91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

İstanbul'da harın hava kapalı ve yağmurlu olacak

Canım babanın ömrüne ömür katılmış, maalesef rüyalar çok etkiliyor ben de bir ay evvel eşimi şehit olarak görmüştüm o kadar gerçek bir rüyaydı ki kalp çarpıntısıyla uyanmıştım, bir de çok uzun sürmüştü, uyandım tekrar uyumaya çalıştım aynı rüya devam etti kabus gibiydi, sonra kendimi zar zor ikna ettim gerçek değil tersi çıkar diye... Allahım onları başımızdan eksik etmesin, rüyası bile kötü gerçeği dayanılmaz olurdu.... Üzme kendini geldi geçti kabusmuş...

bende küçük yaşta kaybettm babamı. Anlatılmaz zor.. Sevdikleriniz yanınızdayken degerlerini bilin

Evet canım babam 70 yaşına geliyor ama hala başımızda çınar gibi hepimize yetişmeye çalışıyor allahım onlara bol ömür versin, onlar olmadan çok eksiğiz çok Senin de başın sağolsun canım...

Kurban olurum... Ne de güzel anlatmışsın canım.... Çok sevindim her şeyin yolunda gittiğine.... Ne güzel anneciği güzel güzel yemekler hazırlamıştır ona.... Benim de eşim teskereyi alıp dönsün koca bir ziyafet hazırlayacağım ona kendi ellerimle.... Çocuk gibi besleyeceğim onu... Canım benim yaaa

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Şafak 373

Mehtap 2 - Sadece 2

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:​

Evet canım benim çok etkilendim korktum akşam babam eve geldi nasıl sarıldım öptüm sakın dedim bizi bırakıp gitme
Seninkide çok fenaymış be canım ya kıyamam Allahım göstermesin.
Hemde ne kabusmuş bi uyandım gözümde yaşlar üstüm bi ter

Geçti gitti şükür ..

Şafağımda efendime söyleyeyim 22 oldu
Takıldık kaldık

Bir taraftanda nişanlık bakıyorum

veee 31 Temmuz olduk şükür, Ağustosa gireceğiz artık oh beee

Son düzenleme:
Şu çift hanelerden düşelim de o zaman heyecanlanacağım sanırım
Herşeyi hazırladım belki ondan da olabilir

Bende 19 demeye öyle açım ki içimde kaldı meret ya

Nasipse cuma günü 19um Geriside gelir herhalde

Senin şimdiki tickerının aynısı canım bak :) bir zamanlar bende böyleydim saklamıştım çekip :)
Görünce hemen anımsadım :)

Eki Görüntüle 475852

Moral olsun sana

Ha ha ay süper bunlar yaaa.... Ben de sizin tickerların aynısını göreceğim inşallah o günler gelecek.... Ben de bugün anısına kaydedeyim bari... Nasıl kopyaladınız Insert tuşuyla mı? :44:

Ha ha ay süper bunlar yaaa.... Ben de sizin tickerların aynısını göreceğim inşallah o günler gelecek.... Ben de bugün anısına kaydedeyim bari... Nasıl kopyaladınız Insert tuşuyla mı? :44:

Tabi göreceksinnn..
Kaydet güzel moral oluyor.. İnsert tuşuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…