91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

biticek kızlar biticek...
arkamıza dönüp bakıcaz ve vay be diycez nasıl da geçmiş
hatta şimdi evlenelim artık diyoruz ya ozaman hazırlıksız yakalandık şu eksik bu eksik diyicez geçen zaman az bile gelicek
böyle düşünürsek onlara da kolay bize de
en son ayrılığımız bu olsun sağ salim dönsünler de tek derdimiz beklemek az daha sabretmek olsun
iyi geceler diliyorum hepinize

benimde nişanlım temmuz'un 6'sında teslim oldu manisa merkez'de.. herkese selamlar...

Hoşgeldin canım aramıza...sende başlarsın şimdi saymaya şafak attırmaya..gün bitirmeye.. bize ilk ne dedilerse ben sana diim bitecek kardeşş
şafak bende atarsa 411

bizleri çok görürsün burda sezgilim,ben,phoenix,mercem, şuan daha aklıma gelmeyen var birkaç kişi daha..elbirliğiyle aydınlıga cıkıcaz...

uzun dönem mi ?

evet uzun dönem ve hiç geçmicekmiş gibi günler..

Ölüyorum ya sensizlikten ölüyorum! Tıkandım artık...
Sesini duyacağım 2 en fazla 5 dk için ölüp bitiyorum 24 saatimi 5 dk ya endeksliyorum..
Çok karmaşığım çok zorlanıyorum...
Uzağımdasın bak nasıl hissettiğimi bilemeyecek, anlayamayacak kadar uzağımdasın...
Uzaksın işte!
Şimdi arayıp bunları sana söylemek istiyorum ama yapamıyorum sensizlikten deliriyorum diyemiyorum, benim gibi hissetmeni istemiyorum oralarda...
Ne yapıcam şimdi?
Yarın arayacağım aşkım dedin yarını mı bekleyeyim?
Ne olur şimdi arasam....
Askerlik orası ama dimi her şeyin zamanı var!
Dayanamıyorum..
Yapılacak birşeyler olmalı..olmalı...
Benim hep bir çözümüm vardır ya, olmalı!
Olmuyor ama aşkım olmuyor...
Dipteyim...
Telaffuz bile edemiyorum bu ayrılığın süresini...
Yardımcı olsun birileri..Bir şeyler olsun!:2:

Paylaşıcak kimsem bile yok lanet olsun!

Canım torunlarım yaa. 90/2yim bende.
Karamsarlığa kapılmayın, şimdi size bakınca ilk günlerimi hatırladım. ilk gün 56 saniye konuşmuştuk hatırlıyorumda.
İlk zamanlar hep zordur, geçmez zaman, arasın diye beklersin saatlerce.. Ulaşabileceğin bi numara bile yoktur. Söyleyeceklerin içinde kalır hep. Ama merak etmeyin gerçekten geçiyor. Size şimdi hiç birşey ifade etmiyor bu laflar ama inanın geçiyor. Bizim 42 günümüz kaldı inşallah. Daha dün gibi gittiği ilk günler aklımda.. Ama geçti işte. Sizinde elbet geçicek inanın bana.

Son düzenleme:
....birgün daha ama öyle ama böyle bitti sevgilim....birgün daha yaklaştım sana, birgün daha yaklaştık birbirimize...böyle birgün birgün diye diye bitecek ve birgün şafak doğan güneş olacak dimi bitanem...geliceksin miniğine o çok sevdiğin burnumdan öpeceksin beni dimi aşkım...ve birgün tamamen birbirimize ait olucaz dimi prensim...alıcaksın beni bembeyaz gelinliğimle kucağına...beyaz meleğim dersin ya sen bana tenim beyaz olduğu için işte öyle melek gibi bembeyaz melek gibi o gün yani evleneceğimiz birgün ebediyete kadar senin koruyucu meleğin olmak için imza atmak istiyorum...
ömrümü seninle paylaşmak...
hayatımı sana adamak istiyorum...
çok değerli kıymetlimsin..sen en güzel şeyleri hakediyorsun..sana aşık olduğum için mutluyum "aşk"
hadi o gün gelsin kavuşalım...evlenelim...birlikte yaşlılığa yüz tutalım...

benimde nişanlım temmuz'un 6'sında teslim oldu manisa merkez'de.. herkese selamlar...

Canım merhaba.. Benim askerimde Manisa Merkez de yaptı askerliğini.. Şükür rahattı. Ben en az 15 kere gitmişimdir çok güzel bir yer.. Zor olan tek şey havası çok sıcak ve nemli.
m3rc3m'in askeri de orda yaptı. Benim ki Bitlis'e m3rc3m'in Ağrı'ya düştü..
Ama şimdi umutsuzluğa kapılma.. Çünkü çok büyük bir kısmı batıya çıktı.. Bizim şans tutmadı

Ah be canım.. Az sabır.. Dua edin bol bol yapacak tek şeyimiz bu..
Ne desem teselli olmaz bilirim.. Kelin merhemi olsa hesabı bu iş.
Ama yalnız değilsin bak biz varız. En iyi biz anlarız birbirimizi..

Yeni birileri mi gelmiş hoşgeldinizz
buranın kadrolu yarenleri Phoenix, Sezgilim, gnr nasılsınız bakalım
yine akşamı ettik hayırlısıyla. şafak atıyor yavaş yavaş...

Yeni birileri mi gelmiş hoşgeldinizz
buranın kadrolu yarenleri Phoenix, Sezgilim, gnr nasılsınız bakalım
yine akşamı ettik hayırlısıyla. şafak atıyor yavaş yavaş...

Gelmiş canım gelmiş..hoşgelmiş ağırlıyoruz valla..sen nerelerdesinn çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz bir günü daha bitirmenin keyfi var...
atıyor valla tıkır tıkır
kaç oldu bakalım

düşünsek de geçiyor düşünmesek de. böyle böyle azalıcak canım.
iş arıyorum ben ya çeyiz yapıyo musun diye soruyo her aradığında. bende çeyiz namına bi iğne bile yok

düşünsek de geçiyor düşünmesek de. böyle böyle azalıcak canım.
iş arıyorum ben ya çeyiz yapıyo musun diye soruyo her aradığında. bende çeyiz namına bi iğne bile yok

şafağın kaç diorum huuu
dogru canım düşün düşünme atmak zorunda bu şafak denen illett
evet bende de iş problemi var hala bulamadım kafama göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…