91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Güzel canım benim zaman daha çabuk geçer senin adına..
Ben iş arama sürecindeyim
Ne işin de çalışıyorsun canım

Kızlar ya bizimkiler de tam yazın gitti günler uzun ya geçmiyor off
Dün gece herkesse dua ettim bol bol önce baskasına sonra kendine edilir dua allah katında öledir
seçimden sonrası için umutluyum düşücek galiba 3 ay bile olsa düşme olucak inanıyorum yada inanmak mı istiyorum anlamadım
senelerdir kandırdılar milleti

ben artık umutlanmak istemiyorum yasemincim, senelerce umutlandık, askerliğin düşmesini bekledik, bu yaşımıza kadar umutla bekleyip askerliği erteledik, hayatımızı kuramadık... Bu süre içinde kimler kimler askerliğini bitirip geldi...
O yüzden artık umutlanmıyorum, kandırılmak istemiyorum yine
onların hiçbişeyine kalmadık, tamam hasretlik zor ama napalım, aslanlar gibi yapar gelir askerlerimiz

Aslına dogru konustun canım dogruya dogru senelerdir aynı dava olmaz bu kadr ya koltuk sevdası hep
evet dediğin gibi paşalar gibi yaparlar gelirler

Çavuş eğitimi ile ilgili birşey yazıyordu sülüsünde.
Görüşebiliyorsanız ne kadar güzel en çok ondan çekiniyordum.

ya kızlar birşey sormak istiyorum bu şafaksöyle.com varya oraya yazınca bi teskere tarihi veriyor birde cıkıs tarihi veryor anlamadım cıktıgın gün zaten teskereyi almıs olmuolar mı ?

Aslına dogru konustun canım dogruya dogru senelerdir aynı dava olmaz bu kadr ya koltuk sevdası hep
evet dediğin gibi paşalar gibi yaparlar gelirler
kısalsa bile 9 ay da, 12 ay da çok uzun bir süre bence, hayatını düzenini kurmuş insanları alıp bukadar uzunsüre alıkoymak çok saçma

kısalsa bile 9 ay da, 12 ay da çok uzun bir süre bence, hayatını düzenini kurmuş insanları alıp bukadar uzunsüre alıkoymak çok saçma

ahhh keske 3 ay bile düşse ne kadar sevinirim aşkıma kavusmak için 12 aya da razıyım ama...
12 ay bile uzun gereksiz ve saçma gelioyor tamam tamamen kalksın demiyorum öylede olmaz
ama bütün ülkelerde ideal bizimkilere bak saçma sapan işler ....okuyan 6 ay okumayan 15 ay zoruma gidiyor benim askım üniversite terk işlerini kurdu kendi işi bilmem ne okulu idare edemedi olmadı ne yani kafasız mı oluyor...bu devletin işlerinden bişi anlayabilmiş değilim..hoş her okuyanda 6 ay yapıo die bişi yok 12 ay yedek subaylık die sacma bişi var bide
insan ayrımından baska bişi değil....
yazıkkk

ya kızlar birşey sormak istiyorum bu şafaksöyle.com varya oraya yazınca bi teskere tarihi veriyor birde cıkıs tarihi veryor anlamadım cıktıgın gün zaten teskereyi almıs olmuolar mı ?

Tezkere tarihi 460 gün sonra tezkeresini alacak o tarihtir.
Çıkış tarihi tezkereden farklı olabilir eğer izin kullanmazsa 30 gün izizn hakları var eğer kullanmazsa 460-30=430 günde bitiyor yani 430 gun sonra çıkış tarihi oluy

Ben böyle biliyorum.

Keşke düşse yine razıyım 12 ayada 3 ay 3 aydır ama hiç umudum yok hep aynı söylentiler düşecek düşecek hala düşecek..

hadi ya ben böyle bilmiyordum canım neyse ben gene 453 ten asagıya ineyim sonradan süpris olur bana kafam karıstı iice

hadi ya ben böyle bilmiyordum canım neyse ben gene 453 ten asagıya ineyim sonradan süpris olur bana kafam karıstı iice

Benimde senin kadar kafam karışık bu konuda inan canım ama bildiğim bir şey varki kullanmadığı izinler 460 rakamından düşülecek ve daha erken gelecek tezkereyi almayada 460 gün dolunca gidecek

Benimde senin kadar kafam karışık bu konuda inan canım ama bildiğim bir şey varki kullanmadığı izinler 460 rakamından düşülecek ve daha erken gelecek tezkereyi almayada 460 gün dolunca gidecek

hmmm anladım canım ben 7 gün dağıtım izni kullanmış yaptım sadece bi öyle gireyim dedim 428 yazıor şafak hiç kullanmadı die yazınca 421
karmakarısık işler hiç bişi anlamadım

neyse saglık olsun

üniv. 2yıl okuyanla 4 yıl okuyan arasında ne fark var peki? tek fark biri 15 ay yapar askerliği diğeri 5buçuk ay, en kötü ihtimalle de 12 ay

doğrudur canım, kullanmadığı izinler askerlik süresinden düşer, ve o kadar erken gelir

Keşke düşse yine razıyım 12 ayada 3 ay 3 aydır ama hiç umudum yok hep aynı söylentiler düşecek düşecek hala düşecek..
ben askerlik 18 aydan 15 aya düştüğünden beri aynı laf salatalarını duyuyorum, artık inancım kalmadı

oooff ne yalan sölim gene de düşsün die umut ediyorum nefret ediyorum devletin basındakinden

herkeze selam kızlar nasılsınız alışabiliomusunuz bakalım 91/1 ler artık ustalarda sıra sizlerde yakında sizinde torunlarınız gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…