- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi papatyagil
-
Şimdi dr nawrozadan gibi sorayım
1 günde neler yiyorsun kaç öğün yiyorsun aralarda neler atıştırıyorsun..
Sana yiyeceği kim tedarik ediyor
Oruç tutuyorum biraz da bu yüzden zor oluyor. Bütün gün çok acıkınca iftarda çok yiyorum. Ramazan girdi gireli diyeti tamamen bozdum
Alemi boşver sen.. kendine güven yaparsın inşallah.. sitede diyet takımları var sabah akşam paylaşılıyor ne yedin ne içtin motive olursun devamlı bi göz at devamlı muhabbet halinde kalıyorsun hem canın sıkılmaz hem motive olursun.Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim tavsiyeleriniz için verdiğiniz moral için ve yargılamadığınız için. Açıkçası herkesin yargılamasından gına gelmişti ve kesin burada da laf söyleyip akıl veren olur diye düşünmüştüm ama olmadı :) inşallah hamile kalıncaya kadar verebildiğim kadar kilo veririm. Benim çok kolay kilo alabilen bir yapım var o yüzden hamileliğin bende fazla kilo yapmayacağına inanmıyorum.
Ben de 36 yaşındaydım , 95 kiloyum , boyum 1.58 , 2,5 senelik evliyim , 2 yıldır deniyoruz çocuk için ama sebepsiz infertilite ile mücadele ediyorduk ta ki bugüne kadar , bugün 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim .Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim tavsiyeleriniz için verdiğiniz moral için ve yargılamadığınız için. Açıkçası herkesin yargılamasından gına gelmişti ve kesin burada da laf söyleyip akıl veren olur diye düşünmüştüm ama olmadı :) inşallah hamile kalıncaya kadar verebildiğim kadar kilo veririm. Benim çok kolay kilo alabilen bir yapım var o yüzden hamileliğin bende fazla kilo yapmayacağına inanmıyorum.
Haşimato hipotiroidi mi?diyet tek basina yapilmiyor ben onu anladim
burada diyet gruplar var oralarla gorusun
birileriyle diyet yapmak daha kolay
bu sekilde 1 ayda 5 kilo verdim bende hasimato ve insulin direncli pko hastasiyim
Evlenmeden önce 20 evlendikten sonra 10 kilo aldım. Eşim kiloma bir şey diyecek bir adam değil. Zaten biliyor kafama taktığımı ve uğraştığımı.esiniz kilolariniza ne diyor 30 kilo aldım demissiniz evlendikten sonramı aldınız.
evet bir çesitiHaşimato hipotiroidi mi?
Peki teşekkürlerevet bir çesiti
Tiroid için de insülin için de ilaç kullanıyorum. İlacın iyi geldiğini hissetmeye de başladım. Daha önce çok kez diyet yaptım üç kilodan fazlasını veremiyordum zaten bu yüzden doktora gitmiştim.Kilolu oldugunuz için değil de sağlık sorununuzdan dolayi bebek sıkıntı olabilir.önce o konuda tedavi olun,çünku kilo sebebi de tiroid.kendiliğinden zayiflarsiniz belki.eşim ilaç kullanıyor bunun için.yoksa o da kilo alır hemen
Hayır ama doğumdan önceki gece tansiyonum 19duönceden preeklampsi geçirdiniz mi ?
Sana tavsiyem sakin kilo vermeden hamile kalmaEvet nasıl oldu anlamadım ama son birkaç yılda 30 kilo aldım. Doktora gittim tiroidlerimde sorun varmış ve insülin direncim de var. Dört aydır ilaç kullanıyorum. Benim asıl sorunumbir hafta diyet yapsam ertesi hafta bozuyorum. 60 kilo olduğum zamanlarda da sürekli diyet yaptığımdan hayatım böyle geçtiğinden bıktım. Kendime de kilo vereceğime de inancım kalmadı. Ve artık hamile kalmak istiyorum. Bu kiloyla hamile kalmaktan korkuyorum. Ettirmek de istemiyorum. Hem artık hazır olduğumdan hem de hayattaki planlarım da ertelememem gerektiği yönünde. Tabi ki hayatta her şeyi planladığımız zamanda olacağının garantisi yok ama insan hayatını programlamadan da doğru şeyler yapamıyor.
Kısaca ben ne yapmalıyım? Kilo verecek motivasyonumun olmamasıyla ve hamile kalma isteğimle ne yapabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?