91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

evet mamakta. muhabereci eğitimi uzun sürüyomuş. inşallah izmire düşerde benimde içim rahatlar. seninki hani bölümdeydi

benimki ankaradayken etimesgutta zırhlı birlikteydi
eger izmiri soruyosun gaziemir ulastırma okulunda
emniyet ve muhafız bölüğünde

Son düzenleme:
Bölümünü nereye gideceğini aşağı yukarı tahmin etmek için sormuştum. gözün aydın yerini bulmuş. usta birliği daha kolay geçer diyorlar :26:
Phoenix inşallah gönlünden geçen olur canım. Ben sevgilim daha askere gitmeden gideceği yer belli olmadan inşallah ankara olur en uzak diye düşünüyordum ona da söylemiştim bunu. Ankara'ya gideceğini öğrendiğinde " hatun beni ankaraya gönderdin dediğin çıktı" demişti. dua et canım.

he orasını bilemicem canım...usta birliğimiz için şimdilik rahatız rabbim sıkıntı yuzu vermez inşallah cümlemize

İnsan Her Asker Gördüğünde gururlanır ya , Hani Küçükken Bir Asker Gördüğümüzde Selam Çakardık O Askerde Gülümserdi ... İşte şimdi Sen Askersin Sevdiğim Ve Ben Seni Yine O Asker Sevgisiyle Yine O Askerlere Baktığım GURURLA Ve Daha Fazlasıyla Bekliyorum .. Bana Bu Duyguyu , Gururu Yaşattığın İçin Teşekkür Ederim ASKERİM

Küçük asker, küçük asker
Vatan senden gayret ister.

böyle şarkı vardı ya küçükken söylerdik :))

Yarın bizim günümüz....Canım sevgilim çarşıya çıkacakk
Yüzünü göreceğim balımın sesini daha çok duyacağım...
Çok seviyorum seni hayatımın anlamıııııı

Yarın bizim günümüz....Canım sevgilim çarşıya çıkacakk
Yüzünü göreceğim balımın sesini daha çok duyacağım...
Çok seviyorum seni hayatımın anlamıııııı

Ne güzel canım sevindim adına..beklediğin gün geldi :81:
Mehmet haftaya çıkacakmış..ne tuhaf ustalıkta ilk 15 gün yok çarşı izni..deli gibi haftayı bekliyorum :97:

Ne güzel canım sevindim adına..beklediğin gün geldi :81:
Mehmet haftaya çıkacakmış..ne tuhaf ustalıkta ilk 15 gün yok çarşı izni..deli gibi haftayı bekliyorum :97:

Evet canım benim...Kendisi için çok iyi olacak doya doya yemek yer özlediği şeylerden biraz stres atar.
Bizde kamerada falan görüşürüz bizimde 2. çarşısı olacak diğeri geçen haftaydı evci çıktı ya, diğeri şimdi..
İlk gibi oldu tabi bize
Hmm öyle mi oluyormuş ustalıkta, bilmiyordum ben...
Haftaya birlikte yaşıycaz aynı heyecanı o zaman:13:

Hadi bakalım tatlım..Güzel güzel değerlendirin doya doya konuşun görün birbirinizi
Öyle valla ilk 15 gün yok..belki bizde öyledir bilemem..değişebilir yerine göre.. artık haftaya göreceğim mübarek yüzünü aşkımın Sonrasında her hafta tabi bir iki tane dengesizler yüzünden kitlenmezse çarşıları...

Aman o da ne biçim ceza öyle çarşıyı yasaklamak... Allah korusun hiçbirine denk gelmesin öyle ceza, zaten bekledikleri tek şey oluyor hafta boyunca.

Aman o da ne biçim ceza öyle çarşıyı yasaklamak... Allah korusun hiçbirine denk gelmesin öyle ceza, zaten bekledikleri tek şey oluyor hafta boyunca.

İşte bir iki tane dengesiz tipler yüzünden..
İdrak edemiorlar bazı şeyleri..
Kendilerinede ediyorlar işte Allah akıl fikir versin..Askerliği öğrenemeyen çok tip var..Uzak olsunlar

0236.. heyecanla beklediğim.. salisesinde açtığım ..:2:

0236.... ilk defa aradıgında hemen açtım ne dicegimi şaşırdım. ilk aradıklarında sesleri iyi gelmiyor genelde. tabi sesini öyle duyunca içime bişi saplandı sanki. her 0236 aradıgında içimde bir huzur. sesini hemen duymak için açma tuşuna anında basıyodum. öyle böyle geçti acemilik.
şimdi ise gözlerimin hasretle bekledigi alan kodu 0472

yerleri rahat olsunda doğu batı farketmiyor ezgicim. evet benle senin doğu çıktı ama çok şükür bunada. bekliyoruz sevdiklerimizi. kalbimiz onlarla atıyor

Ahhhh canımın içi, ah bitanem..bugün özlemin daha farklı bugun daha da bir başka özledim seni fazla duyamadım sesini Saatin 7 olması için çırpınıyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum bir günüm diğerini tutmaz oldu..

Ah keşke olsan da sana patatesli börek yapsam nede seversin yanında çayla :85::85:
Çok özledim çokkk,,,,deliler gibi aşığım sana..

Hayatımda ki tek şansımsın
Seni Seviyorum İyi Yürekli Adam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…