91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

bende bugün senin düşündügün gibi düşündüm. günler uzun geçmiyo zorla bitiriyoruz günleri.bende dua ettgm zaamn tüm askerlimize ediyorum.

bende bugün senin düşündügün gibi düşündüm. günler uzun geçmiyo zorla bitiriyoruz günleri.bende dua ettgm zaamn tüm askerlimize ediyorum.

evet canım evet ama şöyle de düşündüm kış oldugu zaman ben çok karamsar oluyorum moralim bozuluyoo hava etkilio benim o havalarda daha zor olur du alısmak enazından bununla teselli oluyorum napimm

bütün askerlerimizi korusun rabbim sevdiklerine hayırlısıyla kavussunlar
sende bana gel aşkııımmm çookkk özledim ya

Çavuş eğitimi ile ilgili birşey yazıyordu sülüsünde.
Görüşebiliyorsanız ne kadar güzel en çok ondan çekiniyordum.

Hmmm çavuş yazıyorsa sülüsünde işte oraya gidince bir değişiklik olmadıysa çünkü mülakat oluyormuş, erbaş bölüğüne düşüyorlar, acemilik 120 gün zorlu ve sıkı bir eğitim hatta baya sıkıymış aşkımdan gelen bilgiler kadar.
Telefonla görüşme kısmına gelince, çarşambadan bu yana her gün görüşebildik çok şükür kimi zaman 1 dk kimi zaman 5 dk ama sesini duydum. Arıyor kendisi aradığında yarın şu saatte arayabilirsin diyor arıyorum. Ben aradığımda daha rahat görüşebiliyoruz sıra olmuyor çünkü.Kendisi aradığında kalabalık oldugundan hal hatır sorup kapatıyoruz mecburen. Öyle işte eğer çavuş eğitimi görüyorsa bu tempodadır..Kitap çalısıyorlarmış falan gelip soruyorlarmış,yürüyüş vs.

hmmm..
Nasıl geçti canım günün?
Ben şu bezginlik isteksizlikk karamsarlıktan kurtulamadm yapmak durummunda oldugum hıcbıseye odaklanıp yapamıyorum

Akşama doğru aradı askerim.. Arayana kadar kendimde değildim. Aklım sürekli onda.. Sorulan soruları anlayamıyorum, bir şey diyorlar duymuyorum... Son sınavlarım berbat geçiyor. Bende senin gibi odaklanamıyorum hiçbir şeye. Elimde telefon öylece dolanıyorum işte.
Sen neler yaptın?

Ben de okuldaydım okul bu aralar en iyi hissettiğim yer çünkü çocuklarla uğraşmaktan kendime vaktim olmuyor..
Ben de yapmam gereken şeyler var işte okulla ilgili yapmak istemiyorum hep onu düşünüyorum bende akşam konuştum işte sesini duyana kadar kalbim çıkacak gibi atıyordu.Şimdi uzanıyorum düşünüyorum birazdan defterimize de yazıcam neler yaptıgımı bu gün günlük tutuyorum dönünce okucak sevgilim..öyle işte...of of

Ben de okuldaydım okul bu aralar en iyi hissettiğim yer çünkü çocuklarla uğraşmaktan kendime vaktim olmuyor..
Ben de yapmam gereken şeyler var işte okulla ilgili yapmak istemiyorum hep onu düşünüyorum bende akşam konuştum işte sesini duyana kadar kalbim çıkacak gibi atıyordu.Şimdi uzanıyorum düşünüyorum birazdan defterimize de yazıcam neler yaptıgımı bu gün günlük tutuyorum dönünce okucak sevgilim..öyle işte...of of

Sağol canım.Bugün haber alamadım bugün teslim oldu yarın umarım ulaşabilirde ne olduğunu tam olarak anlarım ama sülüsünde yazdığı gibiyse sıkı bir dönem onu bekliyor anladığım kadarıyla.Ama senin görüşebiliyor olman bizimde rahat rahat görüşebileceğimiz anlamına geliyor buna gerçekten çok sevindim.

Son düzenleme:

tüm asker yarenleri olarak bu şarkıyı dinliyoruz galiba.Ben de çok sık dinliyorum bu şarkıyı.Eğer gece dinliyorsam da hep ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…