- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #2.341
Evet ama işte insan kimseye güvenemiyor yinedegeliyor kötü şeyler aklima çnkü çok dip ayrinitlar war acaba dogru mu yanliş mi ne oldgunu da anlayamaiyorum o yüzden o kurt kemiriyo içimi .
Sanmyiroum bugüne kadar olmadi birşey bundan sonra sanmyiorum biri bana bunu yapacak.
Ya bi de sunu düşünüyorum mesela dünordan bir sürü asker çikti bu taksici denilen kişi de dün ordan çikti ve numarami bi şekilde kaydeeti ve orda olsa erkek arkadşaim duyacagindan aramadi bgn buraya gelince aradi gibisinden basta benm aklimdaki senaryo buydu ama böylemi iştw acaba
Canım şimdi açıkcası..nasıl da böyle denk geliyor diye düşünmüyor değil insan hani söylediklerine bakılırsa..
Ne kadardır birliktesiniz ilişkinizde,,, yani o iyi tanıyorsan anlarsın bazı şeyleri kafan da
Karmaşık bir durum aslında...Sen ne yap biliyomusun askeriyeyi ara ismini soyismini söle telefona rica et...Gelirse normal konus askım nasılsın gibilerinden
Çaktırma birşey..Yoksa da bilgi verirler bu sayede ögrenirsin nerde oldugunu
Sana Malatyaya geldi diyen taksici bence yalan konuşuyor canım.
Birde şunu anlamadım bu Malatyaya gitme olayı ne zaman olmuş
Bugün mü yoksa daha önceden mi?
Evet denk gelmesi çok garip işte aynen bende buna şaşiriyorum bi an deniyo die mi düşündm ama bunu yapicak kadar çocuk değil diyorum kendime bi de bgüne kadar niye bekledi diyorum hani denicek olsa askere gitmedende denerdi ama bi de şu aklima geliyo bugn serbestler çok bi işleri yok boş kaldilar konuşurlarken aklina biri soktu ama bunuda yaptiysa çok büyük bi saçmalik .
7-8 ay gibi bir süre çok değil ama baya zaman geçirk bide böyle bişey hiç olmadi böyle hatalari o yüzden bunda onu n suçu oldgunu düşünmek istemiyorum öyle değildir inşallah herşey çok güzeldi bugüne kadar böyle bişey of eğer içinde bi şekilde bi parmaği varsa biter ya benm içn gerçi zaten varsa ben onun hiç yomuşm demekte olyo bu.
yarn annesini mi arayip sorsam o yalan söylicek değil ama o da noldu dicek naisl açiklicam :/
Benimde kafam karıstı daha önceden mi oldu bu olay...Şuan erkek arkadasın askeriyede mi ?
Canım bak eğer için aramakla rahat edicekse biraz önce dediğimi uygulayabilirsin !
İşte şüphe düşmesi kötü ama sıkım sıkım sıkılırsın böyle...Bi aramayı dene istersen..
Umarım herşey yolundadır
İnşşallah öyledir yalan değilse çok kötü şeyler olacak.
O kapattiktan sonra aklima geldi soramadm :/
ama olduysa eğer bugün olmştur çnkü dün dağitim izinleri basliyodu oradkilern .
yani daha önce mi bgn mü onun hakkinda taksici beyden bilgi alamadm tekrar aryip sorsam çok aramiş olyorum siirm bozuldu aradm yaninda tele ver dedim yok wallaha yok fln dedi bnm sesim çok kötyüdü resmen ver dedim eğer olsaydi erkek arkadşim dayanamazdi bu kadar biliyorum alirdi erkek arkadaşim denemiyo bence yani denem dedim ya onn gibi birşey değil diyorum
Hayir dah aönce değil herşey bugün içerisinde iftadan bi kaç saat önce oldu ben erkek arkimla sabah knştm.
evet taksicinin dedigi doğru değilse askeriyede suan
Olabilir aslında senin dediğinde,sen en iyisi omu bumu diye düşüneceğine erkek arkadaşına anlat herşeyi canım konuşmalarından anlarsın nasıl olsa doğrumu söylüyor yalanmı
Bak güven meselesi çok önemli..Eger diyorsan ki ben aşkıma güveniyorum sonsuz güveniyorum eminim askerinin sucu yoktur...Tamam çok ince detaylar var güveniyorsan kulaklarını tıka..
Ben o yüzden sordum sana ne kadardır birliktesiniz diye...Hani iyi tanıyor musun ? yenimisiniz
Canım benim ya haklısın baksana kafandan binbir türlü senaryo geçiyor...Umarım herşey yolundadır vardır inşallah bi açıklaması..
Belki de erkek arkadasının birşeyden haberi yoktur ..denk gelmiştir bazı şeyler...bilemiyorum
Tek bildigim ve umdugum inşallah aranız bozulmaz:93:
işte arama konusundaki tedirğinliğim şu normalde hep o beni ankesörlüdende olsa nerden olurs aolsn o arardi herrgün ariyodu zaten o yüzden bgüne kadarbn onu hiç aramadm şimdi ararsam ve eğer bi suçu yoksa ona güvensizlk gibi çok kötü olur bu o yüzen arayamiyorum ilk arayşim olcak ve saçma bi konu yüzünden
Böyle kara kara düsünecegine ara bence canım.
Ara çagır telefona ne olacak sankiii
Aramadın merak ettim de
Sesini duymak istedim de
Ne bilim uydur bisiler
Ben senin yerinde olsam ilk yapacagım iş aramak olurduu
Hatta bak canım neden aradın derse beni böyle birisi aradı fln onu anlatmak icin aradım dersinn
İşte güvenim sonsuz diyeceğim kadar tanimiyorum canim bu karişiklikta ondan güveniyorum ama sonsuz değil .
keşek tikayabilsem kulaklarimi .
Ne yeni sayiliriz ne de öyle uzun bi birliktelik işte dedigim gibi 8. ayimiz fln
İnsan böyle bi durum da tabi ki sevgilisine inanmak ister...
Ama senin söylediklerin de hep şüphe uyandırıyor gerçekten
Böyle birşey yapmışsa büyük ayıp etmişama işte neden yapsın ki...saçma geliyor bilemiyorum
Of canım inan ben bile stres yaptım şu durumdaAslinda haklisin içim rahat etmedi derim sonuçta bende suçsuzum içim rahat etmedi derim ama korkyorum yinede ya eğer onunda birşeyden ahbari yoksa bugüne kadar aramadi bi saçma olay yüzünden aradi demesi kendimi yapişkan kizlar gibi bilmyiorm bi garip bi his var içimde o yüzden arayasm yok arama dio içimden bi ses kisacasi yoksa haklisinz aramamda bi sakinca yok ama işte .....
Canım bencede saat daha geç değil...hemen ara zaman kaybetmeden..eger şimdi durumu anlatmak istemiyorsan telefona da gelirse normal konus ne olacak ki sanki...böyle kemirirsin kendini...ara !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?