- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.161
Merhaba kızlar, sabah uyandım 2 gözüm 2 çeşme .. Canım babam rüyamda ölmüştü acımı size tarif edemem .. Korkunçtu herkes toplanmış bana babamın öldüğünü söylüyorlardı hayır diyordum yalan yalan söylüyorsunuz ölmez beni bizi bırakmaz.. Arıyodum babamı bulamıyordum, ne bileyim mezarlık falan gördüm korkunçtu çok acı
O sırada Mehmet aradı çocugumun ödü koptu anlattım ona ben nasıl aglıyorum telefonda sakinleştiriyo beni kıyamam ya korktu odaBana birşey oldu sandı öncesinde
Anneme anlattım oda boş durmamış babamı aramış hemen Yasemini ara iyi oldugunu bilsin o şimdi aramaya korkar seni dedi bi baktım "babam" arıyor kurban oldugum ya açtım bi postada babamla konusurken agladım
Allahım dedim "babam" her zaman arasın varlıgını hissedeyim .. Kimse görmesin böyle rüya çok çok acı.Hıçkırıklara boğuldum :85:
bende küçük yaşta kaybettm babamı. Anlatılmaz zor.. Sevdikleriniz yanınızdayken degerlerini bilin
Ezgi gelişmeleri sormuş,
Sevgilim sabah birlilte toplanmışlar helalleşmişler çok da güzel bir konuşma yapmış pek becerir zaten günün anlam ve önemini içeren konuşmalar yapmayı.
Komutanları iki tane taktir belgesi vermişler kendisine.Sarılmışlar vedalaşmışlar güzel güzel sonra inerken mesaj attı ardından konuştuk benimle de heyecanını mutluluğunu paylaştı,paylaştık.Otobüs saati 13:00'deydi o saate kadar internette görüştük.Otobüsüne bindi yolda şuanda İstanbul'a varmasına çok az kaldı.Mesajlaşıyoruz işte..Gelişmelerimiz bu yönde.
Şimdi kendini yorgun ve aç hissettiğini yazmış annesi dünden beri hazırlanıyor bayram havasında yemekler yapıldı evin oğlunu bekliyorlar.10 ay sonra evinin yemeklerini yiyecek kendi odasında yatağında dinlenecek.Bizim gelişmeler de böyle.Görüşmeyince bu şekilde oluyor.Görüşmemiz de aksilik çıkmazsa haftaya olacak o şekilde şekillendi konuştuğumuzda.Bizden böyle fıstıklarım..
Canım babanın ömrüne ömür katılmış, maalesef rüyalar çok etkiliyor ben de bir ay evvel eşimi şehit olarak görmüştüm o kadar gerçek bir rüyaydı ki kalp çarpıntısıyla uyanmıştım, bir de çok uzun sürmüştü, uyandım tekrar uyumaya çalıştım aynı rüya devam etti kabus gibiydi, sonra kendimi zar zor ikna ettim gerçek değil tersi çıkar diye... Allahım onları başımızdan eksik etmesin, rüyası bile kötü gerçeği dayanılmaz olurdu.... Üzme kendini geldi geçti kabusmuş...
Evet canım babam 70 yaşına geliyor ama hala başımızda çınar gibi hepimize yetişmeye çalışıyor allahım onlara bol ömür versin, onlar olmadan çok eksiğiz çokSenin de başın sağolsun canım...
Şafağımda efendime söyleyeyim 22 oldu
Takıldık kaldık
Bir taraftanda nişanlık bakıyorum
veee 31 Temmuz olduk şükür, Ağustosa gireceğiz artık oh beee
Şu temmuz bitiyor ya ooohhh
Beklenen ay bekle bizi
Ağustos bizim ayımız olacak EzgiAy sen nişanlanacaksın
Evet canım benim nişanlanıyorum valla bana da gerçek gelmiyor mu ne heyecanım gitti
Gitmesi cnm. Dur sen dur Yavuz bi bitirsin dönsün bak nasıl heyecan sarıyor seni yine
Şu çift hanelerden düşelim de o zaman heyecanlanacağım sanırım
Herşeyi hazırladım belki ondan da olabilir
Şu temmuz bitiyor ya ooohhh
Gitmesi cnm. Dur sen dur Yavuz bi bitirsin dönsün bak nasıl heyecan sarıyor seni yine
Senin şimdiki tickerının aynısı canım bak :) bir zamanlar bende böyleydim saklamıştım çekip :)
Görünce hemen anımsadım :)
Eki Görüntüle 475852
Moral olsun sana
Ay duruuuun bende de var o yaaa
Eki Görüntüle 475864
Ha ha ay süper bunlar yaaa.... Ben de sizin tickerların aynısını göreceğim inşallah o günler gelecek....Ben de bugün anısına kaydedeyim bari... Nasıl kopyaladınız Insert tuşuyla mı? :44:
Tabi göreceksinnn..
Kaydet güzel moral oluyor.. İnsert tuşuyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?