91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Olabilir aslında senin dediğinde,sen en iyisi omu bumu diye düşüneceğine erkek arkadaşına anlat herşeyi canım konuşmalarından anlarsın nasıl olsa doğrumu söylüyor yalanmı

Bak güven meselesi çok önemli..Eger diyorsan ki ben aşkıma güveniyorum sonsuz güveniyorum eminim askerinin sucu yoktur...Tamam çok ince detaylar var güveniyorsan kulaklarını tıka..

Ben o yüzden sordum sana ne kadardır birliktesiniz diye...Hani iyi tanıyor musun ? yenimisiniz

Evet denk gelmesi çok garip işte aynen bende buna şaşiriyorum bi an deniyo die mi düşündm ama bunu yapicak kadar çocuk değil diyorum kendime bi de bgüne kadar niye bekledi diyorum hani denicek olsa askere gitmedende denerdi ama bi de şu aklima geliyo bugn serbestler çok bi işleri yok boş kaldilar konuşurlarken aklina biri soktu ama bunuda yaptiysa çok büyük bi saçmalik .
7-8 ay gibi bir süre çok değil ama baya zaman geçirk bide böyle bişey hiç olmadi böyle hatalari o yüzden bunda onu n suçu oldgunu düşünmek istemiyorum öyle değildir inşallah herşey çok güzeldi bugüne kadar böyle bişey of eğer içinde bi şekilde bi parmaği varsa biter ya benm içn gerçi zaten varsa ben onun hiç yomuşm demekte olyo bu.
yarn annesini mi arayip sorsam o yalan söylicek değil ama o da noldu dicek naisl açiklicam :/

Sana Malatyaya geldi diyen taksici bence yalan konuşuyor canım.
Birde şunu anlamadım bu Malatyaya gitme olayı ne zaman olmuş
Bugün mü yoksa daha önceden mi?

İnşşallah öyledir yalan değilse çok kötü şeyler olacak.

O kapattiktan sonra aklima geldi soramadm :/
ama olduysa eğer bugün olmştur çnkü dün dağitim izinleri basliyodu oradkilern .
yani daha önce mi bgn mü onun hakkinda taksici beyden bilgi alamadm tekrar aryip sorsam çok aramiş olyorum siirm bozuldu aradm yaninda tele ver dedim yok wallaha yok fln dedi bnm sesim çok kötyüdü resmen ver dedim eğer olsaydi erkek arkadşim dayanamazdi bu kadar biliyorum alirdi erkek arkadaşim denemiyo bence yani denem dedim ya onn gibi birşey değil diyorum

Canım benim ya haklısın baksana kafandan binbir türlü senaryo geçiyor...Umarım herşey yolundadır vardır inşallah bi açıklaması..
Belki de erkek arkadasının birşeyden haberi yoktur ..denk gelmiştir bazı şeyler...bilemiyorum

Tek bildigim ve umdugum inşallah aranız bozulmaz:93:

işte arama konusundaki tedirğinliğim şu normalde hep o beni ankesörlüdende olsa nerden olurs aolsn o arardi herrgün ariyodu zaten o yüzden bgüne kadarbn onu hiç aramadm şimdi ararsam ve eğer bi suçu yoksa ona güvensizlk gibi çok kötü olur bu o yüzen arayamiyorum ilk arayşim olcak ve saçma bi konu yüzünden

Böyle kara kara düsünecegine ara bence canım.
Ara çagır telefona ne olacak sankiii
Aramadın merak ettim de
Sesini duymak istedim de
Ne bilim uydur bisiler
Ben senin yerinde olsam ilk yapacagım iş aramak olurduu
Hatta bak canım neden aradın derse beni böyle birisi aradı fln onu anlatmak icin aradım dersinn

Hayir dah aönce değil herşey bugün içerisinde iftadan bi kaç saat önce oldu ben erkek arkimla sabah knştm.
evet taksicinin dedigi doğru değilse askeriyede suan

İnsan böyle bi durum da tabi ki sevgilisine inanmak ister...
Ama senin söylediklerin de hep şüphe uyandırıyor gerçekten

Böyle birşey yapmışsa büyük ayıp etmiş ama işte neden yapsın ki...saçma geliyor bilemiyorum

Canım bencede saat daha geç değil...hemen ara zaman kaybetmeden..eger şimdi durumu anlatmak istemiyorsan telefona da gelirse normal konus ne olacak ki sanki...böyle kemirirsin kendini...ara !!!

İşte güvenim sonsuz diyeceğim kadar tanimiyorum canim bu karişiklikta ondan güveniyorum ama sonsuz değil .
keşek tikayabilsem kulaklarimi .
Ne yeni sayiliriz ne de öyle uzun bi birliktelik işte dedigim gibi 8. ayimiz fln

Evet bir sürü şey birisi doğru ama hangisi bilemiyorum işte bu çok kötü birşey allahm hiçkimseye vermesn ya sakin olamk istiyorum aama onuda beceremyiorum aslinda şimdi aramamsi daha iyi sinrden ters birşey söyleyip suçsuz ise kalbini de kirmak istemiyorum uzakta sonuçta umarm canm umarm inşallah vardir ve inşallah birşeydden haberi yoktur eğerki varsa hiç iyi olmucak sağolun ayrica yardmci oldugunz için azda olsa paylaşmak iyi geldi

Son düzenleme:

canım neden böyle düşünüyorsun ki .........bizim de normalde sevgilim hep arar belki de ben bu zamana kadar 2 kere aradım benim aramama fırsat bırakmaz...arar gün içinde sürekli...ama şimdi arasam şüphelenicek mi birşeyden...hayır neden şüphelensin biliyor ve tanıyor öyle değil mi?

canım ilişkiniz oturmussa böyle seyler gözardı edilmedi....merak ettim aradım dersin...sen onun öle düşünmesini istemiyosun ama,, kendi kafanda ki düşüncelere bak...

neyse canım sen gene daha iyi bilirsin..bizler rahatla diye ara diyoruz...

Aslinda haklisin içim rahat etmedi derim sonuçta bende suçsuzum içim rahat etmedi derim ama korkyorum yinede ya eğer onunda birşeyden ahbari yoksa bugüne kadar aramadi bi saçma olay yüzünden aradi demesi kendimi yapişkan kizlar gibi bilmyiorm bi garip bi his var içimde o yüzden arayasm yok arama dio içimden bi ses kisacasi yoksa haklisinz aramamda bi sakinca yok ama işte .....

anladım canım benim umarım güvenin boşa çıkmaz...anlattın okuduk söylediklerimiz ne kadar işe yaradı bilemiyorum ama umarım güzel olur bu konunun sonu paylaş bizimle durumu

Özge

Canım msn de yazmışsın bana ama askerimle konuşuyordum kardeşimde yanlışlıkla titreşime basmış...Ben değildim yani msn de...
Kusura bakma canım benim

Evet bende aynen ona inanmak istiyorum .
yani hakliyim çnkü karişik şeyler ama kızlar aklima şu geldi
siz bilirsinz bu dağitim izinleri sadce 5 gün değil mi?
diyelim ki bu buraya geldi gelse benle göürmek istemese zaten ayrlik yolu gönüyo bize gibi bişey ki saçma çnkü bu bana bgün dediki bizi iperşembe günü birakacaklar diğer birliğe geçemk için cuma 5 e kadar izinlym nette geceye kadar konuşurz yani burda olsa nette vakit harciyacağini yanima gelir göürşmek istememe gibi bişey söz konusu değil taksici yalan söylüyo evet bu kesn malatyada değil bence .
bu arada gelmeme sebebinden biride bizimm usta birliğimizde izmire yine çikti bi arakdaşi yine mlatyali onunla izin alip bayramda iki haftaliğina gelmek için bu dağitimi kulllanmadi gelse 3 gün kalabilcek.
bir dedigim gibi bi günü benle haricyacak neden nette harcasinki mantikli dmi sizcede ?

Of canım inan ben bile stres yaptım şu durumda
Birde sabah 10 civarı aradı birdaha aramadımı
Hep mi böyle arardı mesela günde kaç kere arardı :26:

Canım bencede saat daha geç değil...hemen ara zaman kaybetmeden..eger şimdi durumu anlatmak istemiyorsan telefona da gelirse normal konus ne olacak ki sanki...böyle kemirirsin kendini...ara !!!

Gelirse anlatmadan duramam ben normal konuşamam bi yerden tepki veriririm . zaten kemireceğim kadar kemirdim ben diyorum bekleyeyim kizacaksniz bana ama içimden gelen bu /:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…