- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.081
Ben bu gece iyi değilim...
Hayatımın artık en heyecanlı zamanı 0434'lü numaranın aramasıdır.. :))
öyle desene25 mayısta gönderdim yarimi
hani saymayınca garip karşılanır diye sesimi çıkarmıyım dedim
Niye özgem yaa...hangimiz iyiyiz ki içten içe...ama burda böyle kafa dagıtmaya çalışıyorum ben...düşünmeye başlıyorum şuan da ona ulaşamayacagım hiçbir şekilde bu düşünceyle karsı karsıya gelince bogulacak gibi oluyorum...korkuyorum gerçeklerden...pek irdelemiyorum...öyle yaptıgımı sanıyorum..
iyi olmak zorundayız..mehmet en ufacık bişey sezsin sesimden hemen morali bozuluyor bitiyor adam resmen..
o yüzden bize düşen görev iyi olmak moral vermek motive etmek...
geçicek demicem saçma geliyor geçicek kelimesi..geçmeyen ne var..
hadi iyi ol toparlan
Ben de ona yansıtmamaya çalısıyorum canım benim ama bugun cidden kötüyüm kalp ritmim de bunu söylüyor kalbim acıyor ağrı saplanıyor fiziken ruhen iyi değilim...Ailem ilgileniyor onlar da yanımdalar ama bu gece tıkandım ben.
Atlatırsam yarın daha iyi olacağım canım sevgilim için...
Tabiki de sizler varsınız o yüzden gelip burada paylaşıyorum beni anlayabileceklere anlatıyorum derdimi...
Ne diyim ki ya çok özledim yemin ederim ki çok özledim!
Canım merhaba.. Benim askerimde Manisa Merkez de yaptı askerliğini.. Şükür rahattı. Ben en az 15 kere gitmişimdir çok güzel bir yer.. Zor olan tek şey havası çok sıcak ve nemli.
m3rc3m'in askeri de orda yaptı. Benim ki Bitlis'e m3rc3m'in Ağrı'ya düştü..
Ama şimdi umutsuzluğa kapılma.. Çünkü çok büyük bir kısmı batıya çıktı.. Bizim şans tutmadı
Biliyorum canım benimm ne diyeyim ki sana yazarken kendi dagılan yüreğimi toparlamaya çalışıyorum..
Berkant için iyi olmasın...
Gelicekler bize..rabbim göstericek bize o günleri inanıyorum...
inan sağ salim yapıp gelsinde baska duam yok hepsi inşallah gittikleri gibi gelsinler..
ama çok da meraktayım bakalım nereye çıkacak 5 ağustos'ta yemin töreni
0274 de benim ümidim oldu....Göreyim diye beklediğim oldu...Açınca içimi ılıtan oldu...
0236.. heyecanla beklediğim.. salisesinde açtığım ..:2:
yemin törenii...ah canım biliyoruz bizler bekleyişlerini gittik geldik bizlerde...ustalıkta umarım hayırlı bi yere çıkar...
allah gönlünüze göre versin
Ahhhh 28 gün gözümü ayırmadan bekledim o numaranın aramasıını :))
Özledim yemin ederim Manisayı özledim..
kızlar biz pozitif olmak zorundayız. evet özlüyoruz sıkıntı çekiyoruz ama bide onları düşünün.
bizim günümüz öyle yada böyle geçiyor. çalışarak ev işi yaparak belki arkadaşlarımızla dolaşmaya çıkıyoruz.
onların hiçbir şeyi yok!
emir altındalar bizim sesimiz onlara kötü gittiğinde bir dahaki aramaya kadar saatleri geçmiyor.
yapmayın güçlü olalım ne olur. Rabbim sağ salim geri versin bize onları. o zamana kadar da bizim yüzümüzden moralleri bozulmasın
zamanları bizim sayemizde daha çabuk geçsin.
arkalarına döndüklerinde sadece bizi görüyorlar. ben böyle zamanlarımda mektup yazıyorum biriktirip en uygun zamanda hepsini birden gönderiyorum.
mektuba tarihi saatiyle beraber yazıyorum ki okurken yanında hissetsin diye.
emin olun çok rahatlatıyor. deneyin derim. hadi kızlar toparlanalım.
biz rahat uyuyalım diye onlar asker ocağındalar...
evet canım bütün yazdıklarında haklısın..uygulamaya calısıyoruz işte...bu arada evet günlük tutmak mektup yazmak çok iyi geliyor insanı rahatlatıyor..askımınacemideyken yazdıklarını okuyorum tarihi saati herseyi var bazı şeyleri daha iyi idrak edebiliyorum..bende de baya birikti ahh arkadasım oldu kalem kagıt...
birazdan 4. günümüze giricez.. daha alışamadı oraya..
daha çok kütüğünün neresi olduğuyla mı alakalı usta birliğine gideceği yer?
aynen benim de öyle. nerdeyse 24 saatimi yazıyorum psikopat gibi
bu arada benim kalbimi uçuran 0312 yani ankara. bakalım hemen hemen 1 ay sonra nereye göndericekler :44:
Hayır canım artık kurayla yapılıyor bu işler.. Aksaraylı askerim.
Ben İzmirde oturuyorum. Koğuştaki askerleri dizmişler. Benim askerim baştan 4. sıradaymış, tek tek söylüyorlar.
1. kişi İzmir Bornova.
2. Kişi İzmir Bornova.
3. kişi İzmir Gaziemir.
4. Kişi Bitlis Tatvan
Askerim anlatırken inanamadım :) Şans işte, yapacak birşey yok..
;Hayırlısını dile, ben hep öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?