- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.101
Mehmet söylemiş kızmış falan ama yazıcı demiş komutan imzalamadan neyi asayım oda haklı
Aman sıkıldım iyice ya şafak saymaktan herşeyden
Pcde ne görünüyorsa öyledir herhalde malesed 25 görünüyor. Haliyle buda 22 Ağustos çıkışa denk geliyor.
Yarimde onu diyor bilet alcam ona göre ne saçma iştir bu ya.
Sizin asılmışsa kesindir canım, Yavuz kesin söylediyse.. Kafanı karıştırma bence.
İnan ki bıktım şu şafak tutturamama olayından.
Oda doğru komutanlarda iş yok..
Olsun kuzum ya kurtuluyoruz bak geç olsun ne yapalım..
Çok uzatmazlar bir kaç güne kesinleşir çünkü bayram üstü nasıl bilet bulacak bu insanlar..
Benimki yazıcı ya o kendi görüyor canım 18 çıkışımız..
Ağustos sonu kimsede askerlik diye birşey kalmayacak..
Canım şimdi konuştum dedim böyle böyle ne oluyor ya asmayacaklar herhalde bizim takımda 2 kişiyiz sanırım ondan dedi. Resmen oyalıyorlar.
Yazıcıya tekrar sormuş neyse söylede bilet alacağım demiş 22 Ağustos çıkışın. Uyuzlar ya bu zamana neden bırakırlar ki.
Napalım beklemeye alıştım nasıl olsa ne kadar sıkılsam bunalsamda şafağım +2 oluyor ve 24 bugün ki şafağım.. İnan 2 gün eklemek bile zoruma gidiyor.
Nefret ettim iyice herşeyden..
Kahretsin
Şafak 24
:85:
Kıyamam.. Yasmin süpriz yapacak olmasın, var mı öyle bir ihtimal ?
Yok tatlım ya bak şaka falan değil dimi, üzülürüm süpriz olmaz yani dedim.
Yok aşkım diyor.
Doğru yani.
Üzülme kuzum üzülme..
Son demlerindeyiz nihayetinde..
Herkese merhaba,, kızlar sanırım aranızda en son benim askerim terhis olacak
Kağıtta 23, Pc kayıtta 25 görünüyor sevk tarihi.
Eğer öyle olursa 22 Ağustosta çıkacak yarim dışarı şafağımda +1i görecek ..
Terhis tarihleri herkesin açıklanmış, ama fotoğrafhanenin kapısında henüz birşey yok komutan sözde imzalayacakmış daha
Bir değişiklik olmazsa 22 Ağustos çıkışımız
Mehmetin dediğine bakılırsa 22 sanırım..Pcde öyleymiş.Bakalım ne olacak .. Bitmesine 20 gün kalmış hala net birşey yok deli olacagım ya
bana hala daha bitiyo gibi gelmese de senin plakanı görünce inandım şu an heyecan,mutluluk karışık bişey oldumhayali bile uzak gelirken bitiriyoruz sanırım ilk kez hafta başlasın diye iple çeker oldum başlasın ki haftaya gidiyorum almaya diyebileyim şaka gibi geliyo hala 'haftaya gidicem' diyebilicem artık
Şafak 11 BİLECİK
Bilmiyorum tatlım ya 22 dediğim 22 ağustos 2012 cıkıs tarihi yani.
Sevk tarihi kagıtta yani sülüste 23 yazıyor aynı sizin gibi bakmıstık hani, ama kayıtta 25
20 agustos değilde 22de cıkcak.
Aman sıkıldım iyice Özge aldırmıyorum saymakta istemiyorum bunaldım.
pattttt patttttt patttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?