90 kiloyum ve bebek istiyorum

Ama tatlim cok zayiflar cok kilo aliyor gebelikte genelde.. bende 55 kilodan 80 olmustum., gorumcem 100 kilo vardir ve 9-10 kilo aldi.. tabii kilo iyi birsey degil katiliyorum

Hanım efendi insülin direnci için endokronolojiye gidin bilmiyorum oggt yaptırdınız mı o sizi yönlendirecek insülin dienci olanların diyeti daha farklı oluyor ve ayrıca ilaç verılıyor cunku glikozu hucreler kullanamıyor ve sürekli yeme istegı oluyor ilaç iştahınızı baya azaltıyor ve bunu direnci ancak egzersizle kırabılırsınız size basarılar ben yendım yenebılırsınız

Bende kiloluydum. Doktor glifor vermişti şekerim icin. İnanılmaz iştah kesiyoedu ve sporla destekledim 12 kilo verdim. Şimdi de cok zayıf sayılmam ama dikkat ediyorum. Abur cubur un seker tuz cıkarın hayatınızdan. Hamile kalmadan vermek cok daha güzel. Ancak kafaya takarsanız bu hamileliği zorluyor. Yumurtalıklar beyin gibi calısıyor. Lütfen stres etmeyin. Düsünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…