91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

NE FANTA NE KOLA ATARSA 7 GÜN

ANTALYA

bide nasıl kavuşucağımız netleşse hayırlısıyla inşallah gönlümüzden geçen olur

Ne güzel canım sizin askerlik bitmişBirşey sorabilirmiyim sana Etimesgut acemelik süresi kaç gün bazıları 3 ay yapıyor da cevap verirseniz sevimirim.

Canım bu değişiyor benim askerim tankçı olarak gitti 75 günlük ama 1 2 kişiyi komutanı İzmire yolladı 29 gün yaptılar yani.
Sanırım şoförler 29 gün yapıyor..
Bazılarıda 3 ay.

Değişiyor o, neci olarak gidecek askerin biliyor musun ?

Canım açıkçası bilmiyorum e devletten dün açıklandı ondada bu yazıyor ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT

Canım açıkçası bilmiyorum e devletten dün açıklandı ondada bu yazıyor ZH.BRL.OK.VE EĞT.TÜM.K.LIĞI/ETİMESGUT

Anladım canım merak etme orada bir sürü bölük tabur alay var mesela 212 221 222 böyle gidiyor bir iki bölük çok sakat
Benim aşkımda 222deyi pekte rahat değildi neyse ki geçti gitti o günler,, ya aslında üst devrelerden şansın olacak canım ezmeyecekler seni buralarda okuyorum neler neler oluyo .. Benim ki o konuda şanslıydı hem acemiyken hem ustayken çekmedi çektirmedi ..

Seninkide arayı herkesle iyi tutsun çok fazla birşey olmaz .. Aşırı disiplinli bi yer o kadar ..
Yemin törenine gidebilecek misin ? Bu arada acemilikte fazla konuşamazsanız çok üzülme dedim ya bir sürü eğitim var oradaki parkuru eğitim alanını biliyorum gittim gördüm ben kocaman bi yer orada törene kadar hazırlık yapcaklar

insanlara şaşıyorum nasıl bi görgüsüzlükse bu artıkk. kardeşim beğenemdiysen onu söylemeninde bi adabı vardır.
ama yok kuzum sen sakın takma kimseyi kıskanç insanlr onlarr

Yok fıstıgım takmam öyle egolara sahip bi insan değilim canım yaa ben baştada yazdım zaten olumlu olumsuz açığım yorumlara diye..
Şimdiye kadar herkes begendi 2 kişi begenmedi olabilir saygı duyarım ama üslup çok yanlış Ben hiç begenmedim mıy mıy mıy O nononono
İnşallah dönerde aydınlatmasını istedim, fikir paylaşsın benimle

Yok canım sanırım kararlıyım değiştirmeyeceğim :)
Çevremde herkes çok begendi başta aşkım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…