91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Sabah süpriz çarşıyla uyandım,, sonrasında gün boyu kafamı kaldıramadım sıcak mahvetti beni yapış yapış olmaktan bıktım.
Açlık susuzluk zorluyor idare ediyoruz işte
Ah birde üzerine hasret,,, insan camda gördüğü zaman daha çok özlüyor ya bu çarşılar iyimi kötümü bilemedim.

kızzzlaarrrrrr ben nişanlıma kavuştum dün ekimdede düğünüm var allahın izniyle .....darısı başınıza ballı lokmalarım canlarım hayırlı tezkereler sizee

Allah ayrılık göstermesin bir daha ne güzel canınım benim bizde beklemeye devam ediyoruz
Teşekkür ederiz :)

Umuyorum sıcaklar fazla uzun sürmez, bıkjtırıyor gerçekten.
Son çarşılar yasminim idare et, bana camdan kolunu gösterseler şükredeceğim gerçekten..

Hayatımda ilk kez bu yazı deli istedim sırf şafaklar güzelleşecek diye,, yoksa ben sonbahar&ilkbahar insanıyım
Ama dediğin gibi tipimde kaymadı değil geberdim bugün evde geberdim
Kendi evimiz değil diye klima alıp takmak istemedik bi vantilatör alalım dedik oda olmasa napardım bilmem sabitliyorum kendimi öyle uyuyorum

Umuyorum sıcaklar fazla uzun sürmez, bıkjtırıyor gerçekten.
Son çarşılar yasminim idare et, bana camdan kolunu gösterseler şükredeceğim gerçekten..

Geçenlerde tvde ağustosunda fazla yakacagı haberini duydum
Evet canım o konuda cok haklısın carsı şansı size pek gülmedi, az kaldı bir kavusacaksın bir daha ayrılmak yok, bu çarşı insanı çok sarsıyor ama ya
Çarşı bittiği an sinir krizleri geçircek gibi oluyorum, son çarşılar dediğin gibi ..

Daha varya iftarada birşey hazırlamadım oturuyorum öyle :26:

Aslında İzmirin sıcaklığı iyi, yani 40 ı bulmuyor en azından fakat nem çok yüksek, İstanbulda %90'ı geçmiş, insan nefes alamaz
Şans böyleydi canım ne yapalım, alıştım zaten.. Son günler artık.. Az kaldı yıpratma kendini Mehmet geldiğinde çakı gibi görsün
Karpuz kes yanında da peyniirr ohhhh bu sıcakta en güzel bunlar gidiyor, ben oruçlu değilim diye mi sıcak vrmuyor bilmiyorum

Korkunç sıcak canım ya hayalimizde bu sene tasınmak var ferah bi eve cıkmak vardı oda nasip olmadı beklemedeyiz, tıkıldık kaldık bu evde biliyorsun 7 8 aylık idarelik diye geçtik hiç havadar değil ..
Baygınlık geçireceğim ciddi anlamda.. Zor idare ediyorum dediğin gibi bi yagsa sokaga atıcam kendimi.

Son günler,, bizde bu askerlikten kurtulanlar arasına hürgeneral olanlar arasına şükür giriyoruz ,,, ne kategorilerden geçtik ama değil mi mesela hasretin kucagına yeni düşen yarenler ... Ahh bitti sayılır kuzum.

Güzel günlerimiz çok yakın :116:

Nasip kuzum geçersiniz inşallah.. Bu sıcakta ev taşımak çok güç gerçekten ben daha yeni yeni dinleniyorum..
Bende dedim yağmur yağsın kaldırımda oturmazsam ne olayım
Sık sık duş al başka türlüsü yok zaten..

Kurutuluyoruz nihayet.. Hayallerimize çok yakınız ve ben çok heyecanlanıyorum..

Ezgicim ben çıkayım birşeyler hazırlayayım bu senede favorim cacık anca o kesiyor hararetimi gideyimde yapayım ..
Görüşmek üzere kuzum

Zordur be tatlım ya bizde nisan mayıs gibi düşünüyorduk arsanın imarıyla ilgili sorunlar çıktı şuanda baya ilerledi bekliyoruz annem diyor öyle bunaldım ki bu evden kış ortası bile tasınabilirim Bende bıktım bu evden heryer çeyiz kolisi zaten ya

Evet evet bende heyecanlanıyorum kiii
Resmen nişanlanacağız

Hadi gittim canım

huu huu nerdesiniz kızlar çayımı aldım geldim hadi sohbet edelim

Bende bugün merkeze indim zorunlu ama nasıl indim
Allahtan evimiz çok güzel esiyor, özge gel hadi püfür püfür bak burası

Oh ne güzel esiyor demek eviniz,bizim de fena sayılmaz ama klimaya da alışılıyor mu ne kapayınca nefes alamıyorum neredeyse öyle bir durum.
Duş aldım yine aynı,yine aynı..

Yağmur'u öyle özledim ki..
Yağsa şöyle yurt genelinde, serinlesek..

Bende özledim ya yağsın da şöyle bir ferahlasak..:31:

Evet bu yaz bizim için gerekliydi bende çok bekledim ama şu yapış yapış durumunda yüzümün terlemesinden saçlarımın başıma fazlalık hatta çok fazlalık gibi gelmesinden hiç hoşlanmıyorum..Şekil falan vermiyorum topuz yer etti kafamda artık. Bizde de odalarımızda vantilatör salonda klima anca öyle...

huu huu nerdesiniz kızlar çayımı aldım geldim hadi sohbet edelim

Ohh hatun çayını bile almış gelmiş bende yemekten sonra miskinliği aynen devam.
Misafir gelecekmiş yavrum ilerleyen saatlerde sohbet için hazır ve nazır olacağim geceleri uyku yok nasılsa bana. Uyuyamıyorum ya inan 2 saat uyumamışımdır,sevdiceğime söylüyorum heyecandan uyuyamıyorsun tabi diyor sorma dedimmmm..

Saç toplamaktan hoşlanmayan ben inan ki dustan cıkıp hop topluyorum bazen taramıyorum bile acayip terliyorum ya cok şükür karısmıyor sacım ama toplu dura dura isyan edecek ..

Tamam canım benim sonra görüşelim o zaman, uyunmaz tabi uyunur mu 4 gün kalmış şurda

Sevdiğim senin gelişin yaklaştıkça babamın yüreği acıyor.. Bi tarafım sevinirken diğer tarafım kanıyor
Üzgünüm baba seviyorum malesef evlenip baba ocagından ayrılacagım üzülme sen ben seni ihmal etmem

Uçtu uçtu baba kızın evden uçtu
Uçtu uçtu baba yiğide ellere karıştı

Kızın onu sevdi baba hemde deli gibi

canım hayırlısı olur inşallah bu planları yapmak çok güzel. Bizde geldiğinde karar vericez söz istemem gününe ekim yada aralıkta düşünüyoruz 7 aralıkta ilişkimizin 4. senesi dolucak o zaman olsun istedik ama sonrada çok geç geldi bize o tarif o yüzden ekimde gelebilirler istemeye geldiğinde oturup konuşucaz ikimiz :) Çok heyecanlıyım geldiği günü düşündükçe pis pis gülümseler oluşuyo yüzümde İnşallah hepimiz için hayırlısı olur kavuşuruz sevdiklerimize. Çok az kaldı bugün tam 27 gün kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…