91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Canım kapandı msn açılmıyorda sinir şey ama gördüm canım çok güzel elbise ve terasta kocaman olur yani hatta muhtesem olur :)

Canıımm hoşgeldin Özge söyledi babaannen vefat etmiş, başınız sağolsun canım .. Ölümlü dünya işte
Allahım sizlere sabır versin, geride kalanlara.. Mekanı cennet olsun inşallah ..

Merhaba kızlarr
Ne zamandır aklımdasınız girip iki çift şey yazamıyorum,işe başladım çok yoğunum malesef özledim sizlerii
Şafaklarınız gözlerimi kamaştırıyor maşallah bitiyor artık yediniz sizde Panoya girdim baktım kimseleri tanıyamadım sizinde gitme vaktiniz geldi
Ezgicim nişanın olucakmış hayırlı olsun inşallah istediğin gibi olur herşey.
Kübracımm başın sağolsun allah size uzun ömürler versin.
Zeynomu göremiyorum nerelerde ya ??
Yaseminn kuzumm,özge sizde iyisindir inşallahhh..
Toptan bir mesaj oldu komik oldu ya öpüyorum hepiniziii

Ezgicim nişan tarihin belli olmuş tebrikler.:13:
Terasınızın olması da size büyük artı bende keşke olsaydı yapacak yerimiz diye düşünüyorum malesef yok ufacık bir terasımız var.
Düşündüğün şekilde de çok güzel olur,benimde aklıma şey geldi eğer sandalyeleri kiralayacaksan ahşap kiralayıp sandalyelerin başlarına yada tek bir köşesine beyaz veya sarı tül bağlayıp mini papatya demetleri tutturabilirsin..Sade romantik bir hava olur.
Benimde aklımda güzel fikirler var ama uygulayacak yer yok bakalım nasıl olur zamanı geldiğinde.:26:
Senin mutlu gününün fotoğraflarını da bekliyorumm

Çokta güzel bir msj oldu valla canım benim ya hoşgeldin sayfamıza ne güzel şeyler yazdın dediğin gibi artık bizde yolcuyuz
Sende işe girmşsin hayırlısı olsun hakkında senden de güzel haberleri beklliyorum :)
Tekrar görüşmek üzere hoşçakal öpüyorum

ÖZgeeee kızlar tek tek güzel haberlerle gelyor sıra bizde kuzum
Bende artık kurban bayramına(25Ekim) kadar nişanlanacağım diyorum henüz tarih oturtamadık Hele bi gelsinde yarim... O olmadan haliyle tarihte oturmuyor

Evet canım bizim fıstıklar yuvadan uçuyor sırayla..
İyi yaparsın kuzum valla ideal ya hazırlanırsınız olur biter sonra da evlilik telaşı.
Sen yine ortalama tarih söylüyorsun bende o da yok anam.
Bakalım bizlerde neler olacak bende ekim kasım gibi bir şeyler olur diyorum en azından tanışma olabilir de bakalım.
Berkant gelince baş başa verip azıcık bir konuşalım neler yaparız diye az kaldı zaten.

EVet canım anca yetişiriz diyorum ben öyle babamın ilk gelişlerinde vereceğinide zannetmiyorum bi iade-i ziyaret durumu olur gideriz falan sonra tekrar gelirler bilmiyorum belkide çok uzamaz verir hemen ..
Olur canım olur bi şekilde benim tek derdim nişanım kurbandan sonraya kalmasın .. Atlatayım o ritüeli. Az kaldı dediğin gibi şekillenir herşey

Hoşgeldin Ecem, işin hayırlı olsun..
Güzel dileklerin içinde teşekkür ederim umuyorum güzel olacak.. Evet bizde bitiriyoruz artık, bitti çok az kaldı

Teşekkür ederim Özge. Teras süpriz oldu valla, yeni taşındık ya.. Yer aramaktan kurtuldum en azından..
Evet ahşap sandalye benimde aklımdan geçti, güzel bi organizasyon yeri bulursam bakıp seçer beğenirim..
Hepimiz gönlümüzce geçiririz inşallah, güzel bir yer bulursun eminim.
O günü bi yaşasammm, hemen paylaşıcam fotoğrafları nişanlığım için bi başlık açtım, önerilerinizi beklerim

Bizde de öyle canım konuşmuştuk öncesinde,
önce gelip aileler tanışacak annesi ve babası sonra bir iade-i ziyaret biz de onlara gideriz görmeden etmeden olmaz yani ben gördüm ama aileminde görmesi lazım.Sonra gelirler isterler o zaman söz-nişan olur işte..Biraz gelmeli gitmeli olacak ama uzaktan olunca da böyle oluyor işte olsun.Hayırlısıyla atlatalım.Bizimde iş durumuna bağlı biraz da bir işe girsin bakalım sonrasında zaten sıra bize geliyor.

Canıımm hoşgeldin Özge söyledi babaannen vefat etmiş, başınız sağolsun canım .. Ölümlü dünya işte
Allahım sizlere sabır versin, geride kalanlara.. Mekanı cennet olsun inşallah ..

Kübra hoşgeldin canım, başınız sağolsun.. Rabbim sizlere uzun ömürler versinn..

Çok sağolun kızlarr...

Dediğin gibi gelmeli gitmeli olacak ama ne yapalım uzaklık söz konusu
Herşey güzel olsun inşallah

Güzel bir süpriz olmuş canım hem evin içerisinde olması iyi hemde ekonomik anlamda da oldukça iyi olmuş,mekanlar da hiç yabana atılacak fiyatta değiller..Eğer yeterince büyükse organizasyon firmalarından fikir alıp anlaşabilirsin de çok da güzel olur.Bende bakalım ev istiyorum az kişiyle halledeceğiz yada kafe tarzı veya bir teras kafe bulursam öyle de olabilir ama dışarıdan gelinecek ya eve yakın yer olsun istiyorum çevremde de çok yok gelip giden insanları oradan oraya taşımayalım bir de..Zamanı gelince göreceğiz bakalım bizde.
Evet hemen ertesi günü fotoğrafları istiyoooruzz...
Nişanlığını da görmek isterim annemin giysisi dedin çok güzel bir fikir bakacağım topiğine.
Allah içinize sindirsin canım benim.

İÇEL'E SELAM YOLA DEVAM

ISPARTA'YA SELAM YOLA DEVAM

HATAY'A,ASKERLİĞİMİZİN ACEMİLİĞİNİ GEÇİRDİĞİMİZ ŞEHRE SELAM YOLA DEVAM

HAKKARİ'YE SELAM YOLA DEVAM

Sonunda 30lardan kurtuldum ..
Şafak 29

GÜMÜŞHANE

Mekanlara baktım gerçekten beni çok aşıyor.. 3binden aşağı yer bulamadım.. Cafe tarzı dedim oralarda bile uçuk fiyatlar istiyorlar. Kısmet oldu bana bu ev, kurtuldum bu işlerden..
Tuttuğun yer eve yakın olması çok daha iyi olur sonuçta dışardan misafirlerin olacak. Evde yapabilmen mümkünse evde yap derim hem daha sıcak bir ortam olur..

Şu iadei ziyaret olayı kafamı çok kurcalıyordu nasıl olur fln.. 31 Ağustosta (nişandan sonra) davet ettiler İstanbula.. Hem torunlarının sünnet mevlüdü olacak akrabaları eşi dostu daha iyi tanıyalım diye.. Babamda ilk geldiklerinde vermeye karşı ama ben insanları yormak istemiyorum.. Sonuçta bir aileyi içine girmediğin zaman asla tanıyamazsın.. Şahsen abimde yaşadık bu olayı.. Biraz daha sıcak sanırım artık. Bilmiyorum o gün son söz onun kafasına ne eserse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…