- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
- #1.601
Paspas başladıydım onu örüyoooom![]()
Ben gecen kış oğlana yelek örmeye başladı hala bitecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paspas başladıydım onu örüyoooom![]()
Ben gecen kış oğlana yelek örmeye başladı hala bitecekhic uremiyor bezdim :d
Üstüne ağır ayak biri gelmiştir ondan üremiyodur![]()
Ben geziyorum ablaNörüyonuuuuuuz![]()
Ben de gezdim bu gün hıııııııııııhBen geziyorum abla![]()
Herkesler geziyoBen de gezdim bu gün hıııııııııııh![]()
Tembellik etme kız al eline bitiri bitiriverAnnemle başladık ama o da tezcanlidirbakalım anneme veririm o bitirir artik
![]()
Tembellik etme kız al eline bitiri bitiriver![]()
Yun beni çarpıyor sisle surtusunce![]()
Tövbeler olsun nasıl çarpıyobi yaşıma daha girdim hayırlı uğurlu olsun
![]()
Gercekten ablaymissin kusura bakma profilindrki resmin oglun oldugunu ogrenince. Ben bizim yaslardasin diye tahmin etmistim. Abla allah bagislasin:)))Tövbeler olsun nasıl çarpıyobi yaşıma daha girdim hayırlı uğurlu olsun
![]()
Beni de çekyat çarptıydı geçenlerde valla bak , kedi gibi öyle bi ciyakladımki düşman başınaValla elektrik çarpar ya ufak ufak cizzrrtt yapar ondan oluyoranlamadım bende
![]()
Yok ben daha 40 bile değilimGercekten ablaymissin kusura bakma profilindrki resmin oglun oldugunu ogrenince. Ben bizim yaslardasin diye tahmin etmistim. Abla allah bagislasin:)))
Beni de çekyat çarptıydı geçenlerde valla bak , kedi gibi öyle bi ciyakladımki düşman başına![]()
Cekyat miDDDD allah seni kahkaha attm yaa
arabanın kapısını da acamiyorm o da çarpıyor beni
önce toprağı elliyorm teyemmüm alıyorum ondan snra kapıya yoneliyorm
![]()
Valla bak , çekyatın arasına bi şey kaçmıştı onu alayım diye ararken çekyatın iç kısmındaki demiri çarptı zonklattı valla![]()