91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

-1-
.....::: ADANA'YA SELAM OLSUN :::.....

-Adana merkez camii ve Atatürk parkı-

Yarın doğan güneşimiz var!
:98:

bana hala daha bitiyo gibi gelmese de senin plakanı görünce inandım şu an heyecan,mutluluk karışık bişey oldum hayali bile uzak gelirken bitiriyoruz sanırım ilk kez hafta başlasın diye iple çeker oldum başlasın ki haftaya gidiyorum almaya diyebileyim şaka gibi geliyo hala 'haftaya gidicem' diyebilicem artık

Şafak 11 BİLECİK

Oda doğru komutanlarda iş yok..
Olsun kuzum ya kurtuluyoruz bak geç olsun ne yapalım..
Çok uzatmazlar bir kaç güne kesinleşir çünkü bayram üstü nasıl bilet bulacak bu insanlar..

Benimki yazıcı ya o kendi görüyor canım 18 çıkışımız..

Ağustos sonu kimsede askerlik diye birşey kalmayacak..

Canım şimdi konuştum dedim böyle böyle ne oluyor ya asmayacaklar herhalde bizim takımda 2 kişiyiz sanırım ondan dedi. Resmen oyalıyorlar.
Yazıcıya tekrar sormuş neyse söylede bilet alacağım demiş 22 Ağustos çıkışın. Uyuzlar ya bu zamana neden bırakırlar ki.

Napalım beklemeye alıştım nasıl olsa ne kadar sıkılsam bunalsamda şafağım +2 oluyor ve 24 bugün ki şafağım.. İnan 2 gün eklemek bile zoruma gidiyor.
Nefret ettim iyice herşeyden..
Kahretsin

Şafak 24

:85:

Ben şafağı bitirmeye çalıştıkça uzuyorda uzuyor sanırım bitmeyecek bu hep böyle dönecek korkmaya başladım :18:

Kıyamam.. Yasmin süpriz yapacak olmasın, var mı öyle bir ihtimal ?

Canım üzülme öncelikle o son günler gelince birin ikinin hesabını yapmazsınız ne yazılıyorsa o olur sonuçta fazladan tutma imkanları yok,hesapta yanlışlık çıkarsa askerin hesap edip itiraz eder şu kadar izin kullandım bu kadar gün var bu fazla oluyor diye.Eğer fazla değilse zaten kendi şafağınızda çıkışınız olacak da benim anlamadığım nasıl oluyor da üç tane alternatif oluyor bir yerde 22 bir yerde 23 bir yerde 25 izin durumları mı işlenmedi bu seçeneklere ilginç olmuş yani.:44: Sen sıkma bakalım canını ne olacak.​

Canım bende öyleyim inan çıkınca inanacağım tam olarak diyorum.Bugün son çarşımız vardı şimdi gidiyor bölüğüne.Değişik bir duygu yani.
Çok şükür bitti sırayla hepimiz kavuşaçağız sevdiklerimize.

Bilmiyorum tatlım ya 22 dediğim 22 ağustos 2012 cıkıs tarihi yani.

Sevk tarihi kagıtta yani sülüste 23 yazıyor aynı sizin gibi bakmıstık hani, ama kayıtta 25

20 agustos değilde 22de cıkcak.

Aman sıkıldım iyice Özge aldırmıyorum saymakta istemiyorum bunaldım.

İlginç geldi kuzum bana belki hiç bu konuyla ilgili konuşmadığımızdandır bizim gittiğinden beri gözüküyordu ya kendi baktığından bu çıkış giriş tarihlerine bakılmadı tabi.
23 Mayıs2011/23 Ağustos 2012 tarihleri arası askerliğimiz oluyor dediğin gibi.
Kayıtta yanlışlık olabilir canım yada ceza falan yok demi işlenilen?
25 gözüküyor 20 değil de 22 de çıkacak.:44:
Ben hiç anlam veremedim ama anlatma da sende düşünme son zamanımız bunlar bizim hevesini yitirme lütfen.Erken bıraktın zaten hevesle şafak attırmayı kendi işini zorlaştırma canım benim son 20 işte hepsi bu.

Geldim kızlar ama nasıl geldim bu gece burda olmazsam çatlardım valla laptop sorun cıkardı tokat bile attım sinirimden pc ye
Uyuz ya en ihtiyaç anlarda kafayı yiyor ,, neyse gelelim günün anlam ve önemine

YAŞASIIIIIIIIIIIIIIN ÖZGE'Yİ DEPÜKLÜYORUZ :119::119::119::119::119::119::119:

KUZUM GÖZÜN AYDIN YARIN SEVDİCEĞİN VE SEN KURTULUYORSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…