- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.501
Yok yok kalmaz kaldırmayalım her gün bişi yazcam ben alıştım
Kıyamam Kübrada msj atıyor bana kız bizim topiği kapatırlar mı diye :26:
İnşallah kapamazlar, kapasalar bile bizi kim durdurabilir toplanırız bi yerde
Ben sizlere çok alıştım ya dün gün sayıyorum Özge gelsin diye
Zeynep zaten terketti bizi bugün onunda bitiyor değil mi ?
Ben Noterden kağıt alayım da kapatmasınlarKapatırlarsa yenisini açarız ne olacakk..
Kimse ayıramaz bizi
Evet bugün Zeynomunda depük gecesi ama o yok
Hani leyyyyyn devredaşınız gidiyor, teskereyi alıyor, nerdesiniz bacılaaaaaarrrrr
Assolist benimkilerYa da beni unuttular harbiden
Assolist benimkilerYa da beni unuttular harbiden
Hayıııııııııııııııııııııııııır ben unutmadım unutamam ki öyle demeyin ağlıcam yemin ediyorum gözlerim dolu of kahretsin
Gerizekalı bilgisayar yüzünden gelemedim of Allahım ya
Valla bidaha tekrarlarsan kızcam
Sen beni unutur musun hiç ben bilmiyormuyum seni Yasminiimmm
Valla bidaha tekrarlarsan kızcam
Sen beni unutur musun hiç ben bilmiyormuyum seni Yasminiimmm
Kız Ezgi ona kızAğlamak yoooooook, gülmek var..... Yarınlarda yarınlarda mutlu olmak var.... Yarınlarda yarınlarda güzel günler vaaaaaaar.....
Seni yerim he
Beni boşver, dört gün sonra sevdiceğini yersinAma başının etini yeme haaa
Eveeet ortalık biraz sakinledi bende bir kaç cümle toparlayıp bir şeyler yazmak istedim..
Daha önce de belirtmiştim, bu topiği açarken bu günlere geleceğimizi hiç tahmin etmemiştim.. Bir kaç arkadaş bulur dertleşirim diye düşünüyordum ki yoldaşlar buldum kendime..
Sıkıntıda, heyecanda her zaman yürekten birbirimizin yanında olduğumuza inanıyorum.. Güzel bir dostluk kurduğumuza.. Duygularımızın çoğunun ortak olduğuna..
Geçmişe dönüp baktığımda hüzünlenirim hep, neler yaşamışız demekten hiç alıkoyamadım kendimi..
Şanslıyız ki birbirimizi bulduk, bir nebze içimizi döktük buraya.. Bastırabildik bazı duygularımızı..
Arkadaşlıklarımızın daim olmasını diliyorum.. Burada güzel haberler görmek istiyorum artık.. Gözyaşı değil..
15 ay boyunca çok akıttık çünkü.. Artık bize ait değiller..
Veda gibi olsun istemiyorum, her zaman buradayız çünkü.. Bitmedi bu hikaye..
2 arkadaşım kaldı güneşini görmeyen, 4 gün sonra kapatalım bu defteri.. Yeni bembeyaz bir sayfa açalım kendimize..
Velhasıl kelam;
İyi ki varsınız 91/2'nin kızları.. Sizleri seviyorum..
Yasminim ya kahveleri dağıtacağım deri tepsim bu çok mu sade acaba, sence biraz süslesem mi? Kalsın mı böyle?
Eki Görüntüle 492011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?