91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

bitliste benim askerim. askeri şubeye saldırmışlar şimdi çatışma devam ediyomuş
hizan yakın değil ama off allahım korusun telefonu açmıyor açsa çok kızıcam ona

Rica ederim canım benim..
Bizler buradayız iyi günde kötü günde
Yardımcı olabildikse ne güzel

bitliste benim askerim. askeri şubeye saldırmışlar şimdi çatışma devam ediyomuş
hizan yakın değil ama off allahım korusun telefonu açmıyor açsa çok kızıcam ona

Canım tv de görünce hemen aklıma geldin
Ay allah'ım ya nasıl panik oldum anlatamam

1 polis şehit oldu

Askerinin iyi haberini alınca sen yaz buraya tamam mı?
Rabbim korusun

Ooffff Ezgiiiiii nerdesin ???????????
Kötü birşey mi var

Kızlaar askerimle knştm :)
İlk önce malatya'ya gelmediği kesin çünkü ankesörlüden aradi ve koddd 232 oleyy :)
Ankesörlüden aradigina ve malatyada olmadigina bu kadar sevineceğim hiç aklima gelmezdi demekki bu da olacakmiş
Olayi anlattim dedim böyle böyle bi akilsiz dün aradi veliymiş taksiciymiş ne konuştysam hepsini anlattim seni söyledi dedim hatta malatyaya gelmişssn taksisine binmişssn bunlarida söyledimm dedim taniyo musun sen tanimadiğini söyledi hatta suçlu ben oldm yeni bi hat alacağm bundan sonra numarani kimseye vermeyeceksin diede azar işittim ama dedim ben kimseye vermedimki ben yinede bunun arkadşlarindan şüpheleniyorum neyse olayi çok üstelemedm numarasini fln istedi yok dedim aramyor zaten daha diye neyse bunlar işte böylede kizlar ama hala benim aklimda bi şüphe var onu paylaşayim sizle ne dşünüyorsnz bi de yorumlarinizi alsam :)
Bu taksici veli adi batsin bu ramazanda oruçlu oruçlu tüm huzurumu kaçirdi neyse bnm askerimi taniyor bu kesin ama
tam tanimiyor çnkü öyle olsaydi mlatyada izne geldi bindi fln bu yalani atamazdi haberi olurdu burda olmadigindan ya da sıkışınca mecbur bunu söyledi çnkü kendisi malatyada oldugunu söyledi askerimi soruncada askerdeymiş izne gelmiş müşterimdi dedi olayi birleştirmek için bunu atmiş olabilir
ordaki askerlerden biri olsa izne gelmedigini bilir bunu söylemezdi
ama şu mesele var bi de askerm kartini gerçekten telefonlara takiyor bu adam bunu nerden tahmin etti burasi karişik bunu ona sorsaydm çk üsteleyip olayi abartmiş olacaktm diye üstelemedm aslinda inaniyorum onun bi suçu yok bu oalyda hani denemek için fln demiştim ya öyle birşey değil bu kesinlikle .
Ya da taksici veli dedigim kişi bana ismini farkli söyledi yinede ordaki askerlerden biri bu .
aslinda keşke numarayi versemiydim erkek arkadaşima o zaman nolacagini görürdüm daha mi iyi olurdu ?

Son düzenleme:
Kızlar şükürler olsun ki askerim iyi.. Olay orada olmamış ama yansımış tabii.. Güvenlik önlemi almışlar.
Saat sabah 7.15 te ulaşabildim. O saate kadar gözüme uyku girmedi tv den haberleri takip edeyim dedim malesef saçma sapan haberlere yer verdiler. İnternetten an an takip ettim. 1 polisimiz şehit oldu.. Bir kadın dul, bir çocukta babasız kaldı..
Kendime anca gelebildim. Çok zor birşey bir daha yaşamak istemiyorum

Gerçekten sükürler olsn çok zor bir durum anlayabiliyorum ama iyiymiş işte ne güzel geçte olsa seisini duymak helede.inşallah yaşamazsin böyle br durum bir daha, daha doğrusu Allah kimseye yaşatmasn bu durumu ..

Allah bir daha yaşatmasın canım...Evet kaybımız oldu,giden gitti....Allah rahmet eylesin..
Ama askerin iyi ve sağlıklı şükürler
olsun

Teşekkürler yasemin.. Merak ettiğin için. Kendimi iyi hissettirdi..

Canımmm merak etmezmiyim..Tv bakıyordum Bitlis dediği an gerisine bakamadım zaten ..Uyandım hemen ezgi diye
Buraya gelmeye bile korktum acaba birşey oldu mu diye..

Hepimiz burda asker bekliyoruz, hep yürek ağızlarda...Ama o bölgelerde insan daha da bi korkuyor...
Tamam Allah kimseye yaşatmasın ama burda ki arkadaşlarım sizler gözümün önündesiniz ne bilim birşey olmasın askerlerinize...
Buna dayanılamaz...Tek duamız hepsini Allah korusun...Başka elden birşey gelmiyor...Malesef gelmiyor malesef..

Bende televizyondan gördüm. Tesadüfen Cnn açık kalmış orda son dakika olarak geçti. Kuzenlerim yanımdaydı. Elim ayağım boşaşdı.. Aramadığım yer kalmadı. Ve kuzenlerim beni o halde bırakıp gitti uzak desek anlyacağım.. Yan apartmanda oturuyorlar.. Gidiş o gidiş hala gelip ne oldu diye sormadılar.. Ahh insanoğlu çiğ süt emmiş işte..
Ne ekersen onu biçemiyorsun artık.
Hiç görmediğim birirnin beni merak etmesi gerçekten iyi geldi.. Aynı durumda olanlar birbirini anladığı için..
Yazamıyorum işte. anladın sen beni..

Anladım canım çok iyi anladım..Artık böyle kimseden kimseye fayda yok..Bende çevremde bunu çok örneklerle yaşıyorum...Aslında insanlık denen birşey bu ya,ne bileyim öyle olmalı..Şimdi tv de Ağrı dese M3rc3m, Kütahya dese Özge , Bitlis dese sen ,ne bileyim Şırnak dese Mylovem ...bla bla bla.. aklıma geliyorsunuz askeri şeylerden bahsedilirken...

Benim askerim için tabiki endişenirim korkarım ama sizler de benim burda arkadaşımsınız ve hepimizin askerleri ayrı ayrı yerlerde...
Biz burda birbirimizin dayanağıyız,,desteğiyiz,,,böylede gitsin..............:71
:

Söyleyecek o kadar çok şey var, o kadar doldum ki..
Oruçluyum, susayım ben en iyisi
Gerçekten öyle.. Aile gibi olduk burda. :81: bozulmasın inşAllah..

Söyleyecek o kadar çok şey var, o kadar doldum ki..
Oruçluyum, susayım ben en iyisi
Gerçekten öyle.. Aile gibi olduk burda. :81: bozulmasın inşAllah..

Canım boşver...Sinirlenme...İnsanın en iyi arkadaşı ve sırdaşı kendidir...Sen kendini telkin et...Güzel canını sıkma tamam mı ?
Daha çooookkk aylar burdayız...Daha neleri paylaşacağız ...Allah yeter ki sağlık ve huzur versin..Buraya her zaman güzel şeyler yazalım...

Ş a f a k : 382
.................sabret...............​
:97:​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…