91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

hoş geldin!
kesilmiş bir kol gibi omuz başımızdaydı boşluğun...
hoş geldin!
ayrılık uzun sürdü.
özledik.
gözledik...
hoş geldin!
biz bıraktığın gibiyiz.
ustalaştık biraz daha
taşı kırmakta,
dostu düşmandan ayırmakta...
hoş geldin!
yerin hazır.
hoş geldin!
dinleyip diyecek çok,fakat uzun söze vaktimiz yok.
yürüyelim.....

Hoş geldin sevgilim!
Her gelişin ayrı bir bahar benim gönlüme..
Bu sefer ki bambaşka.
Hem yüreğime hem gözlerime hoş geldin sevgilim..

ÖZGE&BERKANT

28.07.2009'dan ∞' a kadar....:127:

Şafak 23 Elazığ'a selam yola devam..

Ezgim mendillerini yerim senin ne cici olmuşlar ellerine sağlık

Bu şafakları hep birlikte erittik Ezgicim evet sanki daha dün gibi senin konunu görünce hemen kendi durumumu da paylaşmam caresizce..Bu askerlik sürecini geçirebildiğimiz en iyi şekilde geçirdik güldük yanımızda halimizden anlayan vardı ağladık teselli edip halimizden anlayanımız vardı.Bunun için teşekkürler sana.

Umarım güzel bir evlilik teklifi olur dediğin gibi ilginç olup olmaması çok daönem arzetmiyor o anı yaşamak önemli gözlerini görmek sana bunu söylerken.Bende bir kaç defa özel şekilde evlilik teklifi aldım ama asıl teklif gelecek herhalde yine de kendisi ona dair ipuçları veriyordu bunlar ön teklif gibisinden.
Çok atraksiyonlu bir şey olmasa da ben o duygu selini yaşadım aldım sayıyorum.

Özge senin çift el ele tutuşuyor artık tamamdır

Eveeettttttttt...
Birkaç gündür o durumdalar bakıp mutlu oluyorum yazacaktım da fırsat olmadı kızlar bakın Özge ve Berkant artık el ele diye.

Daha nice güzel yıllara,
Aşkınız hep ilk gün gibi kalsın Özge..

Çok teşekkür ederim Ezgi'cim...
İnşallah nice mutlu çok mutlu yıllarımız olur,sizlerin de öyle.
Baktık ki 1 gün önceden atmışız şafağı yıl dönümümüz yetişti şafak niyetine bu kutlamayı yaptık.
Yarın 1'e attıracağım şafağımı.

Canım benim çok teşekkür ederim ya siz böyle diyince ben nasıl mutlu oluyorum..

Oy kıyamam sana az bi zamanın kaldı tabi hazırlıklara devam

Benim elim hiç yatkın değil öyle şeylere o yüzden hatıra matıra hiç birşey düşünmüyorum
Şu yüzüğü bi takaydım eyiydi

Özgecim tebrik ederim birlikteliğinizin yıldönümünü
Rabbim daim etsin hiçbirizime ayrılık yüzü göstermesin

Ne demek.. Ne güzel oldu birbirimizi tanıdık herşeye ortak olduk.. Dile kolay 15 ayı birlikte bitiriyoruz.. Sayfalarca..
O an zaten çok özel olacağı içün çok mühim değil, ben duyayım da bi..
Ön hazırlık yapılmış demek güzel bir teklif senin için gelecek Özge, pekkk yakında..

Geldiğinizde ayrı bi yıl dönemi kutlarsınız ne güzel denk gelmiş böyle tezkere hediye gibi oldu size..

Az kaldı tabi ya
Hadi ordan yatkın değilmişmişmiş.. O ördüğün örtü hala gözleirm önünde renk renk
Muhakkak yaparsın canım inan 10 dk mı almadı 1 tanesi.. Çok eğlenceli

Evet çok da güzel oldu...
Bakalım gelsin teklifler.....
Gerçekten hiç aklımızda olmayan bir şey nasıl da denk geldi tam günü olmasa da yıl dönümü sayılır,ilk günlerimizdi sonuçtaa...

Ay sen görmüştün değil mi evet canım örmüştüm valla
Haklısın aslında uğraşsam yaparım herhalde ama ilgimi çekmiyor ki canım sanırım ondan öyle dedim

Eee kızlar sustunuz

Bende elektirik süpürgelerine bakıordum sanırım karar verdim hangisini alacağıma

Süpürgeyide alırsam beyaz eşyalar haricinde alacağım elektirikli ev aleti kalmadı şükür

Çeyiz tamam kocacımda gelsin

Özelliklerini de kendisini de beğendim.. Güle güle süpür evini inşallah.. Benimde en sevmediğim iş evi süpürmek
Düdüklü tencerem eksik, tefalin otomatiklerine bakayım dedim ama ben o paraya çamaşır makinamı alırım

Evt canım bende çok begeniyorum bu makinaları ilk reklamına vurulmuştum zaten Sorma ev süpürmekten nefret ederim hele o sesi benim seslere karşı korkum var, evde tek süpürge açamam korkarım.. O yüzden bu süpürge tam bana göre

Bende Korkmazdan hiper set almıştım onun içinde var işimi görür. Gerçi biz evde bile kullanmıyoruz. Daha dogrusu kullanmadım daha önce bilmiyorum nasıl birşey
Kullanımı falan çabuk pişiriyor değil mi ?

Benimde yüksek sese korkum var ama süpürgeye antipatim var sevmiyorum yahu
Valla eksiğim çok ama annem tutturdu düdüklün yok diye Bizde mecburi zamanlarda kullanıyoruz.. Vakit yoksa çabuk pişsin diye.. Bende düdüklüyü tek kullanmam acayip tırsıyorum.. Düşükte olsa patlama riski var ve ben sakarım ne olur ne olmaz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…