- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Günaydın canımm
Nasılsın bugün..
Bugun anlamadıgım bi şekilde çok gerginim ne bilim sinirliyim yaa
Her gün tutmuyor işte birbirini :93:
ama şimdiye kadar kimseyi yakalamamışlar, kimden duyduysam evi çok aşırı uzak olmayan herkes gitmiş memleketine...güzel canım valla ama yakalandıgı zaman cezası varmıs siz sıyrılmıssınız ..genede çıkmasın derim özellikle otel adresi falan verince bakıyorlarmıs eve sanırım bakmıolar ilgilenmiolar o okadar
olsun siz tadını cıkarmıssınız
günaydınnn:80:Evet biz de abimi çıkarmıştık. Sorun olmamıştı. Ama istisnalar da var tabi..
Bu arada günaydın
ama şimdiye kadar kimseyi yakalamamışlar, kimden duyduysam evi çok aşırı uzak olmayan herkes gitmiş memleketine...
Biz ev adresi vermiştik cnm, neyse otelde kalacaksanız da problem yok
günaydınnn:80:
Günaydın kızlarr....
Biz de gidersek eve otelde kalırız 2 gün zaten yolda mı geçsin..Görür döneriz.:2:
Ben de b gün hiç iyi uyanamadım çünkü çok kötü bir gece geçirdim off offf...
ne oldu canım ya hayırdır
Çok ağır geçirdim geceyi..zaten uyuyamıyorum radyo dinleyim dedim hep aşkımın sevdiği parçalar çıktı
Çok daraldım çok ağladım yüzüme yüzüme vuruyor geceleri bu özlem bu askerlik yaa...
Gündüzler bir şekilde geçiyor da gecem hiç geçmiyor :2::2:
evet katılıyorum gündez geçio zaman bi şekilde ama gece herseyle basbas kalıo insan bende dün gece çok ağladım ağlamanın çözüm olmayacagını bile bile fotograflarımıza baktım msjlarını okudum çok özledim çok çok
Aynen msjlarına bakıyorum seviyorum fotoğraflarımıza bakıyorum öpüyorum aşkımı
Günaydın diye msjları gelmiyor sabah, gece yatarken güzel güzel iyi geceler msjları gelmiyor...
Beni sevişlerini çok özledimmm:2:
Güzel meleğim diyordu bana ölürüm ben ona yaaa..çok ağır üzerimdeki yük
anlıyorum canım seni çok iyi hep aklıma geliyor benime yasadıklarınız eglendiğimiz anlar gitmeden araba kullanıyorduk ögretiyordu bana o gün çok güsel ve komikti ne bilim daha birsürü şeyy
aradı şimd, konustum 3 dk cık
İşe gidiyorum ben
Akşama görüşmek üzere, hoşçakal canım...
Eki Görüntüle 202736 Özledim Seni Askerimmmm...dayanamıyorum yapamıyorum sensiz meleğin seni çok özledii...sana sımsıkı sarılacagım anı sabırsızlıkla bekliyorum...
Seninle Sonsuza
Ama ben ağlamak istemiyorummmm :85:
Ağlama canım bakma sen bana
Geçecek geçecekkk geçecekkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?