- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Hepimizi insallah amin.
Senin Safak kac?
Ahh ahh hiç sorma daha 1 gün oldu şafak 459
Sende durum ne
Benimde 4 gün oldu canım ya zaman geçmek bilmiyorr
Simdi aradı konuştuk yatmaya gitti
Çok zor gerçekten sabah kalkınca ilk günaydını ondan duyamamak..
Akşam olunca saatlerce sohbet edememek..
Ayy hayatım bak ne oldu..diye başlayan cümleleri yutmak felan.
Şu zaman su gibi geçer inşallah
Aynen cok zor..
Bizde her gece telefonda saatlerce konuşurduk
Ayda 13 bin sms bitirdigimiz olurdu
simdi cok zor geliyor
Aynen cok zor..
Bizde her gece telefonda saatlerce konuşurduk
Ayda 13 bin sms bitirdigimiz olurdu
simdi cok zor geliyor
aynen bitanem bizde öyleydik geceleri konusurduk gndüz desen abartısız 30 40 kere annem derdi tel kulagına yapıştır diye inan 6 yıldır birlikteyiz bir gün konusmadıgımız gün yok düşünü hemde kac kere
o kadar zor geliyor ki ama mutluum bu askerlik olmadan babam vermedi şimdi günler gecmeye mahkum biticek canım üzülme birlikte bitirces askım giderken dedi ki bana basını değil sonunu düşün gelicne alcam seni sende öle yap sonunu düşün mutlu ol
aynen bitanem bizde öyleydik geceleri konusurduk gndüz desen abartısız 30 40 kere annem derdi tel kulagına yapıştır diye inan 6 yıldır birlikteyiz bir gün konusmadıgımız gün yok düşünü hemde kac kere
o kadar zor geliyor ki ama mutluum bu askerlik olmadan babam vermedi şimdi günler gecmeye mahkum biticek canım üzülme birlikte bitirces askım giderken dedi ki bana basını değil sonunu düşün gelicne alcam seni sende öle yap sonunu düşün mutlu ol
13 bin sms mi ?
Sizin maaşallahınız varmış.
Ben istedim askere git diye
Şimdide keşke gitmeseydi diyorum ama bu askerlik elbet olacak.
Üni yi bitirince giderdi ama o zaman evlenme ümitleri baya gecikecekti.
Kızıyorum kendime bazen gitmesemiydi diye ama
Nasip artık olacak bu askerlik bir şekilde
Benimkide öyle diyor,öyle avutmaya çalışıyor beni.
Ben sana kavuşmak için gidiyorum üzülme diyor hep
13 bin sms mi ?
Sizin maaşallahınız varmış.
Ben istedim askere git diye
Şimdide keşke gitmeseydi diyorum ama bu askerlik elbet olacak.
Üni yi bitirince giderdi ama o zaman evlenme ümitleri baya gecikecekti.
Kızıyorum kendime bazen gitmesemiydi diye ama
Nasip artık olacak bu askerlik bir şekilde
bizde hergün mutlaka konusurduk. şimdi ise her tarafım eksikkkk
ya kızlaaaaaaaaarrr yapmayınn kızlar gitmediği zaman noluyodu her gecen gün nafile
ama şimdi her gecen gün lehimize bu kadar seven bekliyorbitiriyor kavusuyolar bizde onlardan biriyiz
şükredelim elbet biticek ben üzülmüyomuyum sanıyosunuz kolay değil içim yanıo sivil olsa su saatlerde ya konusuyoduk ya msjlasıoduk özlüyorum hemde cok
iyiki de gitmişler dertlenmeyin giden gelir bi şekilde allah saglık versin canlar emi
bende senin gibi askere gitmesi için ona söledm sürekli. ve Gitti
şimdi ise hergün aglıyorum... önümüzde engelli ins biter. çok canım acıyor
Aynen askerlik önümüzdeki her konuda engeldi askerlik bitmeden kalıcı bir iş olmuyor iyi bir iş olmadan evlilik olmuyor üniyi bitirmesini beklesek 2-3 yıl üniden gidecek uzayacakta uzayacak 30 yaşında evlenirdik artık.
Ne yapalım katalanacağız çare yok.
evet canım çok dogru sölemiş adam daha ilk günden demişti ki askım inan bura cekilcek yer değil hersey senin için normalde 2 yıl daha tecil ettirme hakkı vardı ama evlenebilmemiz için bu sarttı canım sevgilim gitti elbet olucak bu askerlik biticek kurtulcas ömür byu ayrılmamak üzere
evet kavuşmak için katlanıyoruz. askere gitmeden evlenemiyoduk. Allahım yardım et
çok dogru çok güzel yazmıssın.içimdekileri yazdın bi nevi. gitmedigi zaman konusuyorduk hergün ama kavusmamız için aramızda koca bir dag vardı.
smdi ise kavusmamız için gün sayıyoruz.
Benimkide tecil hakkı vardı ama gitmesi bizim için en hayırlı olanıydı.
Ve gitti..
Sabret diyor dönüşüde olacak bu gidişin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?