90 ve üzeri kiloda olan hanımlar birlikte zayiflayalim

guyandin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
9
0
36
En Büyük KK Arkadaslar mrb ben 175 boyunda 93 kiloda vermeye çalışanlardan im 2 kızım var üst üste sezeryan doğum yaptım ve kilo vermek istiyorum hedefim 65 ama nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum çok diyet denedim ama bıraktığım zaman fazlasıyla aldım. Birlik olalım ve kilolardan kurtulmanın yollarını bulalım.

mrb canım bende 3 ay once 90 kiloyla başladım ve şuan 74 kiloyum 16 kiloyu attım uzerimden :)
ben kendi yaptıklarımdan biraz bahsedeyim belki yardımcı olur .
günde 3-3,5 litre mutlaka su iç
ve en önemlisi spor ,ben günde 2 saat yürüyüş yapıyorum
beyaz ekmeği çıkar hayatından çavdar ekmeği yemeni öneririm çünkü diğerlerine oranla daha lifli oluyo
uyanır uyanmaz mutlaka 3-4 kuru kayısı üzerine 1 bardak ılık su iç ,metobolizmayı harekete geçiriyo ve kabızlığa iyi geliyo
mutlaka yoğurdunu ve ayranını eksik etme hatta 2 yk yoğurda 1 çay kaşığı pul biber atıp öyle ye metobolizmanı hızlandırıyo yine kabızlığada iyi geliyo
mutlaka meyve ye ve ara öğün yap
birde ekmek yerine yerine geçen besinleri mutlaka öğren tabi bunlardan daha once hastanede bi endokrin bölümüne git ve kan değerlerini ölçtür ona göre nasıl bir yol izlemen gerektiğini diyetisyen söyler zaten

ben herşeyden yedim bu süreç boyunca ama az yedim normal yemek tabağına değilde tatlı tabağına koydum yemeklerimi kaçamaklarda yaptım ama ayda bi kaç kere sonraki gun telafi ettim

Tesekkur ederim verdigin bilgiler icin artik biyerden baslamam gerekiyo yas 27 ama kendimi daha buyuk hissediyorum

Tesekkur ederim verdigin bilgiler icin artik biyerden baslamam gerekiyo yas 27 ama kendimi daha buyuk hissediyorum
aynen insan kilolu olunca yaşından daha büyük duruyo bende 23 yaşındayım ama daha büyük duruyodu vucudum daha yaşlıydı kilo verdikçe insan çok motive oluyo ve çevredekiler farkedince dahada mutlu oluyosun ben ilk 1 ay çok zorlandım spot konusunda falan ama daha sonra alıştım şimdi yuruyş yapmayınca kendimi eksik hissediyorum kilo her açıdan zor oluyo istediğin gibi kıyafet bulamıyosun kişisel bakımında zorlanıyosun biyere giderken nefes nefese kalıyosun mesela,bunlar hep hayatını kısıtlıyo ama en önemlisi bu işte sabır ve azim bunu başarırsan çok rahat verirsin once kafanda bitir mesela benim kilo vereceğime kimse inanmıyordu ailem bile bir suru şey söylerdi ama ben kanıtladım bunu herkese şimdi çevremden övgüler geliyo çok azimlisin falan diyolar tabi ben bunları duyunca daha çok mutlu oluyorum gayette iyi kilo veriyorum ayda 5-6 kilo civarı hedefim 50 kilo olmak ama onumde daha uzun bi yol var bazen kilo verme durur haftada 1 gram bile vermezsin ama sakın pes etme vücudun direnci kırılır ve tıkır tıkır kilo vermeye başlarsın ve çok geç olmadan hemen başla bence hedef kilona 1 yıldan az bi surede ulaşırsın

Dedigin gibi her acidan insan zorlaniyo herkesin sacma sapan espirilerine maruz kaliyosun benimde hayatimda bi cok seyin degisecegine inaniuorum fakat benim yuruyus yapma sansim cok az iki tane kucuk bebegim var birakipta cikamiyorum birde evde spor yapiliyo tabiki ama benim icin bu cok zor oluyo dedigin gibi karamsarim bi 5 kilo degil 10 degil zor geliyo ama basarmak istiyorum artik bi cok sey icimde kaldi daha fazla bunlari yasamak istemiyoeum mide ameliyatini dusundum oda imkan olarak cok zor geliyo ama baslayacagim artikk..

Dedigin gibi her acidan insan zorlaniyo herkesin sacma sapan espirilerine maruz kaliyosun benimde hayatimda bi cok seyin degisecegine inaniuorum fakat benim yuruyus yapma sansim cok az iki tane kucuk bebegim var birakipta cikamiyorum birde evde spor yapiliyo tabiki ama benim icin bu cok zor oluyo dedigin gibi karamsarim bi 5 kilo degil 10 degil zor geliyo ama basarmak istiyorum artik bi cok sey icimde kaldi daha fazla bunlari yasamak istemiyoeum mide ameliyatini dusundum oda imkan olarak cok zor geliyo ama baslayacagim artikk..
bebeklerini uyuttuğun her anı değerlendir bence canım 5 dk bile olsa hemen netten aç bi video yap yada yürüyüş yolu park fln varsa yakınlarında çocukları iyice giydir koy bebek arabasına çık hızlı hızlı yürü şok diyetlere tada sıvı diyetlerine başvurma sakın çok zararlı vücudun bağışıklık sistemini çokertiyor bi sure sonra normal beslenmeye geçince vücudun alışık olmadığı için verdiğin kilolarıda fazlasıyla geri alırsın zaten sağlıklı olanı ayda 2-5 kilo arası vermek ve kalıcı zayıflamak

Kesinlikle kalici olmasi tabiki bakalim ins iki ay sonra psikolojim duzelmis bir sekilde olurum en azindan bi kismini verdigimde motive olurum

Merhaba heray kilonun % 5 ini verebilirsin ilk sefer 5 sonra 4 3 2 diye gidiyor , kilo düştükleri verdiğimiz kilo azalıyor. Merakla bekliyorum gelismelerini

X