91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

ahh sevdiğim. bekledim çabucak akşam olsun sesini duyarım diye. ama aramadın. araa sesini duymadan uyuyamam

Üzülme canım benim. Yarın arar konuşursunuz bol bol
Benimkide az önce aradı yarım saat konuştuk

çok özlüyorum.. daha ne kadar dayanabilicem bilmiyorum.. her şeyden o kadar sıkıldım ki kimseye tahamülüm kalmadı her aradığında ağlamamak için zor tutyorum kendimi boğazımda bi yumruk. çok özlüyorum çok.

bende çok özlüyorum. sesini duymadıgım gün işkence oluyor bana. sesini duydugum zaman rahatlıyorum huzur doluyorum. 15 ay öyle yada böyle geçecek. depresif olmayalım günleri zindan etmiyelim. olumlu dşünmeye dewam. herşey sevdiklerimiz için

Canım bu kadar karamsar oolmaa lütfen
Ne zaman gitti askerin

onun seside kötü geliyo tel.de kısık ve bitik. ona tel.de moral vermeye calışıyorum ama kapatınca.. napıyolar ona orda kötü mü davranıyolar. burda yaşadılarım o olsa farklı olur yanımda olsa ona anlatsam. üzülür diye hiç bişey anlatmıyorum gayet yolundaymıs gibi her sey. oda bana anlatmıo ama biliyorum ki orda iyi değil.

acemilikta manisa merkezdeydi her gün çok zor geçiyor orda hep egitim hep egitim. ama sabırr canım sabır. ustaya geçnce rahatlar inş du et hepsine

6 temmuz da gitti daha çok yeni

Çok iyi anlıyorum seni canım ilk zamanlar cok ama cok zor oluyor
Zaman geçtikçe daha dayanıklı oluyor insan inan
Kendini üzme canım, sabırlı ol
Benimkide 5. ayın 26sında gitti
Nerede askerin

Özlüyorum seni zamanla barışamadım

Çok iyi anlıyorum seni canım ilk zamanlar cok ama cok zor oluyor
Zaman geçtikçe daha dayanıklı oluyor insan inan
Kendini üzme canım, sabırlı ol
Benimkide 5. ayın 26sında gitti
Nerede askerin

inşallah canım dayanıklı olamaya çalışıyorum allah can sağlığı versin gittikleri gibi dönmeyi nasip etsin tüm askerlerimize..
manisa merkez'de

hergün seni arıyorum
niçin benden uzaktasın?
dağa taşa soruyorum
niçin benden uzaktasın uzakta!

çimenler sararmış solmuş
cicekler yere kapanmış
yeryüzü çöllere dönmüş
niçin benden uzaktasın
niçin benden uzaktasın uzakta!​

Yadımda sen kalbimde sen
Bilmemki neylesem
Aklımda sen fikrimde sen
Neylerim sen gelmezsen..

Offf bitanem canım sevgilim..çok özledim seni..
Sanırım bu hafta çarşıya çıkamayacağını söyledin..çok kötüyüm..hasret kaldım güzel gözlerine, güzel bakışlarına :85:
Ölürüm ben sana yaa..

Gel ömrüm senin olsun..
Kalbimin efendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…