91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Nasıl ya uçak biletleri işte çok önceden alınınca iyide böyle yakın tarihlere pahalı oluyo
Ne olacak kuzum :26:

Ben söyledim ama al bak bayram üstü kalırsın diye, aldı diye biliyordum hatta..
18 i gelirse 350 tl verecek, 19 gelirse daha uygun..
Bilmiyorum ki kuzum nasıl uygun gelirse..

e sen ve o beğendikten sonrada kimseye laf düşmez canımm. dediğin gibi iyi ve kötü yorumlar olur ama bu kadar saygısızca değil. ay sinir oldum ben onaa resmen heves kaçırmyaa çalışıyolarr

Ben söyledim ama al bak bayram üstü kalırsın diye, aldı diye biliyordum hatta..
18 i gelirse 350 tl verecek, 19 gelirse daha uygun..
Bilmiyorum ki kuzum nasıl uygun gelirse..

Evet canım haklısın bayram üstü ne kadar pahalı oluyor ya
Soyuyorlar resmen,, neyse sağlıkla gelsinde kuzum başka ne isteriz

e sen ve o beğendikten sonrada kimseye laf düşmez canımm. dediğin gibi iyi ve kötü yorumlar olur ama bu kadar saygısızca değil. ay sinir oldum ben onaa resmen heves kaçırmyaa çalışıyolarr

Boşver canım olur mu öyle şey o tür densiz insanlar benim hevesimi kaçıramazlar ben anladım onun zevkini Googleye nişanlık yazınca çıkanlar varya bence onlardan eehh ben saygı duyarım eğer onlardansa :) Almam alanada mani olmam

ahahahhaaa çok güldümm canım yaaaa

Evet canım bırakmaya da yemin töreninede gidicem inşallah Az arayabilcek demekki

Evet canım bırakmaya da yemin töreninede gidicem inşallah Az arayabilcek demekki

Telefon çok olacak canım ama öyle yogun olacaklar ki törene kadar sürekli hazırlık ..
Fırsat buldukça arar merak etme benimki eğitime mola verdikleri anda koştur koştur arardı
İlk zamanlar öyle az konusuluyor ki şaşırma canım kimi zaman 2 dk kimi zaman 50 saniye .. Zamanla dakikalar artıyor kıdemin arttıgı gibi ..

Anladım canım ne yapalım zamanın artmasını kıdeminin yükselmesini bekliyecez çok konuşmak içinustada kaç ay sonra tel sokabiliyorsun?Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim

Anladım canım ne yapalım zamanın artmasını kıdeminin yükselmesini bekliyecez çok konuşmak içinustada kaç ay sonra tel sokabiliyorsun?Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim

Rica ederim canım bir zamanlar bende böyle bilgiler arıyordum :) Biri söylese yazsa falan ..
Zamanla daha rahat olursunuz ustalık her zaman daha rahattır..Genelde böyledir yani .. Benim yarim 1 Temmuzda ustalığa teslim oldu Ağustos sonu içeri aldı telefon
Yerine göre değişir o birazda ortalığı koloçan etmesi gerek benim ki tarttı biçti uygun zamanda soktu telefonu içeri..
Zaten telefondan sonra dakikalar saate döndü :) İnşallah kolay bi askerliğiniz olur ..

İnşallah canımTeşekkür ediyorum tekrar bilgi verdiğin için

Ezgi

Gelinlik 21 dönüş yapmış ağlayacağım şimdi

Son düzenleme:
Ne demişler kuzum ?

Bunu yazmış canım

Yollamış olduğunuz 1.resimdeki model üzerine konuşuyorum fiyatı 2500 tl dir.İstediğiniz kol modelide yapılabılır.Fiyata dahıldır.Satılık fiyatıdır,kiralama yapmıyoruz.Siparişinizi bir kaç gün içinde vermeniz gerekmektedir.
Saygılarımla

Çooooook pahalı ya evlenmiyorum ki ben E tabi gelinlik modeli seçersen böyle olur .. Ama yok vazgeçmicem bulucam bi yer tanıdık madınık bulcaz işte
Ben onu giymek istiyorum ..

Başka model daha göstermiştim ya sana msn den aşkıma gösterdim oda hala ilkinden yana yani vazgeçme diyor ..

Ama verilen fiyata bak

Araştır kuzum benim pes etmek yok.. Daha uygununu bulabiliriz..
Dediğim gibi önüne gelen her moda evine at maili hepsi farklı fiyatlar verecektir..
Canını da sıkma sakın olur mu? En güzel günlerimizi bozamaz ya

Yasemincim ne güzel danışıp araştırmaya da başlamışsın ama dur bakalım bir çok yere fiyat sor kumaşları öğren maliyeti biraz daha aşağıya nasıl çekebileceğini danış mutlaka tüyolar vardır.2.500 cidden yüksek bir rakam muhtemelen gelinlik de o fiyatta olacaktır çünkü zaten giyeceğin giysi bir gelinlik.Sadece rengi farklı.İnşallah bu konuda sana yardımcı olanlar çıkacaktır.Konuna minenes de yazmış o da bu fiyata yakın vermiş piyasasını öğrenmiş oldun.Şimdi bütçeye uygun yapabilecek bir yer bulmaya geldi.Peki sen nekadar bütçe ayırmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…