- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #11.821
Biraz öyle olduk
Susuzluk azcık azcık zorluyor ama idare ediyorum, sen nasılsın yasemin
Merhaba kızlar....
kızlar ben geldim yepyeni haberlerlee.. vee sonunda Dügün günümüz belli oldu hepiniz davetlimsiniz
30 eylülde Allahın izniyle
sanki rüya gibi daha çok var gibi geliyor
Merhaba canım nasılsın ?
Ohhh süper canım benim çok güzel bir haber bu çok mutluyum ya bu günlerede geldik ve topiğimizin gelini belli olduuuuu
İyi canım bende..Forumda vakit geçiriyorum canım sıkılıyor...Otur otur iyice sıkıldım.
Bende öyle canım ya sıkılıyorum sıcak, kendimi dikişe verdim hiç bilgim yok ama arkadsım sayesinde özendim, özendirildim
Burda dergisi aldım çok güzel şeyler var kalıp çıkrmayı öğrendim teğel falan diktim bile birşeyler
Kursuna gideceğimİnsanın ortaya birşeyler çıkarması dikmesi çok zevkliymiş yaa
Hadi ya...
Fatmagül gibi gelinliğini de kendin dikiyormuşsun bir de hızını alamayıp.
Yok o kadar da değil o çok profesyonellik ister
Daha çooook acemiyim ben
İyi hadi bakalım dik dikiştir de bize de göster bizde senden özeniriz belki değil mi ama?
Ben sevemedim gitti dikiştir nakıştır örgüdür danteldir ne yapacağım bilmem normal dikişimi de azıcık geliştirsem fena olmaz aslında.
Neyse çok oturdum ben biraz gidip kitap okuyayım uzanıp.Görüşürüz canım.
Canım benim teşekkür ederim. Evet bende fotoğrafçıyım, fotoğrafçı diyorum çünkü ciddi bir eğitim aldım hem amatör hem profesyonel olarakEvlendiğimde zaman zaman meslek olarak yapmayı düşünüyorum. Şimdilik sadece hobi diyelim.. Erkek arkadaşımda bende fotoğraf çekmeye bayılıyoruz.. Onun için çok üzüldüm dün çünkü manevi değeri vardı, hala elime bakıp incelemedim.
Çok güzel ya bayıldım.. Harika bir meslek gerçekten.. Süpersin duygucum
Ooo topiği fotoğrafçılar sarmışBiliyorsunuz kızlar bende fotoğrafçılık bölümü mezunuyum, üstünede askerim askeriyenin fotoğrafçısı
Oda çok ilgili alakaladır, bakalım evlenince güzel planlarımız var
Bu arada oruçlular el kaldırsın
Nasıl gidiyor kızlar
oo süpermiş gercekten topıkte bı aradaymısız da haberımız yok. Bende cok ıstedım nişanlım askerde ordu evınde falan filan fotografcı olsun dıye ama bı tane dovmesı var dıye malesef olamadı ..
Canım bana da fotograf aşkını ilk aşılayan nişanlımdı o da cekım yapıyo daha cok doğa cekımlerı.. İstanbula beklerız bırlıkte doğa cekımlerı yaparız bı gun inşallah
Ben daha uyuyamadan sahur oldu ya...
Annemlere süpriz sahur masası mı hazırlasam ne
Kalkıp çay koyayım bari
Canım bende hazırladım masa kalkan yok ay sinir oldum iyice kaç sefer gittim annemin yanına ben yedim valla bi kere kaçırsın ezanıda görsün gününü çok sinirleniyorum ya her ramazan aynı şey
Babam zaten bypasslı biliyorsun ilaçları var tutamıyor.
Sahurların tadı yok bizim evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?