- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.281
Kızlarrr okudum son yazılanları gelişmeler olumlu çok sevindim,
Yasemincim dediğin gibi bir süpriz olursa ne güzel olur çok sevindirir sizleri inşallah olur.
Mercem şafak 9 nefis bir şafak hadi 10 dan geri sayım başlamışşşşşşş
Ezgi canım seninde söz elbiseni merak ettim naptın tadilat oldu mu giyime hazır hale geldi mi ayakkabı buldun mu?
Hazırlıklar nasıl gidiyor?
Zeynep de ortalarda yok şafağı bitecek hatun gelmedi valla kayıplara karıştı gelse de görsek onu da depüklesek.
Özge hoşgeldin canım daha elbiseye dokunmaıdm.. Yarim bi gelsin de sonra yapılacakları yaparız zaten çok işi yok..
Şimdilik herşey tamam, takı toka işleri kaldı işte
Yarim çok hasta olmuş, ciğerleirmin ağrıdını hissediyorum diyor.. Sesi çok kötüydü..
Konuşamadı bile telefonu elimde tutamıyorum dedi, kötü olursa hastaneye gidecek söz verdi.
Offf 13 gün dahaaa, 13 günü sorunsuz halletsek evine gitseydi orda bakmıyorlar ki kimseyesabaha kadar otur aramasını bekle şimdii
Yarim çok hasta olmuş, ciğerleirmin ağrıdını hissediyorum diyor.. Sesi çok kötüydü..
Konuşamadı bile telefonu elimde tutamıyorum dedi, kötü olursa hastaneye gidecek söz verdi.
Offf 13 gün dahaaa, 13 günü sorunsuz halletsek evine gitseydi orda bakmıyorlar ki kimseyesabaha kadar otur aramasını bekle şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?