- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #2.381
Bu arada ysmehmt ,ecm, mylovem üçünüzede ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederm
birine anlatmadan rahat edemicektm ve ciddi içten ve gerçekçi yorumlar alabileceğim kişilerde yoktu.
ilk konuşmamda sinirden patlayacaktm suçlu veya suçssuzsa en az o kadar ben suçlu olacaktm şimdi hala öğrenemesemde gerçekleri biraz açildm bu sizin sayenizde gerçekten çok teşekkür ederim üçünüzede Allah'ım bana yardim etsn tek diyebileceğim bu şimdi sonu kötü olmasin inşallah ..
bitliste benim askerim. askeri şubeye saldırmışlar şimdi çatışma devam ediyomuş
hizan yakın değil ama off allahım korusun telefonu açmıyor açsa çok kızıcam ona
Özge
Canım msn de yazmışsın bana ama askerimle konuşuyordum kardeşimde yanlışlıkla titreşime basmış...Ben değildim yani msn de...
Kusura bakma canım benim
Kızlar şükürler olsun ki askerim iyi.. Olay orada olmamış ama yansımış tabii.. Güvenlik önlemi almışlar.
Saat sabah 7.15 te ulaşabildim. O saate kadar gözüme uyku girmedi tv den haberleri takip edeyim dedim malesef saçma sapan haberlere yer verdiler. İnternetten an an takip ettim. 1 polisimiz şehit oldu.. Bir kadın dul, bir çocukta babasız kaldı..
Kendime anca gelebildim. Çok zor birşey bir daha yaşamak istemiyorum
Gerçekten sükürler olsn çok zor bir durum anlayabiliyorum ama iyiymiş işte ne güzel geçte olsa seisini duymak helede.inşallah yaşamazsin böyle br durum bir daha, daha doğrusu Allah kimseye yaşatmasn bu durumu ..
Kızlar şükürler olsun ki askerim iyi.. Olay orada olmamış ama yansımış tabii.. Güvenlik önlemi almışlar.
Saat sabah 7.15 te ulaşabildim. O saate kadar gözüme uyku girmedi tv den haberleri takip edeyim dedim malesef saçma sapan haberlere yer verdiler. İnternetten an an takip ettim. 1 polisimiz şehit oldu.. Bir kadın dul, bir çocukta babasız kaldı..
Kendime anca gelebildim. Çok zor birşey bir daha yaşamak istemiyorum
Allah bir daha yaşatmasın canım...Evet kaybımız oldu,giden gitti....Allah rahmet eylesin..
Ama askerin iyi ve sağlıklı şükürler olsun
Teşekkürler yasemin.. Merak ettiğin için. Kendimi iyi hissettirdi..
Canımmm merak etmezmiyim..Tv bakıyordum Bitlis dediği an gerisine bakamadım zaten ..Uyandım hemen ezgi diye
Buraya gelmeye bile korktum acaba birşey oldu mu diye..
Hepimiz burda asker bekliyoruz, hep yürek ağızlarda...Ama o bölgelerde insan daha da bi korkuyor...
Tamam Allah kimseye yaşatmasın ama burda ki arkadaşlarım sizler gözümün önündesiniz ne bilim birşey olmasın askerlerinize...
Buna dayanılamaz...Tek duamız hepsini Allah korusun...Başka elden birşey gelmiyor...Malesef gelmiyor malesef..
Bende televizyondan gördüm. Tesadüfen Cnn açık kalmış orda son dakika olarak geçti. Kuzenlerim yanımdaydı. Elim ayağım boşaşdı.. Aramadığım yer kalmadı. Ve kuzenlerim beni o halde bırakıp gittiuzak desek anlyacağım.. Yan apartmanda oturuyorlar.. Gidiş o gidiş hala gelip ne oldu diye sormadılar.. Ahh insanoğlu çiğ süt emmiş işte..
Ne ekersen onu biçemiyorsun artık.
Hiç görmediğim birirnin beni merak etmesi gerçekten iyi geldi.. Aynı durumda olanlar birbirini anladığı için..
Yazamıyorum işte. anladın sen beni..
Anladım canım çok iyi anladım..Artık böyle kimseden kimseye fayda yok..Bende çevremde bunu çok örneklerle yaşıyorum...Aslında insanlık denen birşey bu ya,ne bileyim öyle olmalı..Şimdi tv de Ağrı dese M3rc3m, Kütahya dese Özge , Bitlis dese sen ,ne bileyim Şırnak dese Mylovem ...bla bla bla.. aklıma geliyorsunuz askeri şeylerden bahsedilirken...
Benim askerim için tabiki endişenirim korkarım ama sizler de benim burda arkadaşımsınız ve hepimizin askerleri ayrı ayrı yerlerde...
Biz burda birbirimizin dayanağıyız,,desteğiyiz,,,böylede gitsin..............:71:
Söyleyecek o kadar çok şey var, o kadar doldum ki..
Oruçluyum, susayım ben en iyisi
Gerçekten öyle.. Aile gibi olduk burda. :81: bozulmasın inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?