- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #11.841
Bizde de annemle babam tutarlar kardeşim de tutuyor hepsini olmasa da...
Ben izinliyim öyle denk geldi.
Ama hepsini tutamam sanırım kan şekeri dengeleyici ilaç kullanıyorum içmediğimde hiç iyi hissedemiyorum.
Bakalım ne olacak...
Benim de aklıma sahur deyince aklıma şey geliyor küçüktük ilk okula gidiyordum tutmasak da kalkardık sahura sobanın karşısında tv izler sahur yapardık yer sofrası yapıyordu annem sobalı odada olduğumuzdan.Nerede o eski sahurlar diyecek kadar büyümüşüm.
Evet canım ilaç kullanıyorsan her zaman tutamaman normal zor çünkü.
Cidden ya sen böyle yazınca benimde eski anılar canlandı gözümde
Eskiden daha bi ramazanların tadı vardı gibi ya da kucukken öyle gelirdi Allahın gücüne gitmesin ama eski tat yok.
Sohbet muhabbet yok bilmiyorum yavan geliyor bazen.
Sofralar kalabalık güzel oluyor.
Ay aklıma geldi, geçen sene Ezgiydi sanırım sahur yapmayı unutan
Alem bu kız ya
Bakalım bende düşük kan şekeri problemi var düşünce fena oluyor..
Evet ya iftara yemeğe davete gelirlerdi gidilirdi bir telaş falan şimdi herkes hayat derdine mi düştü ne oldu bilmiyorum kalabalık iftarlar olmuyor,bayramlar da öyle olmuyor neyse ki çocukken tattık o zamanları.Bizim çocuklara biz yaşatmak istesek de zemin müsait olmayacak herhalde baksana..
Dediğin şeyi hatırlamıyorum ama bende bugün şafak attırmayı unuttum.
Tam girdim yatağa bir şey yapmadım yapmadım ne yapmadım şafak attırmadım aldım pc yatağa işte böyle oldu oturdum kaldım..
Şarjın bitmesini bekliyorum son dakikalardır gideceğimmm
Ay aklıma geldi, geçen sene Ezgiydi sanırım sahur yapmayı unutan
Alem bu kız ya
Canım ya sana birşey danışacaktım.. Hani nişan yeri arıyorum diye konuşuyorduk ya, biz geçen hafta taşındık bu evimizde terasımız var çok büyük değil ama misafirlerin sığabileceği kadar acaba orda nişan yapsam uygun olur mu bilemedim.. 22-28 ağustos arası olacak nişanım, kesinleşti :18:
Oh ne güzel taşınmışsınız hayırlısı olsun canım benim. Olur tabi neden olmasın kuzum çokta güzel olur ..
Benim bi arkadaşımda ramazan sonu evinde yapacak nişanını teraslarında..
Nasılsa sıgabilecek kadar diyorsun problem olmaz o zaman :)
Tarihte çok yakın ne güzel canım
Kıyafetimde hazır..
Annemin gençlik yıllarında giydiği bir abiyeyi giyicem, hem manevi anlam taşıyor, hemde beğeniyorum.. Sarı üstü papatlayı bi elbise, birde papatyadan taç yaptırırırm diye düşündüm. Sandalyeleri de beyaz kumaş giydirip sarı kurdelelerde süslesem olur sanırım.. Böyle bir organizasyon yaptım bakalım..
Çok güzel olur canım inan ki çok hoş olur .. Mevsimede uyuyor papatyalarBu arada o taç olayına bayılıyorum çok soft duruyor ..
Atmosfer güzel olacak diye tahmin ediyorum canım :)
Doğallık & Sadelik en güzeli :)
Ayyy ben şimdiden fotoğrafları merak ediyorum
Çokta masraf yapıp üzmek istemedim, malum bayram zaten önümüz İstanbula gideceğiz 31 ağustosta, barı burdan kısalım..
Hem daha iç içe güzel olur, yeteri kadar kişi çağırırız..
Bende hayal kuruyorum inşallah istediğim gibi olacak
Kıyafetim ve terası gösterebilirim istersen
Canım valla bizim eski evimizde terastı oradan çıkmasaydık bizde düşünebilirdik diyeyim sana , dediğin gibi nişana çok masraf yapmamak gerek birde düğün var ..
Bende işin dogrusunu şöyle buldum ev müsait olmadıgı için nişanım düğün gibi olacak, düğünüde sade bi nikahla tamamlayacagım...
Allah nasip etsin inşallah canım gönlümüze göre bir bir evlenelim hayırlısıyla :)
Aa görmek isterim canım elbette, özellikle kıyafet :)
Bizimde şans oldu işte.. Kısmet..
En güzelini yapacaksın hepsine aynı masraftan girersek işin içinden çıkılmaz.. Bende kınamı düğün gibi yapıcam tüm akrabalar arkadaşlar görsün diye malum düğünüme gelemezşler..
İnşallah ya..
O zaman msn e bekliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?