91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Özge hoşgeldin canım daha elbiseye dokunmaıdm.. Yarim bi gelsin de sonra yapılacakları yaparız zaten çok işi yok..
Şimdilik herşey tamam, takı toka işleri kaldı işte

Son 1 7

..ÇANAKKALE SELAM OLSUN SANA
..SENİN BAĞRINDA DA ÇOK HASRETLİK ÇEKTİM BEN AMA ARTIK VUSLATA ÇOK YAKINIM

Yarim çok hasta olmuş, ciğerleirmin ağrıdını hissediyorum diyor.. Sesi çok kötüydü..
Konuşamadı bile telefonu elimde tutamıyorum dedi, kötü olursa hastaneye gidecek söz verdi.
Offf 13 gün dahaaa, 13 günü sorunsuz halletsek evine gitseydi orda bakmıyorlar ki kimseye sabaha kadar otur aramasını bekle şimdii

Askerliğin kaçıncı evresi bu bilmiyorum ama sanırım heyecandan uyuyamama evresini şuanda yaşıyorum
Nasıl bi cümle oldu bende anlamadım
Yaşayan bilir

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım. çok az kaldı inşallah bitecek bu askerlik

Ah canım ya dün görmemişim yazdığını çok geçmiş olsun canım rabbim iyi etsin kötüye gitmesin...
Orada bakımsızlıktan ondan bundan hep hasta oldular benimkide biliyorsun midesinden neler çekiyor kıyamam İlaçları dahada yorgunluk veriyor :/
İnşallah iyi olacak canım çok çok geçmiş olsun tekrardan

Son düzenleme:
Teşekkür ediyorum kızlar, iyiki varsınız..

Şehit haberi ile açtık yine gözümüzü.. Artık dayanamıyorum sanırım gerçekten bitsin bu kan..

Evet canım haberlere bile bakmadım dayanamıyorum

Allah belalarını versin ne diyeyim .. Gidenlere yazık oluyor vaadler hep aynı

Allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…