91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Nöbetteyiz askımmlaaa :)
Telefon sokmuş içeri mesajlaştık birazcıkta olsa yetti, huzurlu uyucam bugün..
91/3 ler hazırlık yapmaya başlamış.. İlk gittiği günler geldikçe aklıma hala tüylerim diken diken oluyor.
Allah'ım yenilere sabır versin.
Geçiyor işte günler. Ağlasakta, sızlasakta bir şekilde geçiyor, geçecek!
Plakalara inmeyi dört gözle bekliyorum..
Tüm yüreğimde seviyorum seni askerimmm..
Şimdi sen vatanı ben de seni bekliyorum.. Nöbetimiz bitsin de uyuyalım :)

Sensiz bir güne, seninle günaydın diyebilmek, ve bunu hergün gerçekleştirebildiğimiz için şükrediyorum Allah'a....

Oysa, ben artık bu sevmediğim pazar günlerine seninle başlamak, güzel şeyler paylaşmak istiyorum...
.........mesela kahvaltımızı yapalım, ardından bardak bardak çay içelim ikimizin en sevdiği şey çay
Seninle herşey çok keyifli...iyi ki varsın Güzel Adam
Sebebimmm

410 olduk bitanem

Bekliyorum

senin adına çok sevindim canım. oda bazen msj gönderiyo bana inanamıyorum acaba gerçekmi diye. 50 kere aynı msjı okuyorum doyamıyorum okumaya

senin adına çok sevindim canım. oda bazen msj gönderiyo bana inanamıyorum acaba gerçekmi diye. 50 kere aynı msjı okuyorum doyamıyorum okumaya

aynen canım bende senin gibiyim okuyorum okuyorum gerçek mi diye..
yanlız mehmet daha carsıya cıkamadı telefon sokamadı içeriye ama askeriyenin telefonundan yazıyor..öğrenmiş oldum ankesörlüden mesaj yazılıyormus
buda bişeydir...

bak ben onu bilmiyodum ankesörlüden msjmı yazılıyo aaaaaaaaaa

bak ben onu bilmiyodum ankesörlüden msjmı yazılıyo aaaaaaaaaa

evet canım mehmet bi baktım sms yazıyor tıkladım dedi oldu valla atıyor ara ara
daha öncede asker yolu gözleyen bi arkadasım dan duymustum tabi o zamanlar benim aşkım daha asker olmamıştı..
ama şimdi anlıyorum ki dogruymus..

Ramazan da geliyor...
Rabbim hepimize bu sıcak havada yardımcı olsun..
Öyle böyle diyerek sanırım agustos ayınıda ramazan rehavetiyle geçireceğiz galiba.

kızlar askerleriniz soruyomu ailemle görüşüyomusun felan

İlişkimiz yıllar almasından ötürü annesiyle telefonda konuşma msjlaşma gibi durumlar olabiliyor..
Hayır öyle sormasından rahatsız olurum hiç hoşlanmam sormaz oda ben bilirim ne zaman görüşüp görüşmeyeceğimi sormasın bana gıcık olurum

Her zaman saygı çerçevesinde ben arada bir ararım halini hatrını sorarım oda beni arar kızım napıyorsun gibilerinden...

Mesafeciyim biraz

bizde aynen öyle arada bir ararım onlarda arar. bizimde baya uzun oldu

Mercem canım sen ne kursuna gidiyordun?

Ezgi sen de çalışıyorsun değil mi canım..
nerde çalışıyorsun canım aranızda bi benim işsiz galiba bide froqqi

özge hatunda örtmen :)

Mercem canım sen ne kursuna gidiyordun?

Ezgi sen de çalışıyorsun değil mi canım..
nerde çalışıyorsun canım aranızda bi benim işsiz galiba bide froqqi

özge hatunda örtmen :)

canım ben bu yıl nisan ayında hafızlıgımı bitirdim sınavı kazandım çok şükür. ankarada girdm sınava. şu anda ise yaz kuran kursunda küçük çocuklara kur'an ögretiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…