91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Tanıdık ordan indirim burdan indirim hallolur bence ben inanıyorumm..
Sen hemen kızla görüşmelere başla
Başka dönen bir yer olmadı mı

İnşallah tatlışkom bende inanmak istiyorum :)
Yok yok görüşmeyeyim o kızla pek hoşlanmıyorum ya
Dönen olmadı canım, iftara yakın atmıstım sanırım geç oldugu için olabilir bilmiyorum ki ..

Ya Ezgim ne var biliyor musun minenes ne güzel birleştirmiş ama ben biraz salaş kollardan omuza düşen şeylerden hoşlanıyorum..
2 ve 4 te oldugu gibi, omuza kola çok yapısan seylerle rahat edemiyorum
Şimdide kol yaka arıyorum biliyor musun

Çokmu sorunluyum ne :111:
Sizin benden başınız çok ağrıcak sanırım :86:

Aman kuzum diktirebilecek yer bulalım da kol kolay iş ona çok seçenek var zaten..
Ya da o kolu biraz bol biçimde diktirebilirsin.. Benimde gözüm açık canım bakayım belki bende güzel birşeyler bulurum.
Hallolur hepsi önemli olan içine sinsin..

Evet onuda düşündüm biraz bol dökümlü dikilebilir mi diye :107:
Ah çok sağol canım görünce paylaşırsan sevinirim

Veee Veee Veee Sonunda 19 Oldum Düştüm Şükür 2oLerden

19 Çorum'a Selam Yola Devam

Sevgilim ya kıyamam
Askerliği bitecek neredeyse hala nöbet tutuyor bizimde sıkıntımız hep nöbet tutmak oldu..
Şuanda nöbette,,, ve 2 gece daha tutacak ondan sonra serbest, terhisini bekleyecek

Neyse keyfimizi hiçbirşey bozamaz bitiyoooooooor :118:

19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Veee Veee Veee Sonunda 19 Oldum Düştüm Şükür 2oLerden

19 Çorum'a Selam Yola Devam

Canım seninde kafanı şişirdim ama son birşey daha sorabilirmiyim ehliyetini askerin gmtürmüşmüydü bazıları götürürse doguya gider direk diyorda ondan soruyorum Teşekkürler herşey için

Selam kızlar,, bir anda çok şiddetli bir yağmur başladı O kadar güzel ki Özlemişim
Tabi millet balkonlarına koştu çamaşırlarını toplamak için görüntü harika

Canım seninde kafanı şişirdim ama son birşey daha sorabilirmiyim ehliyetini askerin gmtürmüşmüydü bazıları götürürse doguya gider direk diyorda ondan soruyorum Teşekkürler herşey için

Götürmesin canım.
Kayıtlarda görünüyor gerçi ama bence yinede götürmesin
Rica ederim ne demek..

Yarimin emekliye ayrılan takım komutanı pazartesi günü gelecekmiş aşkımla vedalasmak için :)
Sormuş ne zaman terhis oluyorsun Mehmet bayramdan sonra deyince dur bakalım demiş bi geleyim konuşusuz,, bayramdan önce yollar inşallah ya zaten bayramda iş yok güç yok ne yapacaklar orda yollasın aşkımı çok dua ediyorum
Onunla vedalaşmak için kalkıp geliyor birşeyler yapar artık

Yani inşallah :116:

Allahım inanamıyorummm tek Haneli sayılara geldimm. 460 tan geldim buralara çok şükür..
300ler 200ler 100ler plakalar derkennn Şimdiii Şafak 9

Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

Kızlarrr okudum son yazılanları gelişmeler olumlu çok sevindim,

Yasemincim dediğin gibi bir süpriz olursa ne güzel olur çok sevindirir sizleri inşallah olur.

Mercem şafak 9 nefis bir şafak hadi 10 dan geri sayım başlamışşşşşşş

Ezgi canım seninde söz elbiseni merak ettim naptın tadilat oldu mu giyime hazır hale geldi mi ayakkabı buldun mu?
Hazırlıklar nasıl gidiyor?

Zeynep de ortalarda yok şafağı bitecek hatun gelmedi valla kayıplara karıştı gelse de görsek onu da depüklesek.

İnşallah canım o kadar çok istiyorum ki sabırsızlıkla Pazartesiyi bekliyorum
1 gün bile erken çıksa yetecek :)

Kıyamam sana ya bir iletide herkese değinmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…