- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Geçer geçer daha öncekiler gibi
Bu da geçer neler neler geçmedi ki.......hadi bitsin bu gün tamamm yeter..yarın olsun şafak 450 olsun :)) 10 günde çöpe gitsin
Ispartadaydı dmi askerin.. Doğru hatırlıyorum umarım..
Geçer geçer daha öncekiler gibi
Bu da geçer neler neler geçmedi ki.......hadi bitsin bu gün tamamm yeter..yarın olsun şafak 450 olsun :)) 10 günde çöpe gitsin
Yok canım benimm askerim aslen ısparta lı..ama şuan ankara da asker
Çok zor ya tek tek gün saymak yetmedi saatler saymak bugünde bitsin demek
Ustalarıda hayırlı yere çıksa biraz içimiz rahatlasa.. :85:
Evett yaz olması zoruma gidiyor...günlerin uzun olması zoruma gidiyor..hersey hayat yediğim yemek içtiğim su bile onsuz zoruma gidiyor...nefes alamıyorum...tek inancım onun karısı olmak...gel askerimmm senin nöbetini tutuyorummm..geell nefesimm geelll...
Siz evlimisiniz?
Senin için dahada zor olur o zaman
Yok canım herkes evli sanıyor ama değilimm
6 yıl oldu bizim ilişkimiz bi askerlik kaldı dayanamıyorum artık..evli değiliz imza eksik ama evli çiften farkımız yokçooookkk zorr aileler herkes herseyi biliyor..ama bu askerlik derdi yüzünden atamadık o imzanı..artık bi gelsinn..hayırlsıyla
Öylemi anladım canım sabır yapacak birşey yok inş kavuşuruz hepimiz hayırlısıyla.
Kısa dönemmi uzun dönemmi?
hayırlısı canım yaa kıss baksana 1 yıl 2 ay 3 hafta dioo
malesefff uzun dönem
Tarihlerle küsüm kavgalıyım bugunün bitmesine 7.30 saat var ondan sonra şafak 455 olcak
Böyle geçermi zaman ya
Aynen kalbim aklımla savaşır durumda...Çıldırıcam deliricem oynatıcam aklımı...
Bilmiyorum geçicek zaman ama nasıl geçer yaaaa daha tam yazı bile yaşamıyoruzzz yaz bitcek kış bitcek tekrar bu zamanlar hala asker olcaklar..
Hayat çok kalleş
Benimkide giderken öyle diyordu bu güzel yaz aylarında gidilirmi senle olmak varken ama bu askerlik 2 yazımızı götürecek inş ondan sonrakilerde beraber oluruz canım benim üzülme
Evet dışarı çıkmak bile istemiyorum sevgililer gezior ne güzellallah mutlu etsin onları da özeniyorum yahuu...aşkımı istiyorum ama geleceği günü düşünmek mutlu ediyor beni 1 2 dk da olsa...
İnşallahh canım geldikleri zaman sonra ki yaz kış bahar her zaman onlarla olmak dileğiyle ...
Amin canım.
Bazen burda olsada kafasını ütülesem diyorum anlata anlata ama yok
Kavuşacağız inş bir gün
İnşallah canım benim hep birlikte o zaman bu topic coşucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?