91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Evet canım ya baktım tabirlere onlarda öyle söylüyor ... Çok kötü bi rüyaydı.
Bir daha görmek istemiyorum.
Babasız kalmak çok zor bi durum insanın sırtı üşüyor olmalı

bende küçük yaşta kaybettm babamı. Anlatılmaz zor.. Sevdikleriniz yanınızdayken degerlerini bilin

yasemin senin rüyan beni o günlere götürdü. ögrendigin an yıkılıyorsun. Allah sevdklerinizin acısını göstermesn

Ah canım ya baban olmadıgını bilmiyordum kıyamam sana canım benim.
Rabbim anneni sevdiklerini başından eksik etmesin.

bende küçük yaşta kaybettm babamı. Anlatılmaz zor.. Sevdikleriniz yanınızdayken degerlerini bilin

Allah rahmet eylesin Mercem..
Mekanı cennettir inşallah.. Birşey diyemiyorum tek tesellli Rabbin huzurunda işte, güvende..
Seni her daim izliyordur eminim..

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki, bende de sevdiklerimi kaybetme korkusu çok olduğundan böyle kabuslar görürüm arada gece kalkar giderim odalarına kontrol ederim yoksa uyuyamam kaç kez yaşadım bunu çok kötü hissettiriyor.Uyuyorlarken bakıyorum nefes alıyorlar mı diye.
Ne derler rüyada ölü görmek gördüğün kişiye ömür katmak demektir.Babacığının ömrüne ömür kattın.
Allah sevdiklerimize ölümü en gecinden versin,ailesinden kayıpları olanlarında mekanları cennet olsun inşallah.

Mercem bilmiyorduk canım bunu,başın sağ olsun.Babacığının mekanı cennet olsun bu acıyı yaşayıp olgunlaştırmıştır hayat seni..

Evet Özgecim öyleymiş anlamı ama çok acı bi rüya tekrar görmek istemiyorum nasıl agladım kendimden geçtim ..
Şükür rüyaydı.

Eee sen anlat bakalım canım :) Sevdiceğin yolda değil mi

Ezgi gelişmeleri sormuş,
Sevgilim sabah birlilte toplanmışlar helalleşmişler çok da güzel bir konuşma yapmış pek becerir zaten günün anlam ve önemini içeren konuşmalar yapmayı.
Komutanları iki tane taktir belgesi vermişler kendisine.Sarılmışlar vedalaşmışlar güzel güzel sonra inerken mesaj attı ardından konuştuk benimle de heyecanını mutluluğunu paylaştı,paylaştık.Otobüs saati 13:00'deydi o saate kadar internette görüştük.Otobüsüne bindi yolda şuanda İstanbul'a varmasına çok az kaldı.Mesajlaşıyoruz işte..Gelişmelerimiz bu yönde.
Şimdi kendini yorgun ve aç hissettiğini yazmış annesi dünden beri hazırlanıyor bayram havasında yemekler yapıldı evin oğlunu bekliyorlar.10 ay sonra evinin yemeklerini yiyecek kendi odasında yatağında dinlenecek.Bizim gelişmeler de böyle.Görüşmeyince bu şekilde oluyor.Görüşmemiz de aksilik çıkmazsa haftaya olacak o şekilde şekillendi konuştuğumuzda.Bizden böyle fıstıklarım..

duygulandım yinee resmen bitti

Evet az kalmış buraya varmasına saate bakılırsa çok yaptım nede olsa Ç.kale yolculugu
Gözün aydın cnm benim aynı zamanda sevdiğininde şükür zorlu süreci bitirdiniz,, çok çektiniz ama karşılığını aldınız bak :)
Bundan sonra herşey güzel olsun canım ya herşey ama herşey

Gerçekten adına çok mutluyum

Ne güzel artık şafak saymayacak attırmayacaksın

Berkantıda tebrik ederim sabrı için

duygulandım yinee resmen bitti

Bitti canım benim.
Darısı sizlere.

Evet tatlım az kaldı.
İnşallah çok çok güzel olur kuzum tek dileğimiz bu zaten ikimiz adına.Sonsuz mutlu huzurlu birlikte bir ömür.
Bunu yapmak için önümüzdeki engeli kaldırdık.Yola kalınan yerden devam etmeyi nasip etsin allah.
Teşekkürler kuzum ileteceğim kendisine.

aminn canımm ozaamn engellerin kalkması şerefinee

Aanaaaamm Gözyaşlarımı tutamadım ya ben
Kendim anlatıyormuş gibi hissettim.. Çok şükür ki bitti artık.. Üzerinden büyük bir yük kalkmıştır, insan evini ne çok özlüyor ya..
1 haftada anca kendine gelir zaten sizde bol enerjili görüşürürsünüz..
Evde bayram havası ne güzel, annesi nefis bi sofra kurmuştur oğluna.. Keşke sende orada olabilseydin..
Ohh bee diyesim geldi sizin adınıza

Aman Allah'ım sonunda bizden biri gitti inanamıyorum ya bende hayırlısıyla haftaya almaya gidicem sevgilimi haftaya diyorum artık ya haftaya rüya gibi sanki bazen inanamıyorum hala bugün çıkış kağıtlarını da imzalamışlaar

ATARSA 9 AYDIN

Öyle oldu gel sen burada görüşelim dedi Çanakkale'de yani de geçen çarşıda yok dedim git evine biraz at üzerinden bir inan evinde yat kalk öyle buluşuruz dedim dediğin gibi 1 hafta iyi dinlenir.
Kurmuş o da yemiş,yazışıyoruz da mallaştım diyor insanlar etrafımda dolanıyor diyor.
Nasıl bir his yaşamadan paylaşılmaz ki.
De canım benim bende dedim oh beee.

Hadi canım sıra sizde demek,kavuşun sizde.
İnanılmıyor ki bak ben eve gidince bir oh çektim de kendisi hala inanamıyor.
Bitiyor bitiyor bu sürecin sona ermesinin güzellikleriyle hep birlikte tekrardan inanıp devam edeceğiz hayatımıza.

Şükür bugün de yaptık iftarımızı.
Ramazanın ilk ayağı bitti.

sanki gün yaklaştıkça zaman duruyo iyi ki çalışıyorum bu hafta bir bitse artık Allah'ım 3 hafta aradan sonra ilk kez görücem sevdiğimi sonra da hayırlısıyla gidicem yanına arkandan bakmak zorunda kaldığım yerden seni almaya gelicem sevgilim... bu kez tek başıma ayrılmıcam ordan.. bu kez arkandan bakmıcam.. vedalaşmıcam birkez daha..

herkese iyi geceler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…