91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Araştır kuzum benim pes etmek yok.. Daha uygununu bulabiliriz..
Dediğim gibi önüne gelen her moda evine at maili hepsi farklı fiyatlar verecektir..
Canını da sıkma sakın olur mu? En güzel günlerimizi bozamaz ya

İnşallah bulacağım canım ya ben tekrar yazdım demiş ki begendiğiniz model nişanlık değil gelinlik sanki bilmiyorum
Fransız danteli kullanışmıştır dedi. E haklıda kadın anacım 500e dikecek değil ya

Ya ben modeli çok sevdim Ezgim, olmadı yine dantel olur ama en pahalısından olmasına gerek, söyledim zaten tekrar mail attım en uygun malzemeleri göz önünde bulundurursak Fiyat ne olur acaba dedim
Atıcam canım ayrıca annemin izin gününü bekliyorum Üsküdar da dolu moda evi var bi tanede 3.tertiplerden Esra varya o tavsiye etti çarşıda..
Bakalım ne olacak ..
Annem bide anlar iyi konuşur beni tek kekleyebilirler

Evet tatlım başladım valla araştırmaya :) Kesinlikle olmalı canım başka yolları olsun yani Okuyunca şok oldum 2500
Olmadı başka kumaş kullancaz başka dantel vs falan ne bileyim, yüz yüze gideceğimz yerler var notlarımı aldım daha iyi anlatırım derdimi ...
Esas vurulduğum modeli ama o modelide bildiğimiz bi satene yapsak yakışmaz işte
Ben bi bütçe belirlemedim canım kafamda yani şu kadar falan olsa .. Gerçi 1000tl bile olsa iyi ama 2500 asla veremem :/

Dediğin gibi mineneste öyle yazmış biliyor hatun valla

Muhakkak düşürülür o fiyat.. Belki kumaşı siz alabilirsiniz yapılır yani elbet.. 2500 e gelinliğini çıkartırsın sen.
Yüzyüze görüşmek her zaman daha etkilidir canım git bi görüş fikir al gez dolaş..
Yanında annen olsun muhakkak anneler etkileyebiliyor çoğu durumu
Bende az önce bi yere rastladım.. Yok fiyatına gelinlikler var yaa şaşırdım.. Dur bak bir iki birşey paylaşayım

Her türlü yolu denicem valla ne gerekiyorsa Nasıl olurusu varsa oldurmalıyım :)
Annem olmadan gidemem valla o çok iyi becerir alternatifleri falan değerlendirir
Paylaş bakalım tatlım

Anaa fiyatlara bak

Şeytan diyor al yolla gelinlik21e bak ne diyecekler

Her bütçede oluyor demek ki, şu sondan 2. fransız dantel mesela..
Bende çok anlıyormuşum gibi

Valla oluyormuş canım ya baksana fiyatlara.. Bencede fransız danteli o En azından bi dantel tanıyorum ama odur herhalde

Şuan itibariyle 4 5 yere daha mail attım.
Bakalım dönerler mi ?
Dönerlerse fiyatları nedir
Böyle böyle son 19 gün nasıl geçer anlamam herhalde

Ezgim görmüşsün zaten :)

Son düzenleme:
Ezgi annem komşusuyla görüşmüş burda çarşıda bi pasaj var içi gelinlikçi dolu,, komşusu demiş götüreyim seni tanıştırayım bi güzellik yaptırırız demiş :)
Oda kızına nişanlık diktirmişti orada şuanda da gelinlik diktiriyormuş

Du bakalım ne olacak ilgilenince açılıyor yollar

Kızını aslında tanırım ama görüşmüyorum şuan da

Tanıdık ordan indirim burdan indirim hallolur bence ben inanıyorumm..
Sen hemen kızla görüşmelere başla
Başka dönen bir yer olmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…