90 kiloyum ve bebek istiyorum

Doktorları anlamak güç. Bende suanda 45 kgım hipotiroidi ve pco hastasıyım. Bana aman kilo alma yoksa insulin direnci olusur diyor bir kadin doğumcu
Oteki de 5, diyip sonra duzeltip 3 kilo alsan olur. Bende e bu doktor boyle boyle dedi hocam dedigimde dogru biz kiloyu sevmeyiz diyor.o zaman neden 3 kilo al diyor hey Yarabbim..
Yine 1 deri 1 kemik arkadasim hamile kaldi suan 6 aylik hamile cok zayifsin bebek zehirlencek demisler cocugun herseyi normalmis.
Valla ben cok kilolu hamileler de biliyorum ama belki hamileler diye bana kilolu gozukuyorlardir. Cokta anlamiyorum ama siz sagliginiz icin verin
Sadece diyetle olmaz
Spor yapmaniz lazim
Spor yaparsanız sıkılaşırsınız da ve rahat kilo verirsiniz.
Evde surekli diyeti düşünerek olmaz öyle
Psikolijinize de iyi değil

Ikıncı ogluma 79 ıle hamıle kaldım 100 kıloya cıktım suan bebegım dokuz aylık 15 kılo dogumda gıttı bes kıloda kendı cabamla, kucucuk bebegımı her sabah babaannesıne bırakıp yuruyuse cıkıyorum nedenmı daha mutlu ve özgüvenli anne olmak icin suan 80 kıloyum belkıde daha düşük vermem gereken 20 kılom daha var ama cok kararlıyım eskı halıme dönücem. Bu zmana kadar bekledim bebegım emdıgı ıcın sende yapabilirsin once dıyetısyene basla her sabah aksam yürü bak nasıl vermeye baslıcaksın bol su tüket, kılo akıp gıdıyor zaten daha cok motıve olacaksın. Bır ornek daha teyzemın kızı üç ayda sabah aksam ikişer saat yürüme ıle 95 kılodan 70 kıloya dustu. Yanı sen yeterkı ıste, azmet yapabılırsın. Sonucun da bebiş var onun ıcın çabala devlet hastanesinin ücretsiz dıyetıslerı var onlara gidebilirsin.

Oruç tutuyorum biraz da bu yüzden zor oluyor. Bütün gün çok acıkınca iftarda çok yiyorum. Ramazan girdi gireli diyeti tamamen bozdum

Çorba için ve kalkın sofradan. Namaz kiliyorsaniz onu kilarsiniz , kilmiyorsaniz biraz evde yürüyün, çay için zaman geçirin ve tekrar oturun sofraya küçük bir tabak yiyin.

Sahurda devam edersiniz.

Tıka basa yemenin manası yok. Hızlı yiyince çok kilo alıyor insan. Bir aynanın karşısında yemek yerken kendinizi izleyin ; bakın bakalım yavaş yiyince nail görünüyorsunuz hızlıca tıka basa yiyince nasıl görünüyorsunuz.

Her şey insanın elinde. Ekmeği kesemiyorum demeye hakkınız yok eğer kilo vermek istiyorsanız.

Ekmeği azaltacaksiniz. Unlu gıdaları sileceksinuz , yavaş yiyeceksiniz. Yürüyüşe çıkacaksınız. Bol su iceceksiniz. Istediginiz her şeyden az az yiyeceksiniz.

Hepsi bu.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim tavsiyeleriniz için verdiğiniz moral için ve yargılamadığınız için. Açıkçası herkesin yargılamasından gına gelmişti ve kesin burada da laf söyleyip akıl veren olur diye düşünmüştüm ama olmadı :) inşallah hamile kalıncaya kadar verebildiğim kadar kilo veririm. Benim çok kolay kilo alabilen bir yapım var o yüzden hamileliğin bende fazla kilo yapmayacağına inanmıyorum.

Alemi boşver sen.. kendine güven yaparsın inşallah.. sitede diyet takımları var sabah akşam paylaşılıyor ne yedin ne içtin motive olursun devamlı bi göz at devamlı muhabbet halinde kalıyorsun hem canın sıkılmaz hem motive olursun.

Hepimizin derdi 105 kilo ile hamile kaldım 32+6 olduk 11.5 kilo aldım oda gebelik şekeri yüzünden diyet yapıyorum diye yoksa daha ne kadar alirdim bilmiyorum

Kilolu oldugunuz için değil de sağlık sorununuzdan dolayi bebek sıkıntı olabilir.önce o konuda tedavi olun,çünku kilo sebebi de tiroid.kendiliğinden zayiflarsiniz belki.eşim ilaç kullanıyor bunun için.yoksa o da kilo alır hemen

Ben de 36 yaşındaydım , 95 kiloyum , boyum 1.58 , 2,5 senelik evliyim , 2 yıldır deniyoruz çocuk için ama sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorduk ta ki bugüne kadar , bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim .
Ben de birçoğumuz gibi hemen hamile kalırım diyordum ama 2 sene uğraştım , sorun yok ama olmuyordu , en sonunda doktor kiloma bağladı , özel hastanelere de gittim devlete de gittim , en son devlette polip ameliyatı oldum , 1 ay sonra artık aşılama yapalım dedik , doktorun bana söylediği şey , "ben hayatımda böyle kilolu görmedim , bu kiloyla mı hamile kalmaya çalışıyorsun ?" bunu söyleyen devlette bir kadın doktor , ağlayarak odasından nasıl çıktığımı bir ben bilirim bir Allah bilir , hemşire bile beni sakinleştirmek için hastasını bırakıp yanıma gelmişti , vki 35 üzeri olanlara hastanemizde aşılama yapmıyoruz dediler, benim de 39.5 'tu , gerçi o doktoru sonra sabim aracılığı ile şikayet ettim o ayrı konu da , şuan 95 kilo ile 4 haftalık gebeyim:) İnşallah çok uğraşmadan sizlerde de hamilelik haberini alırsınız , Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba , bende aynı sorunlardan muzdaribim, 9 aylık evliyim 83 kilo evlendim 89 oldum şuan ama son 2 yıldır 20 kilo aldım hiç anlamadığım bi şekilde birden oldu pko dedi doktor ve insülin direnci var bendede, oturarak çalışıyorum bi kış sürekli yemek yedikten sonra uyudum falan çok tatlı diyodum haraketsiz bi yaşamım vardı o zaman bozuldu bütün bünyem ben ona yoruyorum, işten ayrılıcağım bu sorunlar yüzünden ilk işim doktora gitmek diyetisyen ve spor olacak, 3 ay önce mantar için doktora gittiğimde yumurtaların tembel biraz dedi daha da tembelleştirme kilo ver sonra görüşelim dedi bebek düşünmediğimi söylememe rağmen, bebek olmaz mı diye sorduğumda olursa sağlıksız olur diye çok olumsuz konuştu moralim bozulmuştu kilomuda yeni yeni takmaya başladım Hayırlısı tabi ama bende sürekli beyaz krem akıntı oluyo pko olan arkadaşlar sizde böyle bişey oluyormu

Tiroid için de insülin için de ilaç kullanıyorum. İlacın iyi geldiğini hissetmeye de başladım. Daha önce çok kez diyet yaptım üç kilodan fazlasını veremiyordum zaten bu yüzden doktora gitmiştim.

Sana tavsiyem sakin kilo vermeden hamile kalma
Sana eziyet olur
56 kilo idim
Hep minyondum

Hamilelikte 25 kilo aldım 80 oldum
Son 3 ayımda yürümek bile işkence
Heryerim şişti
Ayağım 36 idi 39 oldu kilodan

S bedenden XL a geçtim

Sen zaten kilolusun bir de kilo alırsan çok sıkıntılar yasarsın

Kilonu ver öyle düşün

Ablamın eltisi 100 kg nin üzerinde, 3 Doğum yaptı. Kürtajları da var bu arada. Tansiyon ve bir sürü hastalığı da var. Bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…