- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Güzel canım benim zaman daha çabuk geçer senin adına..
Ben iş arama sürecindeyim
Ne işin de çalışıyorsun canım
Ana sınıfı öğretmeniyim canım..
İnşallah bulursun tez zamanda canımmm
evet canım benm aynen öyle gercekten bunca yıl bekledik bide askerlik engelinide hayırlısıyla asarsak evlnmek nasip olcakk
inşallah canım, hayırlısıyla...Çalışıyor musunuz kızlar ?
inşallah canım, hayırlısıyla...
çalışıyorum, inşallah hayırlısıyla sen de iş bulursun cnm
ben artık umutlanmak istemiyorum yasemincim, senelerce umutlandık, askerliğin düşmesini bekledik, bu yaşımıza kadar umutla bekleyip askerliği erteledik, hayatımızı kuramadık... Bu süre içinde kimler kimler askerliğini bitirip geldi...Kızlar ya bizimkiler de tam yazın gitti günler uzun ya geçmiyor off
Dün gece herkesse dua ettim bol bol önce baskasına sonra kendine edilir dua allah katında öledir
seçimden sonrası için umutluyum düşücek galiba 3 ay bile olsa düşme olucak inanıyorum yada inanmak mı istiyorum anlamadım
senelerdir kandırdılar milleti
ben artık umutlanmak istemiyorum yasemincim, senelerce umutlandık, askerliğin düşmesini bekledik, bu yaşımıza kadar umutla bekleyip askerliği erteledik, hayatımızı kuramadık... Bu süre içinde kimler kimler askerliğini bitirip geldi...
O yüzden artık umutlanmıyorum, kandırılmak istemiyorum yine
onların hiçbişeyine kalmadık, tamam hasretlik zor ama napalım, aslanlar gibi yapar gelir askerlerimiz
Hmm sülüsün de görevi ne yazıyordu ki?
Bizim erbaş bölüğü yani çavuş eğitimi aldıkları için bayağı ağır oldugunu söylüyor şartları ama hergün gorusuyoruz 2 dk bile olsa.
bölüğün ankesörlü telinden arayabiliyorum ama sık sık aramıyoruz orda sorun olmasın diye kendisi arıyor veya yarın ara askım dıyor arıyorum öylee
kısalsa bile 9 ay da, 12 ay da çok uzun bir süre bence, hayatını düzenini kurmuş insanları alıp bukadar uzunsüre alıkoymak çok saçmaAslına dogru konustun canım dogruya dogru senelerdir aynı dava olmaz bu kadr ya koltuk sevdası hep
evet dediğin gibi paşalar gibi yaparlar gelirler
kısalsa bile 9 ay da, 12 ay da çok uzun bir süre bence, hayatını düzenini kurmuş insanları alıp bukadar uzunsüre alıkoymak çok saçma
ya kızlar birşey sormak istiyorum bu şafaksöyle.com varya oraya yazınca bi teskere tarihi veriyor birde cıkıs tarihi veryor anlamadım cıktıgın gün zaten teskereyi almıs olmuolar mı ?
kısalsa bile 9 ay da, 12 ay da çok uzun bir süre bence, hayatını düzenini kurmuş insanları alıp bukadar uzunsüre alıkoymak çok saçma
Tezkere tarihi 460 gün sonra tezkeresini alacak o tarihtir.
Çıkış tarihi tezkereden farklı olabilir eğer izin kullanmazsa 30 gün izizn hakları var eğer kullanmazsa 460-30=430 günde bitiyor yani 430 gun sonra çıkış tarihi oluy
Ben böyle biliyorum.
hadi ya ben böyle bilmiyordum canım neyse ben gene 453 ten asagıya ineyim sonradan süpris olur bana kafam karıstı iice
Benimde senin kadar kafam karışık bu konuda inan canım ama bildiğim bir şey varki kullanmadığı izinler 460 rakamından düşülecek ve daha erken gelecek tezkereyi almayada 460 gün dolunca gidecek
üniv. 2yıl okuyanla 4 yıl okuyan arasında ne fark var peki? tek fark biri 15 ay yapar askerliği diğeri 5buçuk ay, en kötü ihtimalle de 12 ayahhh keske 3 ay bile düşse ne kadar sevinirim aşkıma kavusmak için 12 aya da razıyım ama...
12 ay bile uzun gereksiz ve saçma gelioyor tamam tamamen kalksın demiyorum öylede olmaz
ama bütün ülkelerde ideal bizimkilere bak saçma sapan işler ....okuyan 6 ay okumayan 15 ay zoruma gidiyor benim askım üniversite terk işlerini kurdu kendi işi bilmem ne okulu idare edemedi olmadı ne yani kafasız mı oluyor...bu devletin işlerinden bişi anlayabilmiş değilim..hoş her okuyanda 6 ay yapıo die bişi yok 12 ay yedek subaylık die sacma bişi var bide
insan ayrımından baska bişi değil....
yazıkkk
doğrudur canım, kullanmadığı izinler askerlik süresinden düşer, ve o kadar erken gelirTezkere tarihi 460 gün sonra tezkeresini alacak o tarihtir.
Çıkış tarihi tezkereden farklı olabilir eğer izin kullanmazsa 30 gün izizn hakları var eğer kullanmazsa 460-30=430 günde bitiyor yani 430 gun sonra çıkış tarihi oluy
Ben böyle biliyorum.
ben askerlik 18 aydan 15 aya düştüğünden beri aynı laf salatalarını duyuyorum, artık inancım kalmadıKeşke düşse yine razıyım 12 ayada 3 ay 3 aydır ama hiç umudum yok hep aynı söylentiler düşecek düşecek hala düşecek..
üniv. 2yıl okuyanla 4 yıl okuyan arasında ne fark var peki? tek fark biri 15 ay yapar askerliği diğeri 5buçuk ay, en kötü ihtimalle de 12 ay
Haklısın canım bu işe bi dur demeli bi orta yol bulmalılar hepsini kınıyorum...
doğrudur canım, kullanmadığı izinler askerlik süresinden düşer, ve o kadar erken gelir
hmmm o zaman aşkımla konusmustuk izin kullanma daha erken gel falan sadece dagıtımı kullanır oda sadece 7 gün sanırım...
ben askerlik 18 aydan 15 aya düştüğünden beri aynı laf salatalarını duyuyorum, artık inancım kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?