91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Bizim oranın bütün şarkıları oynatır kuzum ya :118:

Aslında ben pek horon ve mezdeke dısında pek birşeyde oynamam canım daha önce Ankara havalarına denk geldim düğünlerde falan hiç oynamam ama bu bağları süpermiş ya güldürüyo beni söylerken bile gülüyorum

Evet bu senenin modası Bizim Ankaradaki düğünleirmiz süper olur, ayakkabıları fırlatır atar grup oluşur oynarız

Evet bu senenin modası Bizim Ankaradaki düğünleirmiz süper olur, ayakkabıları fırlatır atar grup oluşur oynarız

Oh ne güzel canım benim ya .. Karadeniz düğününde bulundun mu hiç bizim düğünlerimizde çok harika olur
Nişanımı çok merak ediyorum, babamın tanıdıgı sanatçılar var kemençeci tutacakmış :)

Geçenlerde Denizliye gittik kuzenimin düğününe, Trabzona gelin gidecek..
Orada denk geldim.. Maşallah hiç yorulmuyorlar horon teperken
Birde takıda iğneci başı oldum, bitmedi o takı ayaklarım sızladı.. Zor tuttum kendimi.. Bi araba alırlar o altınlarla..
O başlangıçmış asıl takı Trabzondaki düğünde olacakmış o takıyla da bi ev alırlar artık

Yok valla yorulmaca yok düğünden 1 hafta önce başlar horonlar
Ay o iğneci başı fena durum ya

Sanırım ağlıyorum ben çok duygulandım

Herkese merhaba,, kızlar sanırım aranızda en son benim askerim terhis olacak
Kağıtta 23, Pc kayıtta 25 görünüyor sevk tarihi.
Eğer öyle olursa 22 Ağustosta çıkacak yarim dışarı şafağımda +1i görecek ..
Terhis tarihleri herkesin açıklanmış, ama fotoğrafhanenin kapısında henüz birşey yok komutan sözde imzalayacakmış daha

Bir değişiklik olmazsa 22 Ağustos çıkışımız
Mehmetin dediğine bakılırsa 22 sanırım..Pcde öyleymiş.Bakalım ne olacak .. Bitmesine 20 gün kalmış hala net birşey yok deli olacagım ya

Hangisi doğru ki bak kafamı karıştırdın :26:
Gidin fırça atın valla yazıcıya insanlar biletlerini alacak hala mı net değil..
Bizim de 18 ağustos benim şafağım yanlış mı yoksam :44:
Anaaam karıştım iyice

Mehmet söylemiş kızmış falan ama yazıcı demiş komutan imzalamadan neyi asayım oda haklı
Aman sıkıldım iyice ya şafak saymaktan herşeyden
Pcde ne görünüyorsa öyledir herhalde malesed 25 görünüyor. Haliyle buda 22 Ağustos çıkışa denk geliyor.
Yarimde onu diyor bilet alcam ona göre ne saçma iştir bu ya.

Sizin asılmışsa kesindir canım, Yavuz kesin söylediyse.. Kafanı karıştırma bence.
İnan ki bıktım şu şafak tutturamama olayından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…