91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Ben Noterden kağıt alayım da kapatmasınlar Kapatırlarsa yenisini açarız ne olacakk..
Kimse ayıramaz bizi
Evet bugün Zeynomunda depük gecesi ama o yok

Ben Noterden kağıt alayım da kapatmasınlar Kapatırlarsa yenisini açarız ne olacakk..
Kimse ayıramaz bizi
Evet bugün Zeynomunda depük gecesi ama o yok

Hepimiz birimiz için, birimiz hepimiz için :13:Beraber aştık bu yolları ayrılmak yok
2 dk pc başından ayrılıyorum hemen offline oluyor ya eskiden böyle değildi

Hani leyyyyyn devredaşınız gidiyor, teskereyi alıyor, nerdesiniz bacılaaaaaarrrrr

460 gün boyunca önüme küçük küçük hedefler koysam da en büyük hedefimdi işte bugün..
Yarim derdi birgün güneş yalnızca ikimiz için doğacak diye..
O güneş doğdu..
Beni yoran rakamların peşine takılıp gitmeyeceğim artık..
Her biten güne bu kadar sevinmeyeceğim..
Saçlarının kokusunu özledim diye ağlattırmayacağım sevdiğimi..
Sarılmam lazım diye ağlamayacağım..
Özel günlerimi kutlamayı işkence haline getiren bu uzak günlere gülmeye çalışan buruk yüreğimle karşılamayacağım..
doğum günlerinde yanında olacağım yarimin, söz verdim.. 'Bir daha asla bensiz kutlamayacaksın' diye..
Gönderdiğim kargonun içine düşen saç telimle ağlatmayacağım, kargoyu dakikalar sayarak beklemeyeceğim..
460 gün nedir ki? Su gibi geçer dedirtmeyeceğim kimseye..
Güneşim doğdu benim..
Şükürler olsun Rabbime.. Sabırla, hevesle bekledim.. Sanırım kavuşmayı fazlasıyla hak ettim..

Canım arkadaşım benim sonunda bitti bu askerlik,, neler yaşadın neler çektin hepsini biliyorum belkide en zor sen geçirdin askerliği çarşın bile olmuyordu
Ama bitti canım seni iyiki tanıdım bu konuyu iyiki açtın,, hepimizi topladın 91/2 efsanesi yarattın ..

Rabbim mutlu etsin sizi çok mutlu etsin birbirinizi dizinizin dibinden ayırmasın
Tez vakitte nişan ve evlilik haberlerini almak istiyorum..

Seni aşkının kucağına yolluuuyoooooorummmmmm Sağlıkla gelsin yanına inşallah :) İşte o gün bayramdır ...
Seni bekleyişinden dik durusundan yenilmeyişinden dolayı tebrik ediyorum..
Yavuzuda üniformasını basarıyla tasıdıgı için alkışlıyorum.
Yüzünü kara cıkarmadı

Seni çok seviyorum, zamanında burada olamadım balım çok üzgünüm anlatamam

Affet

Assolist benimkiler Ya da beni unuttular harbiden

Hayıııııııııııııııııııııııııır ben unutmadım unutamam ki öyle demeyin ağlıcam yemin ediyorum gözlerim dolu of kahretsin
Gerizekalı bilgisayar yüzünden gelemedim of Allahım ya

Valla bidaha tekrarlarsan kızcam
Sen beni unutur musun hiç ben bilmiyormuyum seni Yasminiimmm

Valla bidaha tekrarlarsan kızcam
Sen beni unutur musun hiç ben bilmiyormuyum seni Yasminiimmm

Kızma kızma demicem daha
Öteki topikte neyse ki anlaştık toparladım durumu oy bismillah geriden gele gele anca okudum yorumları

Kız Ezgi ona kız Ağlamak yoooooook, gülmek var..... Yarınlarda yarınlarda mutlu olmak var.... Yarınlarda yarınlarda güzel günler vaaaaaaar.....

Seni yerim he

Eveeet ortalık biraz sakinledi bende bir kaç cümle toparlayıp bir şeyler yazmak istedim..
Daha önce de belirtmiştim, bu topiği açarken bu günlere geleceğimizi hiç tahmin etmemiştim.. Bir kaç arkadaş bulur dertleşirim diye düşünüyordum ki yoldaşlar buldum kendime..
Sıkıntıda, heyecanda her zaman yürekten birbirimizin yanında olduğumuza inanıyorum.. Güzel bir dostluk kurduğumuza.. Duygularımızın çoğunun ortak olduğuna..
Geçmişe dönüp baktığımda hüzünlenirim hep, neler yaşamışız demekten hiç alıkoyamadım kendimi..
Şanslıyız ki birbirimizi bulduk, bir nebze içimizi döktük buraya.. Bastırabildik bazı duygularımızı..
Arkadaşlıklarımızın daim olmasını diliyorum.. Burada güzel haberler görmek istiyorum artık.. Gözyaşı değil..
15 ay boyunca çok akıttık çünkü.. Artık bize ait değiller..
Veda gibi olsun istemiyorum, her zaman buradayız çünkü.. Bitmedi bu hikaye..
2 arkadaşım kaldı güneşini görmeyen, 4 gün sonra kapatalım bu defteri.. Yeni bembeyaz bir sayfa açalım kendimize..
Velhasıl kelam;
İyi ki varsınız 91/2'nin kızları.. Sizleri seviyorum..

Ah canım benim ne kadar güzel yazmışsın .. Bir o kadar da yüreğinden .. Ellerine yüreğine sağlık ..
Her satırına tek tek katılıyorum,, birbirimizi iyiki bulduk

Dediğin gibi 4 gün sonra kapatalım bu defteri..
Bize artık gülmek var ağlamak yok
Ağşayacaksak bile mutluluktan olsun hepsi inşallah.. Topiğimizin geneli gurbet gelini olacak senelerdir hasret çektik bitsin artık bu özlem hepimiz biran evvel evlenip yanyana olalım sevdiklerimizle

Evli-Mutlu-Çocuklu olalım.. Annelik duygusunu hepimiz tadalım...

İyi ki varsınız 91/2 nin kızları..
Sizleri Seviyorum

Yasminim ya kahveleri dağıtacağım deri tepsim bu çok mu sade acaba, sence biraz süslesem mi? Kalsın mı böyle?

Yasminim ya kahveleri dağıtacağım deri tepsim bu çok mu sade acaba, sence biraz süslesem mi? Kalsın mı böyle?

Eki Görüntüle 492011

Canım benim bilmem ki nasıl süsleme olur deri tepsiye aslında bakarsan çokta anlamam bu işlerden
Banada annem çıkardı bununla dagıtırsın diye..

Eki Görüntüle 492067
Birebir aynısı olmasa modeli tipi çok benziyor.

Baktım tatlım netten kucuk caplı bi arastırma yaptım deri tepsi süslemek zor sanırım fazla birşey kaldırmaz,, bu tür tepsileri gördüm nette bakabilirsin tüllerle süslemişler,
eğer böyle tepsiniz varsa düşünebilirsin canım, ya da dışarıda satılıyor çok pahalı değiller sanırım.
Aslında bakarsan benim bildiğim kahve fincanları gümüş tepsilerde ikram edilir hep öyle gördüm fıstıgım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…