- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #2.361
Evet bende aynen ona inanmak istiyorum .
yani hakliyim çnkü karişik şeyler ama kızlar aklima şu geldi
siz bilirsinz bu dağitim izinleri sadce 5 gün değil mi?
diyelim ki bu buraya geldi gelse benle göürmek istemese zaten ayrlik yolu gönüyo bize gibi bişey ki saçma çnkü bu bana bgün dediki bizi iperşembe günü birakacaklar diğer birliğe geçemk için cuma 5 e kadar izinlym nette geceye kadar konuşurz yani burda olsa nette vakit harciyacağini yanima gelir göürşmek istememe gibi bişey söz konusu değil taksici yalan söylüyo evet bu kesn malatyada değil bence .
bu arada gelmeme sebebinden biride bizimm usta birliğimizde izmire yine çikti bi arakdaşi yine mlatyali onunla izin alip bayramda iki haftaliğina gelmek için bu dağitimi kulllanmadi gelse 3 gün kalabilcek.
bir dedigim gibi bi günü benle haricyacak neden nette harcasinki mantikli dmi sizcede ?
canım neden böyle düşünüyorsun ki .........bizim de normalde sevgilim hep arar belki de ben bu zamana kadar 2 kere aradım benim aramama fırsat bırakmaz...arar gün içinde sürekli...ama şimdi arasam şüphelenicek mi birşeyden...hayır neden şüphelensin biliyor ve tanıyor öyle değil mi?
canım ilişkiniz oturmussa böyle seyler gözardı edilmedi....merak ettim aradım dersin...sen onun öle düşünmesini istemiyosun ama,, kendi kafanda ki düşüncelere bak...
neyse canım sen gene daha iyi bilirsin..bizler rahatla diye ara diyoruz...
anladım canım benimumarım güvenin boşa çıkmaz...anlattın okuduk söylediklerimiz ne kadar işe yaradı bilemiyorum ama umarım güzel olur bu konunun sonu paylaş bizimle durumu
Yine haklisin sonuçta içim içim yiyor ve sevgilimse bnu bilmsi lazim peki arayacam diyelim beni aradigi ankesörlülerden birini arasam olur mu belli bir numarda bilmyorum ben . ama bakin aricam demedm biraz daha düşüneym öyle tamam mi :) geç olucak ama olmazsada beklicem beklemeyi bilmem lazim sonuçta sonunda eğer bi suçu varsa hayatmdan çikip gitmiş olacak bu beklemek o zmn bana viz gelir
Of canım inan ben bile stres yaptım şu durumda
Birde sabah 10 civarı aradı birdaha aramadımı
Hep mi böyle arardı mesela günde kaç kere arardı :26:
evet canım dagıtım izni 5 gündür 2 gün yol iznidir...benim askerime komutanları öyle söylemişti...
canım senin asker izmir de nerde...benim asker de izmir de bu ara da
bence yalan yok bu işte ama bilemiyorum ..karısıklık var gibi geliyor...ya da öyle inanmak istediğim için mi öyle düşünüyorum acaba :44:
Normalde bi meselemiz olmadiginda msele derken uzun konuşacağimiz birşeyler fln işte onlar haricinde bir kere arardi bi de ankesörlüden oldugu için bende pek üstelemiyorum çnkü çalişmiyo etmiyodu üzerine gidemem bu konuda ama hep arar yani
bugn arkadaşinin telefonndan aradi evet on gibi akşamda ararim demişti ama aramadi
alemsin canım ya
evet canım arasan olur ankesörlülerden birini..ben bi kere acil durum için aramıstım aradıgı ankesörlülerden birini..onda da yoktu gece egitimindeydi
Vallahi sabrına hayran kaldımm
Ben o taksiciyle konuşur konuşmaz hemen arardımm
Peki ne diyeceğim arayip ismini verip görüşebilir mym dicem bi de yatiyorsa ay daha kötü olurr yok yok aramicam ben beklemek daha iyi gerçekten saoln yinede
Bak canım sabaha kadar icin icini yicek belliki
Aç telefonu çagırttır
Malatyaydı fln bahsetme o zaman bana güvenmiyormusun felen diyemez sana
Biri beni telefondan rahatsız ediyor felen dersin ya pff ara lütfen cekinme bu kadar
İçini rahatlat canımm
Zaten telefona gelrse malatyada değil demek olyo bu o konuda birşey demem yani ama gelirse tabiiki işte ve gelecek bence içimdeki ses onu söylüyo bu kadari olmaz çnkü.
ya bide şunu düşünyorum ondan sonra arayip aramama konusunda kesin karar wercem onuda paylaşayim bir.
Buna erkek arkadaşimin ismini direk ben saçmalayip verdm ama sonrasinda sordum dedim peki nerde sezer askerdeydi işte izne gelmiş çocuk fln dedi dedim sen nerdesn malatya fln güy ataksisine binmiş beni aramiş işte numaralar telefona kopyalanmş saçma olan şu neden takside beni arasinki yok yok bu taksici yalan söylüyo kesnlikle . çnkü evine gidip beni arar neden yolda taniamdigi birin telefonu ile arasinki zamani mi yok
ya çekinme değil canim eğer suçsuzsa ne bilim kötü olacak gibi geliyo içime ayni şeklide suçluysada kötü olacak bari o arasin hem sakinleşirim iyiysede kötüysede kaldirmam olayi daha kolay olur gibi .
Yinede en dogrusunu sen bilirsin canım
İnşallah ters bisiler yoktur
Canım geldim yeni gördüm yazılarını...benim askerim gaziemir de...Eger ararsan yapacagın tek sey ismini söyleyip telefona istemekk çekinmene gerek yok..onlar alıskınlar sesleniyor gelirse veriyor telefona yoksa kapatıyor zaten
Ara diye ısrar etmem sana ama demişsin ya arasam ne diyeceğim aynen böyle yaparsın canım anlaştık mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?