- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.101
acemilikte benimde ankaraydı...ordan izmire geçti canım olduk 0232
bakalım sende izmire düşersin belki
ankara mamak mıydı tatlım
evet mamakta. muhabereci eğitimi uzun sürüyomuş. inşallah izmire düşerde benimde içim rahatlar. seninki hani bölümdeydi
evet mamakta. muhabereci eğitimi uzun sürüyomuş. inşallah izmire düşerde benimde içim rahatlar. seninki hani bölümdeydi
Benim yarim de İzmir'e düşsün yaa....Nolur kiii noluurrr istiyorum:84:
hatun nasıl da belli ediyor izmir de oldugunuahh ahh izmir iyi baksın kocama
Bölümünü nereye gideceğini aşağı yukarı tahmin etmek için sormuştum. gözün aydın yerini bulmuş. usta birliği daha kolay geçer diyorlar :26:
Phoenix inşallah gönlünden geçen olur canım. Ben sevgilim daha askere gitmeden gideceği yer belli olmadan inşallah ankara olur en uzak diye düşünüyordum ona da söylemiştim bunu. Ankara'ya gideceğini öğrendiğinde " hatun beni ankaraya gönderdin dediğin çıktı" demişti. dua et canım.
İnsan Her Asker Gördüğünde gururlanır ya , Hani Küçükken Bir Asker Gördüğümüzde Selam Çakardık O Askerde Gülümserdi ... İşte şimdi Sen Askersin Sevdiğim Ve Ben Seni Yine O Asker Sevgisiyle Yine O Askerlere Baktığım GURURLA Ve Daha Fazlasıyla Bekliyorum .. Bana Bu Duyguyu , Gururu Yaşattığın İçin Teşekkür Ederim ASKERİM
Yarın bizim günümüz....Canım sevgilim çarşıya çıkacakk
Yüzünü göreceğim balımın sesini daha çok duyacağım...
Çok seviyorum seni hayatımın anlamıııııı
Ne güzel canım sevindim adına..beklediğin gün geldi :81:
Mehmet haftaya çıkacakmış..ne tuhaf ustalıkta ilk 15 gün yok çarşı izni..deli gibi haftayı bekliyorum :97:
Evet canım benim...Kendisi için çok iyi olacak doya doya yemek yer özlediği şeylerden biraz stres atar.
Bizde kamerada falan görüşürüz bizimde 2. çarşısı olacak diğeri geçen haftaydı evci çıktı ya, diğeri şimdi..
İlk gibi oldu tabi bize
Hmm öyle mi oluyormuş ustalıkta, bilmiyordum ben...
Haftaya birlikte yaşıycaz aynı heyecanı o zaman:13:
Hadi bakalım tatlım..Güzel güzel değerlendirin doya doya konuşun görün birbirinizi
Öyle valla ilk 15 gün yok..belki bizde öyledir bilemem..değişebilir yerine göre.. artık haftaya göreceğim mübarek yüzünü aşkımınSonrasında her hafta tabi bir iki tane dengesizler yüzünden kitlenmezse çarşıları...
Aman o da ne biçim ceza öyle çarşıyı yasaklamak...Allah korusun hiçbirine denk gelmesin öyle ceza, zaten bekledikleri tek şey oluyor hafta boyunca.
İşte bir iki tane dengesiz tipler yüzünden..
İdrak edemiorlar bazı şeyleri..
Kendilerinede ediyorlar işte Allah akıl fikir versin..Askerliği öğrenemeyen çok tip var..Uzak olsunlar
0236.. heyecanla beklediğim.. salisesinde açtığım ..:2:
Hayır canım artık kurayla yapılıyor bu işler.. Aksaraylı askerim.
Ben İzmirde oturuyorum. Koğuştaki askerleri dizmişler. Benim askerim baştan 4. sıradaymış, tek tek söylüyorlar.
1. kişi İzmir Bornova.
2. Kişi İzmir Bornova.
3. kişi İzmir Gaziemir.
4. Kişi Bitlis Tatvan
Askerim anlatırken inanamadım :) Şans işte, yapacak birşey yok..
;Hayırlısını dile, ben hep öyle yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?