91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

ama şimdiye kadar kimseyi yakalamamışlar, kimden duyduysam evi çok aşırı uzak olmayan herkes gitmiş memleketine...
Biz ev adresi vermiştik cnm, neyse otelde kalacaksanız da problem yok

Evet biz de abimi çıkarmıştık. Sorun olmamıştı. Ama istisnalar da var tabi..
Bu arada günaydın
günaydınnn:80:

ama şimdiye kadar kimseyi yakalamamışlar, kimden duyduysam evi çok aşırı uzak olmayan herkes gitmiş memleketine...
Biz ev adresi vermiştik cnm, neyse otelde kalacaksanız da problem yok

günaydınnn:80:

tabi canım temennim o kimse yakalanmasın kaçırın askerlerinizi :)) biz eve dönmeye kalkarsak ankaradan gün biter :)

Günaydın kızlarr....

Biz de gidersek eve otelde kalırız 2 gün zaten yolda mı geçsin..Görür döneriz.:2:

Ben de b gün hiç iyi uyanamadım çünkü çok kötü bir gece geçirdim off offf...

ne oldu canım ya hayırdır

Çok ağır geçirdim geceyi..zaten uyuyamıyorum radyo dinleyim dedim hep aşkımın sevdiği parçalar çıktı
Çok daraldım çok ağladım yüzüme yüzüme vuruyor geceleri bu özlem bu askerlik yaa...
Gündüzler bir şekilde geçiyor da gecem hiç geçmiyor :2::2:

evet katılıyorum gündez geçio zaman bi şekilde ama gece herseyle basbas kalıo insan bende dün gece çok ağladım ağlamanın çözüm olmayacagını bile bile fotograflarımıza baktım msjlarını okudum çok özledim çok çok

Aynen msjlarına bakıyorum seviyorum fotoğraflarımıza bakıyorum öpüyorum aşkımı
Günaydın diye msjları gelmiyor sabah, gece yatarken güzel güzel iyi geceler msjları gelmiyor...
Beni sevişlerini çok özledimmm:2:
Güzel meleğim diyordu bana ölürüm ben ona yaaa..çok ağır üzerimdeki yük

anlıyorum canım seni çok iyi hep aklıma geliyor benime yasadıklarınız eglendiğimiz anlar gitmeden araba kullanıyorduk ögretiyordu bana o gün çok güsel ve komikti ne bilim daha birsürü şeyy

aradı şimd, konustum 3 dk cık

Ne güzel yaa...
Beni ne zaman arıcak acaba dün görüşemedik zaten
Bugün arasın artık..Aramazsa 7 gibi ben arıcam bugünü de sesini duymadan geçirmicem.

Özledim Seni Askerimmmm...dayanamıyorum yapamıyorum sensiz meleğin seni çok özledii...sana sımsıkı sarılacagım anı sabırsızlıkla bekliyorum...
Seninle Sonsuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…