- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.221
Yasemin yaa Yavuz biletlere bakmış 350 TL
Nasıl ya uçak biletleri işte çok önceden alınınca iyide böyle yakın tarihlere pahalı oluyo
Ne olacak kuzum :26:
Yok fıstıgım takmam öyle egolara sahip bi insan değilim canım yaa ben baştada yazdım zaten olumlu olumsuz açığım yorumlara diye..
Şimdiye kadar herkes begendi 2 kişi begenmedi olabilir saygı duyarım ama üslup çok yanlışBen hiç begenmedim mıy mıy mıy O nononono
İnşallah dönerde aydınlatmasını istedim, fikir paylaşsın benimle
Yok canım sanırım kararlıyım değiştirmeyeceğim :)
Çevremde herkes çok begendi başta aşkım
Ben söyledim ama al bak bayram üstü kalırsın diye, aldı diye biliyordum hatta..
18 i gelirse 350 tl verecek, 19 gelirse daha uygun..
Bilmiyorum ki kuzum nasıl uygun gelirse..
e sen ve o beğendikten sonrada kimseye laf düşmez canımm. dediğin gibi iyi ve kötü yorumlar olur ama bu kadar saygısızca değil. ay sinir oldum ben onaa resmen heves kaçırmyaa çalışıyolarr
Evet canım haklısın bayram üstü ne kadar pahalı oluyor ya
Soyuyorlar resmen,, neyse sağlıkla gelsinde kuzum başka ne isteriz
Boşver canım olur mu öyle şey o tür densiz insanlar benim hevesimi kaçıramazlar ben anladım onun zevkiniGoogleye nişanlık yazınca çıkanlar varya bence onlardan eehh ben saygı duyarım eğer onlardansa :) Almam alanada mani olmam
ahahahhaaa çok güldümm canım yaaaa
Anladım canım merak etme orada bir sürü bölük tabur alay var mesela 212 221 222 böyle gidiyor bir iki bölük çok sakat
Benim aşkımda 222deyi pekte rahat değildi neyse ki geçti gitti o günler,, ya aslında üst devrelerden şansın olacak canım ezmeyecekler seni buralarda okuyorum neler neler oluyo .. Benim ki o konuda şanslıydı hem acemiyken hem ustayken çekmedi çektirmedi ..
Seninkide arayı herkesle iyi tutsun çok fazla birşey olmaz .. Aşırı disiplinli bi yer o kadar ..
Yemin törenine gidebilecek misin ? Bu arada acemilikte fazla konuşamazsanız çok üzülme dedim ya bir sürü eğitim var oradaki parkuru eğitim alanını biliyorum gittim gördüm ben kocaman bi yer orada törene kadar hazırlık yapcaklar
Evet canım bırakmaya da yemin töreninede gidicem inşallahAz arayabilcek demekki
Telefon çok olacak canım ama öyle yogun olacaklar ki törene kadar sürekli hazırlık ..
Fırsat buldukça arar merak etme benimki eğitime mola verdikleri anda koştur koştur arardı
İlk zamanlar öyle az konusuluyor ki şaşırma canım kimi zaman 2 dk kimi zaman 50 saniye .. Zamanla dakikalar artıyor kıdemin arttıgı gibi ..
Anladım canım ne yapalım zamanın artmasını kıdeminin yükselmesini bekliyecez çok konuşmak içinustada kaç ay sonra tel sokabiliyorsun?Bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim
Rica ederim canım bir zamanlar bende böyle bilgiler arıyordum :) Biri söylese yazsa falan ..
Zamanla daha rahat olursunuz ustalık her zaman daha rahattır..Genelde böyledir yani .. Benim yarim 1 Temmuzda ustalığa teslim oldu Ağustos sonu içeri aldı telefon
Yerine göre değişir o birazda ortalığı koloçan etmesi gerek benim ki tarttı biçti uygun zamanda soktu telefonu içeri..
Zaten telefondan sonra dakikalar saate döndü :) İnşallah kolay bi askerliğiniz olur ..
Selam kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor?
Ezgi
Gelinlik 21 dönüş yapmış ağlayacağım şimdi
Ne demişler kuzum ?
Hoşgeldin Özge..
İyiyiz çok şükür günleri eksiltmeye devam.. Sen nasılsın asıl sizin nasıl gidiyor
Bunu yazmış canım
Yollamış olduğunuz 1.resimdeki model üzerine konuşuyorum fiyatı 2500 tl dir.İstediğiniz kol modelide yapılabılır.Fiyata dahıldır.Satılık fiyatıdır,kiralama yapmıyoruz.Siparişinizi bir kaç gün içinde vermeniz gerekmektedir.
Saygılarımla
Çooooook pahalı ya evlenmiyorum ki benE tabi gelinlik modeli seçersen böyle olur .. Ama yok vazgeçmicem bulucam bi yer tanıdık madınık bulcaz işte
Ben onu giymek istiyorum ..
Başka model daha göstermiştim ya sana msn den aşkıma gösterdim oda hala ilkinden yana yani vazgeçme diyor ..
Ama verilen fiyata bak
Bunu yazmış canım
Yollamış olduğunuz 1.resimdeki model üzerine konuşuyorum fiyatı 2500 tl dir.İstediğiniz kol modelide yapılabılır.Fiyata dahıldır.Satılık fiyatıdır,kiralama yapmıyoruz.Siparişinizi bir kaç gün içinde vermeniz gerekmektedir.
Saygılarımla
Çooooook pahalı ya evlenmiyorum ki benE tabi gelinlik modeli seçersen böyle olur .. Ama yok vazgeçmicem bulucam bi yer tanıdık madınık bulcaz işte
Ben onu giymek istiyorum ..
Başka model daha göstermiştim ya sana msn den aşkıma gösterdim oda hala ilkinden yana yani vazgeçme diyor ..
Ama verilen fiyata bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?