- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.141
bende küçük yaşta kaybettm babamı. Anlatılmaz zor.. Sevdikleriniz yanınızdayken degerlerini bilin
Ömrüne ömür katmışsın Yasemin.. Dün gece babandan konuştuk ya aklına yer etmiş..
Rabbim acılarını yaşatmasın bizlere, çok zordur eminim.. Bende geçen gün bi yakınımın babasını kaybettim.. Aslında birbirimizi hiç sevmeyiz hatta belki nefret boyutundadır ilişkimiz ama hıçkırarak ağladım öğrendiğimde..
Babasını kaybeden herkese sabır versin Allah..
Evet Özge gelsin de gelişmeleri paylaşsın bizle..
bende küçük yaşta kaybettm babamı. Anlatılmaz zor.. Sevdikleriniz yanınızdayken degerlerini bilin
yasemin senin rüyan beni o günlere götürdü. ögrendigin an yıkılıyorsun. Allah sevdklerinizin acısını göstermesn
Ah canım ya baban olmadıgını bilmiyordum kıyamam sana canım benim.
Rabbim anneni sevdiklerini başından eksik etmesin.
Merhaba kızlar, sabah uyandım 2 gözüm 2 çeşme .. Canım babam rüyamda ölmüştü acımı size tarif edemem .. Korkunçtu herkes toplanmış bana babamın öldüğünü söylüyorlardı hayır diyordum yalan yalan söylüyorsunuz ölmez beni bizi bırakmaz.. Arıyodum babamı bulamıyordum, ne bileyim mezarlık falan gördüm korkunçtu çok acı
O sırada Mehmet aradı çocugumun ödü koptu anlattım ona ben nasıl aglıyorum telefonda sakinleştiriyo beni kıyamam ya korktu odaBana birşey oldu sandı öncesinde
Anneme anlattım oda boş durmamış babamı aramış hemen Yasemini ara iyi oldugunu bilsin o şimdi aramaya korkar seni dedi bi baktım "babam" arıyor kurban oldugum ya açtım bi postada babamla konusurken agladım
Allahım dedim "babam" her zaman arasın varlıgını hissedeyim .. Kimse görmesin böyle rüya çok çok acı.Hıçkırıklara boğuldum :85:
duygulandım yineeEzgi gelişmeleri sormuş,
Sevgilim sabah birlilte toplanmışlar helalleşmişler çok da güzel bir konuşma yapmış pek becerir zaten günün anlam ve önemini içeren konuşmalar yapmayı.
Komutanları iki tane taktir belgesi vermişler kendisine.Sarılmışlar vedalaşmışlar güzel güzel sonra inerken mesaj attı ardından konuştuk benimle de heyecanını mutluluğunu paylaştı,paylaştık.Otobüs saati 13:00'deydi o saate kadar internette görüştük.Otobüsüne bindi yolda şuanda İstanbul'a varmasına çok az kaldı.Mesajlaşıyoruz işte..Gelişmelerimiz bu yönde.
Şimdi kendini yorgun ve aç hissettiğini yazmış annesi dünden beri hazırlanıyor bayram havasında yemekler yapıldı evin oğlunu bekliyorlar.10 ay sonra evinin yemeklerini yiyecek kendi odasında yatağında dinlenecek.Bizim gelişmeler de böyle.Görüşmeyince bu şekilde oluyor.Görüşmemiz de aksilik çıkmazsa haftaya olacak o şekilde şekillendi konuştuğumuzda.Bizden böyle fıstıklarım..
duygulandım yineeresmen bitti
Evet az kalmış buraya varmasına saate bakılırsa çok yaptım nede olsa Ç.kale yolculugu
Gözün aydın cnm benim aynı zamanda sevdiğininde şükür zorlu süreci bitirdiniz,, çok çektiniz ama karşılığını aldınız bak :)
Bundan sonra herşey güzel olsun canım ya herşey ama herşey
Gerçekten adına çok mutluyum
Ne güzel artık şafak saymayacak attırmayacaksın
Berkantıda tebrik ederim sabrı için
aminn canımm ozaamn engellerin kalkması şerefineeBitti canım benim.
Darısı sizlere.
Evet tatlım az kaldı.
İnşallah çok çok güzel olur kuzum tek dileğimiz bu zaten ikimiz adına.Sonsuz mutlu huzurlu birlikte bir ömür.
Bunu yapmak için önümüzdeki engeli kaldırdık.Yola kalınan yerden devam etmeyi nasip etsin allah.
Teşekkürler kuzum ileteceğim kendisine.
aminn canımm ozaamn engellerin kalkması şerefinee
Ezgi gelişmeleri sormuş,
Sevgilim sabah birlilte toplanmışlar helalleşmişler çok da güzel bir konuşma yapmış pek becerir zaten günün anlam ve önemini içeren konuşmalar yapmayı.
Komutanları iki tane taktir belgesi vermişler kendisine.Sarılmışlar vedalaşmışlar güzel güzel sonra inerken mesaj attı ardından konuştuk benimle de heyecanını mutluluğunu paylaştı,paylaştık.Otobüs saati 13:00'deydi o saate kadar internette görüştük.Otobüsüne bindi yolda şuanda İstanbul'a varmasına çok az kaldı.Mesajlaşıyoruz işte..Gelişmelerimiz bu yönde.
Şimdi kendini yorgun ve aç hissettiğini yazmış annesi dünden beri hazırlanıyor bayram havasında yemekler yapıldı evin oğlunu bekliyorlar.10 ay sonra evinin yemeklerini yiyecek kendi odasında yatağında dinlenecek.Bizim gelişmeler de böyle.Görüşmeyince bu şekilde oluyor.Görüşmemiz de aksilik çıkmazsa haftaya olacak o şekilde şekillendi konuştuğumuzda.Bizden böyle fıstıklarım..
Ezgi gelişmeleri sormuş,
AanaaaammGözyaşlarımı tutamadım ya ben
Kendim anlatıyormuş gibi hissettim.. Çok şükür ki bitti artık.. Üzerinden büyük bir yük kalkmıştır, insan evini ne çok özlüyor ya..
1 haftada anca kendine gelir zaten sizde bol enerjili görüşürürsünüz..
Evde bayram havası ne güzel, annesi nefis bi sofra kurmuştur oğluna.. Keşke sende orada olabilseydin..
Ohh bee diyesim geldi sizin adınıza
Aman Allah'ım sonunda bizden biri gittiinanamıyorum ya bende hayırlısıyla haftaya almaya gidicem sevgilimi haftaya diyorum artık ya haftaya rüya gibi sanki bazen inanamıyorum hala bugün çıkış kağıtlarını da imzalamışlaar
ATARSA 9 AYDIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?