- Konu Sahibi Nazenin1905
-
offf bilmiyorum ki bitanem ama sanırım su sevk baslangıc tarihi dogru sülüste yazan en son ihtimal teslim. nette arastırdım babamda öle söleyince tamm herhalde dedim baktım sabah askım da öle sölüyo demek ki dogru 6 günlük asker aşkıımm
Şafak 454şaka gibi
Senin sevgilin de mi askere gitti canım..Bir konudan hatırlıyorum konuşmuştuk falan..Burada da denk geldik baksanaha 3 gün ha 6 gün senin şafak çoookkk karanlık diyosunuz dimi kızlar
Allah ın izniyle bitick ne gidipte gelenler oldu elbet bizim de yüzümüz güler
Bizim de 452!
Biraz sonra arıycam görüşücez öğlen aradığımda eğitimdeymiş 5 te biter dedi onbaşı...
Bakalım nasıl canım sevgilimmm:2:
tertip seninle aynıyız baksana kalan zamana :))
gülücek yüzümüz merak etme kardeş
:95:
Senin sevgilin de mi askere gitti canım..Bir konudan hatırlıyorum konuşmuştuk falan..Burada da denk geldik baksana
Hayırlı teskereler diyim şimdidennnn
Evet canım benim aynıymışız...Bakalım son 1 günü nasıl karşılıycaz...
Evet canım..hadi ya ne güzel bak kader arkadası olduk şimdide birlikte düşürelim şafagı tamam mı canım :) çıkalım aydınlıga
Öyle yapalımm canım, bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum ya...Geçicek
Ne yalan söylim bende öyleyim bazen inanılmaz derecede umutsuzluga kapılıyorum 2 saat kendimi teselli etsem sonrası gözüm yaşlı
sanki geçmicek gibi geliyor ama bak işte geçiyor zamanı kim durdurabilir
Nerde asker senin ki acemilik
Aynen söze vuramıyorum bile ruh halimi..Sesini duymak iyi geliyor bir nevi işte..
Hava er eğt. tuğ. komutanlıgı- Kütahya canım.
senin?
sıcak olur mu bilemem canlar ama olsun rahat yer daha zor olan yerler var üzülmeyin
Haklısın Kütahya olunca sevinmiştim ama acemi birliği bakalım usta birliği nereye düşecek.
evet canım öyle benimki de ankara da bakalım nere düşer şafak kaç senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?