- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Geçecek biliyorum ama o kadar korkuyorum ki daha şimdiden herşeye ağlamaya başladım.
Geçecek evet ama işte umarım bizimde bitti bitiyor dediğimiz günler gelir Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize..
Kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun öncelikle ilk 1 ay gerçekten çok zor.Hep burda okuyodumda ilk günlerin zor geçtiğini o kadar da zor değildir diyodum.Tamam ağlarım ama geçer nasıl olsa diyodum.Yani sizi en iyi anlayan yine burdaki onu yaşayan insanlar.Bende bundan 1,5 ay önce eşimi gönderdim ilk günü hatırlamak bile istemiyorum daha yeni biraz biraz alışmaya başladım.Hepimiz bu dönemi atlatıyoruz sabretmemiz gerekiyor tabi bu arada da askerlerimize bol bol moral vermek lazım.Onlar bizi ağlarken üzgün görünce daha da üzülüyorlar akılları hep bizde kalıyo sonra onlar içinde zor.Hem geri dönüp gelecekler sağsalim Allahın izniyle.İnşallah günler çabucak geçer sevdiklerimize biran önce kavuşuruz.
evet şükür,amin inşallah hepimiz kavuşalım da zamanın nasıl geçtiğini anlamyalım
Amin canım amin :) Şu an ki psikolojini çok iyi anlıyorum kim ne dese boş ama güçlü olmaya çalış ki askerinede güç ver ihtiyacı var sana
Çalışacağım çabalayacağım ama canımdan can gidiyor bir türlü toplayamıyorum ...
İlk zamanlar çok zor.. Hayat durmuş gibi geliyor insana hiç birşeyin anlamı kalmıyo ama sonra telefonda sesini duyunca anlıyosun sana ne kadar ihtiyacı olduğunu sen ağlarsan sürekli üzgün olduğunu belli edersen o daha çok üzülücek takıcak kafasına.
Ben hala telefonda gizli gizli ağlarım o duymasın üzülmesin diye..Sende kendini avutmayı öğreniceksin canım
İlk zamanlar çok zor.. Hayat durmuş gibi geliyor insana hiç birşeyin anlamı kalmıyo ama sonra telefonda sesini duyunca anlıyosun sana ne kadar ihtiyacı olduğunu sen ağlarsan sürekli üzgün olduğunu belli edersen o daha çok üzülücek takıcak kafasına.
Ben hala telefonda gizli gizli ağlarım o duymasın üzülmesin diye..Sende kendini avutmayı öğreniceksin canım
zor, çoooook zorsaolçok zormuş
inşallah gelecek cnm, ben de şafak karanlık yazmıştım, ama artık geçtiğine inanmaya başladımBilmiyorum hiç geçmeyecek gibi geliyor bana..
İnş o günlerde gelirde şafak10 dan geri sayabiliriz.
Çok zor..
Şafak karanlık
inşallah canım,ewet ilk günler çok acı gerçekten, hatırlayınca hala ağlarım ben:85:Kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun öncelikle ilk 1 ay gerçekten çok zor.Hep burda okuyodumda ilk günlerin zor geçtiğini o kadar da zor değildir diyodum.Tamam ağlarım ama geçer nasıl olsa diyodum.Yani sizi en iyi anlayan yine burdaki onu yaşayan insanlar.Bende bundan 1,5 ay önce eşimi gönderdim ilk günü hatırlamak bile istemiyorum daha yeni biraz biraz alışmaya başladım.Hepimiz bu dönemi atlatıyoruz sabretmemiz gerekiyor tabi bu arada da askerlerimize bol bol moral vermek lazım.Onlar bizi ağlarken üzgün görünce daha da üzülüyorlar akılları hep bizde kalıyo sonra onlar içinde zor.Hem geri dönüp gelecekler sağsalim Allahın izniyle.İnşallah günler çabucak geçer sevdiklerimize biran önce kavuşuruz.
ben şuan sizin yazdıklarınızı okuyunca bile ağlıyorumGeçecek biliyorum ama o kadar korkuyorum ki daha şimdiden herşeye ağlamaya başladım.
Geçecek evet ama işte umarım bizimde bitti bitiyor dediğimiz günler gelir Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize..
evet canım benim, yol arkadaşıyız bizCanım burda şafak panosunda çok güzel dostluklar kuruluyor herkes birbirine destek oluyor DeryaWda söylemiş orayada uğra..Seninle aynı üzüntüyü yaşıyan insanlarla dertleşmek çok iyi gelicektir
ağladığını belli etme, aklı sende kalmasın askerinin, onlar için zaten herşey zor, bir de sen zorlaştırma durumu. Gerçi ben de yapmıştım zamanında, 10günlük askerken ziyaretine gittiğimde de, ilk kez askere uğurlarken de hep ağladım, yüzüne bakıp bakıp sarılıp ağladım, o da hep beni teselli etti, halbuki benim ona güç vermem gerekiodu...ama artık ağladığımı belli etmiyorum, tlf kapattıktan sonra bağıra bağıra ağlıyorumben dünden beri telefonda konuşamıyorum.başlıyorum ağlamaya.ben ağlayınca o da ağlıyobelli etmemek istiyorum ama elimde değil ay yazarken bile ağlanır mı yaa:'(
zor, çoooook zor
ağladığını belli etme, aklı sende kalmasın askerinin, onlar için zaten herşey zor, bir de sen zorlaştırma durumu. Gerçi ben de yapmıştım zamanında, 10günlük askerken ziyaretine gittiğimde de, ilk kez askere uğurlarken de hep ağladım, yüzüne bakıp bakıp sarılıp ağladım, o da hep beni teselli etti, halbuki benim ona güç vermem gerekiodu...ama artık ağladığımı belli etmiyorum, tlf kapattıktan sonra bağıra bağıra ağlıyorum
ewet onlar için de ilk gün çok zor, sesinden anlarsın zaten:85:ben de ağladığımı ona hissettirmemek istiyorum.az önce aradı sesim titredi biraz ama ağlamadım.O üzülmesin orda tek başına kıyamam
ewet onlar için de ilk gün çok zor, sesinden anlarsın zaten:85:
nerede canım senin askerin?
ben de ilk gece uyuyamamıştım hiç, ayy naptı acaba, uyuyabildi mi, ne yapıo acaba şimdi, birsürü yabancı adamın içinde neler hissedio acaba fln die...çanakkale,düşündükce üzülüyorum.hiç bilmediği biryerde uyucak bugün
ben dünden beri telefonda konuşamıyorum.başlıyorum ağlamaya.ben ağlayınca o da ağlıyobelli etmemek istiyorum ama elimde değil ay yazarken bile ağlanır mı yaa:'(
İlk gece...
Gözüm, elim telefonda sanki mesaj atıcak sanki arayacak gibi...
Teslim olduktan bir kaç saat sonra aradı aşkım iyiyim birkaç gün arayamıycam merak etme dedi seni seviyorum dedi kapattı
Nasıl geçicek bu birkaç gün bana,ona...
Hiç kıyamam ben bebeğimeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?