- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.241
Hoş buldum canım.
İyiyim bende iyi gidiyor nasıl gitsin normal halimize döndük işte.
Oh ne güzel..
Vuslata kaç gün var sen ondan haber ver
Araştır kuzum benim pes etmek yok.. Daha uygununu bulabiliriz..
Dediğim gibi önüne gelen her moda evine at maili hepsi farklı fiyatlar verecektir..
Canını da sıkma sakın olur mu? En güzel günlerimizi bozamaz ya
Yasemincim ne güzel danışıp araştırmaya da başlamışsın ama dur bakalım bir çok yere fiyat sor kumaşları öğren maliyeti biraz daha aşağıya nasıl çekebileceğini danış mutlaka tüyolar vardır.2.500 cidden yüksek bir rakam muhtemelen gelinlik de o fiyatta olacaktır çünkü zaten giyeceğin giysi bir gelinlik.Sadece rengi farklı.İnşallah bu konuda sana yardımcı olanlar çıkacaktır.Konuna minenes de yazmış o da bu fiyata yakın vermiş piyasasını öğrenmiş oldun.Şimdi bütçeye uygun yapabilecek bir yer bulmaya geldi.Peki sen nekadar bütçe ayırmıştın?
İnşallah bulacağım canım ya ben tekrar yazdım demiş ki begendiğiniz model nişanlık değil gelinlik sanki bilmiyorum
Fransız danteli kullanışmıştır dedi. E haklıda kadın anacım 500e dikecek değil ya
Ya ben modeli çok sevdim Ezgim, olmadı yine dantel olur ama en pahalısından olmasına gerek, söyledim zaten tekrar mail attım en uygun malzemeleri göz önünde bulundurursak Fiyat ne olur acaba dedim
Atıcam canım ayrıca annemin izin gününü bekliyorum Üsküdar da dolu moda evi var bi tanede 3.tertiplerden Esra varya o tavsiye etti çarşıda..
Bakalım ne olacak ..
Annem bide anlar iyi konuşur beni tek kekleyebilirler
Muhakkak düşürülür o fiyat.. Belki kumaşı siz alabilirsiniz yapılır yani elbet.. 2500 e gelinliğini çıkartırsın sen.
Yüzyüze görüşmek her zaman daha etkilidir canım git bi görüş fikir al gez dolaş..
Yanında annen olsun muhakkak anneler etkileyebiliyor çoğu durumu
Bende az önce bi yere rastladım.. Yok fiyatına gelinlikler var yaa şaşırdım.. Dur bak bir iki birşey paylaşayım
Anaa fiyatlara bak
Şeytan diyor al yolla gelinlik21e bak ne diyecekler
Her bütçede oluyor demek ki, şu sondan 2. fransız dantel mesela..
Bende çok anlıyormuşum gibi
Şuan itibariyle 4 5 yere daha mail attım.
Bakalım dönerler mi ?
Dönerlerse fiyatları nedir
Böyle böyle son 19 gün nasıl geçer anlamam herhalde
Dönerler inşallah canımm..
Oyalanıyoruz işte bu tatlı telaşlarla
6 ANKARA
beraber bu manzaraya bakmıştık .. hatta tam da bu saatlerde off! ÇOK ÖZLEDİM BİTSİN ARTIK!
Ezgi annem komşusuyla görüşmüş burda çarşıda bi pasaj var içi gelinlikçi dolu,, komşusu demiş götüreyim seni tanıştırayım bi güzellik yaptırırız demiş :)
Oda kızına nişanlık diktirmişti orada şuanda da gelinlik diktiriyormuş
Du bakalım ne olacak ilgilenince açılıyor yollar
Kızını aslında tanırım ama görüşmüyorum şuan da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?