90'dan 75'e adım adım savaş başlasııın

akşam
6 tane yaprak sarması
3-4 tane küçük dolma
2 kaşık kısır
40 dk yürüyüş yaptım

kahvaltım
yarım salatalık
yarım yumurta omleti
2 yeşilzeytin
2 dilim altınbaşak biskuvi
4 adet badem
şeftalili yeşilçay
2 dilim beyaz peynir

Canım Allah kolaylık versin. Bende 1.70 boyunda 27 yasinda, 90 kilodayım:( üstelik troidlerim calismiyo doktor ömür boyu hap verdi ..üstelik daha cocugum da yok bu kiloyla nasil hamile kalıp cocuk doguracam bilmiyorum. Çok istahliyim diyet de yapamıyorum...:(

Canım Allah kolaylık versin. Bende 1.70 boyunda 27 yasinda, 90 kilodayım:( üstelik troidlerim calismiyo doktor ömür boyu hap verdi ..üstelik daha cocugum da yok bu kiloyla nasil hamile kalıp cocuk doguracam bilmiyorum. Çok istahliyim diyet de yapamıyorum...:(

Canım Allah kolaylık versin. Bende 1.70 boyunda 27 yasinda, 90 kilodayım:KK43: üstelik troidlerim calismiyo doktor ömür boyu hap verdi ..üstelik daha cocugum da yok bu kiloyla nasil hamile kalıp cocuk doguracam bilmiyorum. Çok istahliyim diyet de yapamıyorum...:KK43:
ben de öyleydim 16 yaşımdan beri diyetle uğraşıyorum ara ara çok yediğimde oluyor birden hırslanıp yemediğim de 102 den 85 e düştüm dengeyi kurmak önemli ne yersek yiyelim inşallah sağlıklı bir şekilde zayıflarsınız

öğlen yulaftan sonra yürüdüm ve iki parça caramiodan yedim :63: akşam yulaf lapası kı yoksa tavuk ızgara mı daha dengeler günümü sizce

akşam
3 parça fırında tavuk göğsü
3 kaşık yoğurt
marul salatası
3 litre su içtim 1 mil leslie yaptım

kahvaltım
2 dilim sucuk 1 dilim salam 1 dilim kaşar ve 1 yumurta ile tost + yeşilçay
ara 10 tane badem
öğle 3 hurma yarım elma biraz bal ilaveli yulaf lapası
2 litr suyum bitti bile

ara
15 badem
3 hurma
yeşilçay
bu ara yapma işine yeni yeni başlıyorum abarttım biraz
akşam 2 parça fırında tavuk
2 kaşık marul salatası
ara
nescafe express black yarısı
3 litre su

tabiki asla doymayıp et kavurma ve bir tane sıkme yedim..
bugün nolduysa iştahım açıldı

tabiki asla doymayıp et kavurma ve bir tane sıkme yedim..
bugün nolduysa iştahım açıldı
kahvaltını renklendirmeni tavsiye ederim..
öğlen ve akşam normal yemek yemelisin yoksa açlık zirve yapıyor..atıştırmalıkların biraz fazla cnm..

Back
X