91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

3 gün sonra bayramımız var :)

Bende kemeraltına gidiyoruz söz mendillerimi almaya :)

Ezgi ne diyosun söz mendili mi almaya gidiyorsun :)
oy oy hazırlıklara bak sen..
Ezgi bu söz mendili nasıl oluyor gelince bir anlatıver gösteriver
Tüm söze gelenlere mi vereceksin yoksa damat adayına mı?
Süsleniyor mu vs..Aydınlat bizi.

Kızlaaaaarr,
sevgilim bugün sağlık kontrolüne gidecekti terhis islemleri için.
Şimdi konuştuk sağlık kontrolünü olmuş veee
PAZARTESİ SAAT 13.00'e biletini almış.

Özgürlük yolculuğumuzun tarihi saati belli artık.
Nasıl bir keyif,nasıl bir mutlulukmuş bu ya çok şükür allahım.

Evet canım bi aydan az bi zamanım var artık başlayayım dedim hazır oruç tutamıyorken, başka zamanım yok çünkü..
Mendillerimi aldım, nişan tepsilerine baktım baktım geldim..
Mendil gelen erkek tarafından bayanlara vereceğim, günün hatırası olsun diye.. Kendim yapmak istedim.
Tam örnek bulamadım, şunun boncuklusundan olacak.. Keselere koyacağım.. Ben bu gece bitiririm heralde Bitmiş halini eklerim buraya..

mutluluklar ezgi bir ömür boyu sağlıklı huzurlu bir hayat diliyorum
Teşekkür ediyorum canım, ecmain olsun inşallah..

Böyle bi yutkundum, bi gözlerim doldu..
Çok mutlu oldum Özge anlatamam yaa..
Çok güzel şeyler bunlar, fazla fazla hak ettik bu günleri..
Bir an önce kavuşursunuz inşAllah..

ey yüce Rabbim tam kavuşucuz diye sevinmeye başlamışken neden ya neden off!!! nası geçicek bana bu 15 gün nasıl.....

selam kızlar,,,

Melike neden öyle yazdın ki canım ters birşeyler mi var :44:

Son düzenleme:

Canım mendil örneğini gördüm sen öyle ipek tarzı mendil aldın baş harflerinizi boncukla kendin mi işleyeceksin?Yoksa bunları böyle işleyen yer var mı kemeraltında? Güzelmiş gümüş sırma işi beğendim bende,bizde söz mendili diye bir şey vermiyorlar gerçi ama fikir edinmiş olurum belki olur yani..:44: Bitmiş halini de bekliyorum.

Çok sağ ol Ezgicim ya sevincime ortak oldunuz daha da mutlu oldum..:2:
Güzel nasıl güzel dediğin gibi benim de boğazımda bir düğüm,içimde bir kıpırtı öyle bir şey oldum..
İnşallah canım İnşallah.

ey yüce Rabbim tam kavuşucuz diye sevinmeye başlamışken neden ya neden off!!! nası geçicek bana bu 15 gün nasıl.....

solovi ne oldu hayırdır? Neden buluşamıyor musunuz anlamadım...

Rabbime şükürler olsun bu günleride gördük özge. Nerden nereye neler neler yaşandı gün gün...
Çok sevindim

Ezgicim tebrik ederim, gerçi bilmiyorum bizde öyle söz mendili falan yok ama hayırlı olsun diyeyim :)

Özgecim çok şükür bilet alınmış hadi gözünüz aydın

İyi akşamlar Mercem hayırlı ramazanlar

yasemin msnde göremiyorum hiç. yada denk gelmiyoruz. adresimi msj atıcam eklersin. resim felan atarım fikir alırım gelinlk felan .. özge ve ezgi sizede atıcam ekleyin beni

yasemin msnde göremiyorum hiç. yada denk gelmiyoruz. adresimi msj atıcam eklersin. resim felan atarım fikir alırım gelinlk felan .. özge ve ezgi sizede atıcam ekleyin beni

Pek açmıyorum fıstıgım denk gelemedik belkide.
Tamam sen gönder adresini ben kontrol edeyim

Rabbime şükürler olsun bu günleride gördük özge. Nerden nereye neler neler yaşandı gün gün...
Çok sevindim

Çok şükür gördük canım benim,görmeye devam edeceğiz benden sonra sıra sizlerde...Çok heyecanlıyım mutluyum.

Sağ ol fıstığım alındı biletimiz şükür.

Mercem cim Yasemin e verirsin siz ekliyseniz o msn den bana yazar adresini ekleşiriz.Benimkini de sana yazar.Karşılıklı eklenmeden olmuyormuş ya...
Yasemin adına konuştum kuzum ama yaparsın değil mi ki?

-2-
...::: ADIYAMAN'A SELAM OLSUN :::...

Gecenin Yüzü Ağarmaya Başladığında, Işık Karanlığı Silkelendiğinde Yavaş Yavaş Dağların Zirvesinde, Taşların Gözlerinde Bir "Nemrut" Doğar. Güneş Yükseldikçe, Perde Aralandıkça, Başları Boyunlarından Kırılıp Ayaklarının Dibine Düşmüş Heykeller Dikilir Karşımıza. Doğu Ile Batının Tanrısı Olma Hayali Serilir Gözler Önüne.

kızlar yarim diyarbakır il jandarmaya düştü usta birliği varmı yari orada olan yada orası hakkında bilgidi olan ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…