91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Sessiz bir mecra şimdi hayat
Sen giderken soğuktan soğuk
Dondu yüreğim durdu yaşam
Savaş sonrası gibi kalbimin içi
Kan ve revan
Büyür git gide inan yokluğun azap
Direniyorum yine acılarına dünyaaa!

Ölüyorum hasretimden ölüyorumm...Yatağa giremiyorumm sevgilim kaç gecedir iyi geceler demiyor bomboş gecem gündüzüm allahım nasıl birşey bu yaaa!
Çok özledim seni çok özledimmm!...
Şarkılar bile hiç yardımcım değillll sevgilimm

stillex ismin nedir canm sakıncası yoksa öğrenebilir miyim
senin şafak kaçtı arda

Zeynep canım şafak 458 çook başı senin isim nedir ?

Bende bu şarkıyı dinliyorum dünden beri
Hem dinliyor hem ağlıyor...
Kütahya sevdiğime iyi bak

kızlar sabahtan beri bütün msjlarınızı tektek okudum ve hepinize tek tek cevap yazasım geldi, ama uzun olacak...
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sevdiklerinizin askerliği sevk tarihinden itibaren başlar. Şafaksöyle. den kolaylıkla hesaplayabilirsiniz.
Ben bütün izinlerini kullandığını varsayarak hesaplıyorum şafağımı...
En sonunda kalan iznimiz olursa şafaktan düşeceğim onları ve sevdiceğime birazcık daha erken kavuşacağım inşallah

Son düzenleme:
şimdi konustum askımla bide sabah içtimadan önce konusmustum kıyamam ya senin arayamıcam diye çok korkuyorum diye gelde aglama şimdi o kadar kötü oldum kiiiiiiii
ooooofffffffff hep moral verdim sizde öyle yapın kızlar geçicek diiin bende gözüm taslı teselli ediyorum
çok özledim askerim seni çooooooookkkkkkkkkkk kokunu sesini herseyini eve sıgamıyorum

Son düzenleme:
:95:şimdi konustum askım bide sabah içtimadan önce konusmustum kıyamam ya senin arayamıcam diye çok korkuyorum diyo gelde aglama şimdi o kadar kötü oldum kiiiiiiii
ooooofffffffff hep moral verdim sizde öyle yapın kızlar geçicek diiin bende gözüm taslı teselli ediyorum
çok özledim askerim seni çooooooookkkkkkkkkkk kokunu sesini herseyini eve sıgamıyorum

Bizim de askerlik yeri kütahya canım..1. erbaş bölüğünde sevgilim.Sizin?

Benimki Hava Er Eğt. TuG. Komutanlığı/Kütahya ama bölüğünü bilmiyorum canım bugün teslim oldu teslim tarihinin son günü artık arayınca öğreneceğim.
Nasılmış oralar sevgilinle konuşabildinmi biz arayıp ulaşabiliyormuyuz onlara?

Aman yaseminciğim naptın biz toparlanalım diyoruz ağlıyorsun.
Bizide ağlatacaksın

gözün aydın yasemincim, siz evli misiniz?

Hmm sülüsün de görevi ne yazıyordu ki?
Bizim erbaş bölüğü yani çavuş eğitimi aldıkları için bayağı ağır oldugunu söylüyor şartları ama hergün gorusuyoruz 2 dk bile olsa.
bölüğün ankesörlü telinden arayabiliyorum ama sık sık aramıyoruz orda sorun olmasın diye kendisi arıyor veya yarın ara askım dıyor arıyorum öylee

yok canım evli değiliz 6 yıl oldu bizim i imzamız eksik gerçi kcoam gibi görüyorum onu allah nasip ederse kısmet ederse geldiği zaman evlenices sözlüyüz şuan da
maşallah canım, çok iyi anlıyorum seni, bizim de bir imzamız eksik... Gelince o da olacak inşallah.
Böyle olunca çok daha fazla zorluyor bu şafak insanı

maşallah canım, çok iyi anlıyorum seni, bizim de bir imzamız eksik... Gelince o da olacak inşallah.
Böyle olunca çok daha fazla zorluyor bu şafak insanı

evet canım benm aynen öyle gercekten bunca yıl bekledik bide askerlik engelinide hayırlısıyla asarsak evlnmek nasip olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…