91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

offf bilmiyorum ki bitanem ama sanırım su sevk baslangıc tarihi dogru sülüste yazan en son ihtimal teslim. nette arastırdım babamda öle söleyince tamm herhalde dedim baktım sabah askım da öle sölüyo demek ki dogru 6 günlük asker aşkıımm

Şafak 454 şaka gibi

ha 3 gün ha 6 gün senin şafak çoookkk karanlık diyosunuz dimi kızlar
Allah ın izniyle bitick ne gidipte gelenler oldu elbet bizim de yüzümüz güler

Son düzenleme:

Eğer öyleyse teslim tarihi 29 Mayıs.
Bugunü geç
Şafak 459

Daha 1 gün ama ben çoook özledim

Bizim de 452!
Biraz sonra arıycam görüşücez öğlen aradığımda eğitimdeymiş 5 te biter dedi onbaşı...
Bakalım nasıl canım sevgilimmm:2:

:95:
ha 3 gün ha 6 gün senin şafak çoookkk karanlık diyosunuz dimi kızlar
Allah ın izniyle bitick ne gidipte gelenler oldu elbet bizim de yüzümüz güler
Senin sevgilin de mi askere gitti canım..Bir konudan hatırlıyorum konuşmuştuk falan..Burada da denk geldik baksana
Hayırlı teskereler diyim şimdidennnn

umarım askerlik düşer de yüzümüz biraz olsun güler
seçimden sonrası için bekliyorum ne yalan sölim içimde umut var 3 ay bile düşse kardır 12 ay yapar gelirler...

:95:
Senin sevgilin de mi askere gitti canım..Bir konudan hatırlıyorum konuşmuştuk falan..Burada da denk geldik baksana
Hayırlı teskereler diyim şimdidennnn

Evet canım..hadi ya ne güzel bak kader arkadası olduk şimdide birlikte düşürelim şafagı tamam mı canım :) çıkalım aydınlıga

Öyle yapalımm canım, bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum ya...Geçicek

Ne yalan söylim bende öyleyim bazen inanılmaz derecede umutsuzluga kapılıyorum 2 saat kendimi teselli etsem sonrası gözüm yaşlı
sanki geçmicek gibi geliyor ama bak işte geçiyor zamanı kim durdurabilir

Nerde asker senin ki acemilik

Aynen söze vuramıyorum bile ruh halimi..Sesini duymak iyi geliyor bir nevi işte..
Hava er eğt. tuğ. komutanlıgı- Kütahya canım.
senin?

Onlar şimdi bayagı yogundur öyle söyledi bana telde yemin törenine hazırlık varya 1 ay sonrası için
Benimki Ankara / Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulunda Zırhlı Personel Taşıyıcı Şoförü
Usta birliği buraya düşsün diye ümit ediyorum yani istanbul a..ist teyim ben.

Bak benim kuzenimde kütayda yaptı çok rahattı aksama kadar netteydi ama tabi onun usta birliği..
acemilik bütün askerler için zor olur ya bi düdük öteye bi düdük beriye

Aynen söze vuramıyorum bile ruh halimi..Sesini duymak iyi geliyor bir nevi işte..
Hava er eğt. tuğ. komutanlıgı- Kütahya canım.
senin?

Benim Canımda oraya gitti
Hava er eğt. tuğ. komutanlıgı- Kütahya
Çok sıcak oluyor çok zor diyorlar oraya gidenler nasıl acba şartları havacı felan hiç anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…