- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
herkeze selam kızlar nasılsınız alışabiliomusunuz bakalım 91/1 ler artık ustalarda sıra sizlerde yakında sizinde torunlarınız gelicek
Selam
Gelecekmi o günlerde....
356 tertommmtabiki gelicek canım bak siz bizim torunlar oldunuz sıra sizlerede gelicek şafak 359
tabiki gelicek canım bak siz bizim torunlar oldunuz sıra sizlerede gelicek şafak 359
Kızlar ya bizimkiler de tam yazın gitti günler uzun ya geçmiyor off
Dün gece herkesse dua ettim bol bol önce baskasına sonra kendine edilir dua allah katında öledir
seçimden sonrası için umutluyum düşücek galiba 3 ay bile olsa düşme olucak inanıyorum yada inanmak mı istiyorum anlamadım
senelerdir kandırdılar milleti
herkeze selam kızlar nasılsınız alışabiliomusunuz bakalım 91/1 ler artık ustalarda sıra sizlerde yakında sizinde torunlarınız gelicek
bende bugün senin düşündügün gibi düşündüm. günler uzun geçmiyo zorla bitiriyoruz günleri.bende dua ettgm zaamn tüm askerlimize ediyorum.
Ne zordur asker yolu beklemek..:85:
Çavuş eğitimi ile ilgili birşey yazıyordu sülüsünde.
Görüşebiliyorsanız ne kadar güzel en çok ondan çekiniyordum.
Bu arada gnr 'e ne olmuş? kapsama alanı dışında diyor...
Bende anlayamadım..
hmmm..
Nasıl geçti canım günün?
Ben şu bezginlik isteksizlikk karamsarlıktan kurtulamadm yapmak durummunda oldugum hıcbıseye odaklanıp yapamıyorum
Akşama doğru aradı askerim.. Arayana kadar kendimde değildim. Aklım sürekli onda.. Sorulan soruları anlayamıyorum, bir şey diyorlar duymuyorum... Son sınavlarım berbat geçiyor. Bende senin gibi odaklanamıyorum hiçbir şeye. Elimde telefon öylece dolanıyorum işte.
Sen neler yaptın?
Akşama doğru aradı askerim.. Arayana kadar kendimde değildim. Aklım sürekli onda.. Sorulan soruları anlayamıyorum, bir şey diyorlar duymuyorum... Son sınavlarım berbat geçiyor. Bende senin gibi odaklanamıyorum hiçbir şeye. Elimde telefon öylece dolanıyorum işte.
Sen neler yaptın?
Sen neler yaptın?
Hmmm çavuş yazıyorsa sülüsünde işte oraya gidince bir değişiklik olmadıysa çünkü mülakat oluyormuş, erbaş bölüğüne düşüyorlar, acemilik 120 gün zorlu ve sıkı bir eğitim hatta baya sıkıymış aşkımdan gelen bilgiler kadar.
Telefonla görüşme kısmına gelince, çarşambadan bu yana her gün görüşebildik çok şükür kimi zaman 1 dk kimi zaman 5 dk ama sesini duydum. Arıyor kendisi aradığında yarın şu saatte arayabilirsin diyor arıyorum. Ben aradığımda daha rahat görüşebiliyoruz sıra olmuyor çünkü.Kendisi aradığında kalabalık oldugundan hal hatır sorup kapatıyoruz mecburen. Öyle işte eğer çavuş eğitimi görüyorsa bu tempodadır..Kitap çalısıyorlarmış falan gelip soruyorlarmış,yürüyüş vs.
Sessiz bir mecra şimdi hayat
Sen giderken soğuktan soğuk
Dondu yüreğim durdu yaşam
Savaş sonrası gibi kalbimin içi
Kan ve revan
Büyür git gide inan yokluğun azap
Direniyorum yine acılarına dünyaaa!
Ölüyorum hasretimden ölüyorumm...Yatağa giremiyorumm sevgilim kaç gecedir iyi geceler demiyor bomboş gecem gündüzüm allahım nasıl birşey bu yaaa!
Çok özledim seni çok özledimmm!...
Şarkılar bile hiç yardımcım değillll sevgilimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?