- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.121
Ahhhh canımın içi, ah bitanem..bugün özlemin daha farklı bugun daha da bir başka özledim seni fazla duyamadım sesiniSaatin 7 olması için çırpınıyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum bir günüm diğerini tutmaz oldu..
Ah keşke olsan da sana patatesli börek yapsam nede seversin yanında çayla :85::85:
Çok özledim çokkk,,,,deliler gibi aşığım sana..
Hayatımda ki tek şansımsın
Seni Seviyorum İyi Yürekli Adam...
yasemincim topla bakiiimm kendini bu ne hal. güçlü olmamız gerekiyo. dün askerimle konuştuk morali o kadar bozuktuki ilk çarşı izninde firar edicem diyoduona moral verdim güçlü ol aşkım dedim. geçicek alışıcaksın usta olucaksın. sürekli güzel şeyler söyledim. böyle yapmaya mecburuz dimi. ona kaç gel desem zaten böyle bişi bekliyo kaçmak için:18: ruhumuz nasılsa onlarda etkileniyolar çünkü seven ruhlar kopyalanıyor
tatlım ya bazen oluyor bilirsin...çok kötü hissediyorum kendimi bazen,onsuz garip yetim gibiyim..
ona halimi belli etmiyorum canım bunun için ugrasıyorum ama o sesini duydugum an dişlerimi sıkmazsam baş edemem...
güzel konusuyorum moral veriyorum bu sayede oda iyi oluyo...ben senin için mutlulugumuz için burdayım dedikçe onu üzmek saçma olur..
Ne olursa olsun onun hali daha zor ahh kıyamam güzel erkeğim benim ahh ölürüm sana ölürüm
dayan kurban oldugum.........
gelmeni iple çeken bir yürek var burda :98:
BİTECEK KIZLAR :85:
Bu aralar hepimiz kötü olduk iyice sanırım kırılma noktasındayız, duruma ayak uydurmak istememe kabullenememe aşaması gibi...
Umarım geçer bu hissedilenler enazından hafifler...
Biz de sevgilimle öyleyiz
Bugün çok aradı ama beni kıyamam ona ben neşeli geldi sesi ben de iyi oldum onu iyi duyunca yarın çarşısı da var o
yuzden de mutlu...O mutlu olunca ben nasıl üzgünüm diyeyim...
Canımın taa içiini çok özledim:2:
Geçmek zorunda! geçecek...
İnanıcam buna evet...
Geçmek Zorunda ! ! !
İşte Bu ! ! !
Evet b'tanem toparlan güçlü kızlarız biz...
Zor olmadığını kimse söylemedi bize, zaten inanılası da değil.
En baştan bildik zor çok zor diye ama geçecek.
Bizden güç alıyorlar.
Evet b'tanem toparlan güçlü kızlarız biz...
Zor olmadığını kimse söylemedi bize, zaten inanılası da değil.
En baştan bildik zor çok zor diye ama geçecek.
Bizden güç alıyorlar.
bugün hiç aramadı. hadii araaaaa bitanemmm duyayım içimi ısıtan sesini
kızlarrrr çok kötü bişey yaptım
aşkım aradı sesini duydugum an hıckıraklara boguldum evet tutmaya calıstım ama olmadı bi anda oldu hersey yenildim sesine
yalvardı aglama diye ...beni güldürmek için ugrastı ne olur iyi ol gibi şeyler söyledi
bak ham yaparım seni dedi ve güldüm
birazdan arıcam az bi işim var dedi aradıgımda iyi ol ve gül dedi
ben bunu neden yaptım ki yapmamalıydım ama yaptım üzdüm onu salagım ben aptalın tekiyim :2::2::2::2:
şimdi kendini topla aradıgında sesini iyi duysun. biz güçlü kızlarız unutma:82:
Kızlar ağlamak için bahane arıyorum.. Yazmayın böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?