91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Canım hayırlı olsun.
Topiğimizde yari orada olan yok bildiğim kadarıyla, diğer topiğe sorarsan bilen vardır muhakkak

Allah kavuştursun

selam kızlar,,,

Melike neden öyle yazdın ki canım ters birşeyler mi var :44:

var sanıyoduk ama çok şükür yokmuş canım ama ömrümden ömür gitti birkaç saat suriyedeki karışıklıklar malum takviye kuvvet gönderilcekmiş sınıra ve sevdiğimin birliği de gönderilcekmiş. komutan gelip 3-4 güne gidicek şekilde hazırlayın kendinizi demiş duyunca napıcağımı bilemedim. sonra gece öğrendik ki bizimkileri etkilemiyomuş onların birlikten 10 uzman 7 er gidicekmiş isimleri de belirlenmiş. Allah yardımcıları olsun.. batıda rahat rahat derken nolucağı hiç belli olmuyo işte

tatlım bu güzel mendiller ne için acaba :44:

İstendiğimde erkek tarafının bayanlarına hatıra olarak vernek için canım..

Ezgicim çok güzel gözüküyorlar,çok beğendim..Keselerine de bayıldımmm...
Ellerine emeğine sağlık.
O taşlar yapıştırmalı mı yoksa dikmeli mi?

Teşekkür ederim Özge, hatıra işte..
İki türlüsü de oluyor hangisi kolayına gelirse, ben mendilleri bozmamak için yapıştırmayı tercih ettim.
Çok pratik ve eğlenceli ama

Güzel bir hatıra tatlım..
Ben de bir şeyler dağıtacağım şuan birkaç seçenek üzerinde düşünüyorum inşallah benim de paylaştığım günler gelir.
Eminim öyledir, bende el işi gerektiren hediyeler hazırladığımda çok keyif alıyorum.

Çok keyifli gerçekten ben bitmesin istedim.. Mutlaka yap Özge, heyecan ve mutluluk veriyor böyle küçük şeyler..

Bende kınamda farklı şeyler yapmayı planlıyorum.. Umarım olur..

Özgem ne zaman görüşeceksiniz yahu ? Ben heyecanlanıyorum

Bende kınamda farklı şeyler yapmayı planlıyorum.. Umarım olur..

Özgem ne zaman görüşeceksiniz yahu ? Ben heyecanlanıyorum

Canım bir İstanbul'a gitsin öyle kesinleşecek herhalde çünkü gitmeyi planladığımız yerle ilgili netleşmesi gereken bir durum var o yüzden şu gün buluşuyoruz diyemedik.Bakalım ne zaman olacak.Bende çok uzamasından yana değilimmm.

Bence de uzamasınnn.. Bizde Doğan Güneşten sonra 1 hafta beklemek zorundayız.. Çok daha zor yahu..
Ama evine bi ayak atsın vallahi beklerim Zaten 1 hafta içinde evlilik teklifimi almam lazım

Bence de uzamasınnn.. Bizde Doğan Güneşten sonra 1 hafta beklemek zorundayız.. Çok daha zor yahu..
Ama evine bi ayak atsın vallahi beklerim Zaten 1 hafta içinde evlilik teklifimi almam lazım

Herhalde bizde o kadar bekleriz diye düşünüyorum dediğin gibi evinde olsun da biz alışkın olduğumuz düzene dönelim de o şekilde beklemeye alışığız nasılsa..

Evlilik teklifi miiiii...
Umarım çok güzel geçer unutulmaz bir teklif yaşarsın bizler de paylaşırız mutluluğunu.

Şaka gibi geliyor bana şafağın Özge inanaısm gelmiyor yaa.. Maşallah evine dönsün elbet gelecek değil mi ?
E yani istemeye gelmeden önce etmesi laızm değilse gelmesin
Benim adam zaten ilginç fikir üreten biri, yani süprizleri hep ağzımı açık bıraktırır.. Evlilik teklifinde de özel birşey bekliyorum.. Gerçi kuru kluruna etse bile olur hiç farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…