- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #1.261
Mercem bu arada avatarın çok manidar..Hepimizin gözü yolda bekliyoruz...:97::98:
ahh sevdiğim. bekledim çabucak akşam olsun sesini duyarım diye. ama aramadın. araa sesini duymadan uyuyamam
çok özlüyorum.. daha ne kadar dayanabilicem bilmiyorum.. her şeyden o kadar sıkıldım ki kimseye tahamülüm kalmadı her aradığında ağlamamak için zor tutyorum kendimi boğazımda bi yumruk. çok özlüyorum çok.
çok özlüyorum.. daha ne kadar dayanabilicem bilmiyorum.. her şeyden o kadar sıkıldım ki kimseye tahamülüm kalmadı her aradığında ağlamamak için zor tutyorum kendimi boğazımda bi yumruk. çok özlüyorum çok.
Üzülme canım benim. Yarın arar konuşursunuz bol bol
Benimkide az önce aradı yarım saat konuştuk
bende çok özlüyorum. sesini duymadıgım gün işkence oluyor bana. sesini duydugum zaman rahatlıyorum huzur doluyorum. 15 ay öyle yada böyle geçecek. depresif olmayalım günleri zindan etmiyelim. olumlu dşünmeye dewam. herşey sevdiklerimiz için
Canım bu kadar karamsar oolmaa lütfen
Ne zaman gitti askerin
onun seside kötü geliyo tel.de kısık ve bitik. ona tel.de moral vermeye calışıyorum ama kapatınca.. napıyolar ona orda kötü mü davranıyolar. burda yaşadılarım o olsa farklı olur yanımda olsa ona anlatsam. üzülür diye hiç bişey anlatmıyorum gayet yolundaymıs gibi her sey. oda bana anlatmıo ama biliyorum ki orda iyi değil.
6 temmuz da gitti daha çok yeni
yeni gittiklerinde ilk 1 hafta çok zor. sonra alışılıyor. seslerini duyalım yeterki onlar iyi olsun. biz bekleriz
Çok iyi anlıyorum seni canım ilk zamanlar cok ama cok zor oluyor
Zaman geçtikçe daha dayanıklı oluyor insan inan
Kendini üzme canım, sabırlı ol
Benimkide 5. ayın 26sında gitti
Nerede askerin
Selamm Yaseminn
Naber canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?