91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Özge, Yasemin, Ezgi, Zeynep, Mercem, Kübra

91/2 yarenleri..

Eklentiler

• $5499e3db069a27fc74ca4c866c3df648.gif
    10,5 KB · Görüntüleme: 52

Yaseminn nerdesin bebeğim seni aradı gözlerim diğer topikte kızlar kuzum oraya gel.
Sağ ol bitanem depük depük depükleyin aşk ın kollarına beniiiii....

Oh Oh Burdada Ayrı Kutlama Varrrr

:52. Kopun Kızlar KK Böyle Depük Gecesi Görmedi

Depüğümü sevsinler yahuuuu
Böyle cici arkadaşlarımla bu günü kutlamak paha biçilemezzzz

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

EmrEsra, Phoenix+, pamuksekerr32, iboebru, SezgiLim1905+, myzt+, Ns9

Herkes burda

Eki Görüntüle 474934 dön dönnn totoyuu özgeeeeee hiyaaaaaa heyyyyyy

Allahım ilk depüklerimi yedim çok mesudum..........
Depüklerinize kurban çok tatlıymış bu depükler.

Arkadaşlar iki sayfayı da açın bilgisayarınıza, ordan da kutlayalım buradan da ne olacak ki.... Bu gece bizim gecemiz

Özgecim öhöm sözlerime baslamadan önce yanaklarından öperim

Canım arkadasım benim tam 15 aydır birlikteyiz bu geceyi yasamak bizlere çok uzak geliyordu ama şükürler olsun.
Acı tatlı cok güsel günlermiz oldu gerek msn gerek topik sabahladıgımız günler oldu,, kısacası seni iyiki tanıdım

Ne diyebilirim ki değişik duygular içerisindeyiz biz resmen seni depüklüyoruz

Ben heryere yetişemiyorum netim sorunu agır çalısıyor yoksa seni ihmal ettiğimi düşünme,, canım benim

Özgecim sana

[video=youtube;Uyf6wdHF2X8]http://www.youtube.com/watch?v=Uyf6wdHF2X8&feature=player_detailpage[/video]
Canımızsın

Son düzenleme:
Topiğimizin hürgeneral hatunu tebrikler arkadaşım

En kısa zamanda nişan şafağını bekliyoruz

Öpücüğümü aldıktan sonra efendime söyleyimmmm,
Canım benim bu yola birlikte çıktık,birlikte yolun sonunu görmeyi nasip etti allah hemde bu şekilde güle eğlene ağlaya oynaya.
Bende geriye baktığımda askerlikten geriye kalanımsınız her şeyi paylaşabileceğim canım arkadaşlarım oldunuz.
Senin yerin ayrı dediğin gibi msnlerde az sabahlamadık askerlikten girdik nerelerden çıktık.
Birimiz kederliyken diğerimiz ortak oldu,mutluluklar hüzünler payaşıldı.
Kısacası bende iyi ki buradayım iyi ki tanımışım seni.
Özgecim sana

[video=youtube;Uyf6wdHF2X8]http://www.youtube.com/watch?v=Uyf6wdHF2X8&feature=player_detailpage[/video]
Canımızsın

Diğer topikte gördüğümde gözümden yaşlar süzüldü çok teşekkürler arkadaşımmm.

Topiğimizin hürgeneral hatunu tebrikler arkadaşım

En kısa zamanda nişan şafağını bekliyoruz

Allah o günleri de yaşamayı nasip etsin inşallah kuzum tabikide ilk paylaşacağım kişiler şüphesiz sizler olacaksınız.

Merhaba kızlar, sabah uyandım 2 gözüm 2 çeşme .. Canım babam rüyamda ölmüştü acımı size tarif edemem .. Korkunçtu herkes toplanmış bana babamın öldüğünü söylüyorlardı hayır diyordum yalan yalan söylüyorsunuz ölmez beni bizi bırakmaz.. Arıyodum babamı bulamıyordum, ne bileyim mezarlık falan gördüm korkunçtu çok acı

O sırada Mehmet aradı çocugumun ödü koptu anlattım ona ben nasıl aglıyorum telefonda sakinleştiriyo beni kıyamam ya korktu oda Bana birşey oldu sandı öncesinde
Anneme anlattım oda boş durmamış babamı aramış hemen Yasemini ara iyi oldugunu bilsin o şimdi aramaya korkar seni dedi bi baktım "babam" arıyor kurban oldugum ya açtım bi postada babamla konusurken agladım
Allahım dedim "babam" her zaman arasın varlıgını hissedeyim .. Kimse görmesin böyle rüya çok çok acı.Hıçkırıklara boğuldum :85:

Ömrüne ömür katmışsın Yasemin.. Dün gece babandan konuştuk ya aklına yer etmiş..
Rabbim acılarını yaşatmasın bizlere, çok zordur eminim.. Bende geçen gün bi yakınımın babasını kaybettim.. Aslında birbirimizi hiç sevmeyiz hatta belki nefret boyutundadır ilişkimiz ama hıçkırarak ağladım öğrendiğimde..
Babasını kaybeden herkese sabır versin Allah..

Evet Özge gelsin de gelişmeleri paylaşsın bizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…