91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Hoş geldin canım

Nasılsın

Hoşbuldum canım
Nasıl olayım dün görüşemedim. bu gün hala görüşebilmiş değilim...Saniyem dahi geçmedi onu düşünmeden
İnşallah arar saat 7 gibi

Sen nasılsın? Görüştün mü?
Aynı yerdeydiler yanılmıyorsam nasıl geçiyormuş_bölüğünü falan söyledi mi?

birinci bölükteymiş canım seninkiyle aynılar.
Dün bilgisayara evrak götürüyorum dedi aradı.1 dk konuşamadık bile sesi çok kötü geliyordu çok bağırdık dedi.Çok kalabalık oluyormuş telefonlar sıra gelmiyormuş
Bugün aramadı bekledim ama aramadı

Aynı bölükteler demek..İyi bak buradan haberleşiriz biz de:) Bir bakıyorsun arkadaş olmuşlar
yaa öylemi ben dün görüşemedim demek çok yorgunlardı allah yardımcıları olsun eğitimleri çok sıkıymış..7 gibi falan arayabilir canım o saatleri biraz daha durgun oluyormuş. Beni de aramadı 7 yi bekliyorum eğer uygun olursa mutlaka arar.

Hiç sorma onlar orda arkadaş olurmuş biz burda
Sesi çok kötüydü duyunca şok oldum neyin var dedim çok bağırdık dedi,sıkı oluyor eğitimler zorluyor dedi ben dahdada üzüldüm sesini hiç böyle duymamıştım
İnan telefon başında nöbet tutuyorum arasın diye o mu asker benmi asker şaşırdım kaldım çalmıyor telefon çalıyorda arayanlar benim işime yaramıyor

tlefonu yanımdan ayırmıyorum bir an bile. dün aramadı. bugün aradı ama sesi çok kötü geliyordu. egitimler çok dedi bide hava çok sıcakmış.fazla konusamıyoruz zaten 1 2 dk felan

Son düzenleme:

olabilirr bence de..

Evet ya bizde ilk günlerde görüştüğümüzde sesi kötü geliyordu içime dert oluyor sesini öyle duydummu..Son görüşmelerimizde daha iyiydi ee bu gün tam 1 hafta oldu gideli
Yavaş yavaş alışmıştır diye ümit ediyorum.
Yemin töreni için de hazırlanıyorlardır normal eğitim de yapıyorlardır baya yoğun geçiyordur. Usta birliğinde rahatlıcaklar ama tesellim bu kendime de kendisine de..

tlefonu yanımdan ayırmıyorum bir an bile. dün aramadı. bugün aradı ama sesi çok kötü geliyordu. egitimler çok dedi bide hava çok sıcakmış.fazla konusamıyoruz zaten 1 2 dk felan

Ben ilk duyduğumda sesini o değil sandım o kadar kötüydü resmen şok oldum benim o bildiğim cıvıl cıvıl adam gitmişti
Çok üzüldüm ne kadar zorluyorlar onları böyle

Oda öyle dedi yemin törenine hazırlanıyoruz felan ama ben telefonda öyle bir bağlamışımki otomatiğe neyin var ne oldu bişi var söylemiyorsun bişi oldu ya söylesene gibi cümleleri ard arda sıraladım garibim yok bişi eğitim felan dedi adam gibi konuşamadan gitti oysaki ben ona özledim dicektim seni seviyorum unutma dicektim o şokla hepsi uçtu gitti aklımdan.
Bugün telefon başındayım bakalım umarım ararlar
:97:

Ben ilk duyduğumda sesini o değil sandım o kadar kötüydü resmen şok oldum benim o bildiğim cıvıl cıvıl adam gitmişti
Çok üzüldüm ne kadar zorluyorlar onları böyle

bende o üzülmesn diye gayet güzel konusuyorum onunla. snrada diyorumki kendi kendime .. ne kadar mutluymus bensiz dicek nasııl davranmak gerekir

hakkatende öle güzel bi kelime sölemeye fırsat kalmıyo ki tlfn görüsmeleri çok kısa oluyor

bende o üzülmesn diye gayet güzel konusuyorum onunla. snrada diyorumki kendi kendime .. ne kadar mutluymus bensiz dicek nasııl davranmak gerekir

Şen kahkahalar at demem yapamazsında zaten.Sen ona teselli ver geçecek bu günler,Seni seviyorum özlüyorum bekliyorum onun yanında olduğunu hisettir ona canım.Zaten o anlar.
Sana söylüyorum ama ben daha yapamadım bunlar
:97: :97:

elimden geldigince moral veriyorum ama alışma sürecindeler agır geliyor egitimler felan

Ahh ahh bende öyle soruyorum ardarda kıyamam o da bana aynen aşım nasılsın aşkım nasılsın diyor ben arada sıkıstırıyorum naptıgımı sen anlat dıyorum kısaca söyluyor sonra özledim kısmı geliyor o kısımda ağlak oluyoruzz
sonra kendine iyi bak kısmı sonra kapanıyor:2:
Ben normalde eğitimlerde zorlanmaz diye düşünüyordum çünkü vücut çalışıyordu. Sorduğumda üst kısım hareketlerinde zorlanmadım ama diğerlerinde zorlandım birde sıcak suya çok ihtiyaç duyuyorlar tabi..
Acaba yemin töreninden sonra da bu sıkı eğitim devam edicekk mi 120 gün boyunca umarım öyle olmaz erirler yaa

evet inş usta birliginde çookk rahat ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…