91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Tepsinin son hali bencede böyle daha güzel oldu makasada başka tül bağladım ama çok belli olmuyor
Yüzükleri koymaya yer kaldı diğer çiçek güzel değildi.

Bi taksak şu nişanı ya gerilmeye başladım

Evet Deryacım güzel şeyler yaşıyoruz Allah bozmasın.
Ben senin o tickerını yerim çiçeği burnunda gelin

Bizede nasip olur inşallah, bizim topiğinde ilk gelini Mercem oldu
anaaaa mercem evlendi miii, ne güzellll :123: ohh ohh kızlarımız gelin oluolar bir bir

Teşekkür ederim Deryacım.. Sende evlenmişsindir sanıyorum nasıl gidiyor evlilik ?
evet tatlım, 17 gün oldu evleneli, şimdilik herşey güzel gidiyor tatlım, darısı başına inşallah

Evlendi evlendi hatun
Adettendir soralım bebiş ne zaman
Şaka tabi
hahaha bebiş mi daha birazcık zaman var ona yasimincim

Topikte herşeyy yolundaaaa
ohh ne güzell maşallah kübracım

Eki Görüntüle 522762

Tepsinin son hali bencede böyle daha güzel oldu makasada başka tül bağladım ama çok belli olmuyor
Yüzükleri koymaya yer kaldı diğer çiçek güzel değildi.
kesinlikle bu hali daha güzel tatlım. bu arada gerildim demişsin ya, boşuna gerilme, tadını çıkart walla, nişan hazırlıkları düğün hazırlıklarından daha keyifli. düğün hazırlığı daha gergin geçiyo çünkü, o yüzden bu güzel telaşın tadını çıkart, nişanın her anını dolu dolu yaşamaya bak. ben sanki yarım saatte bitmiş gibi hatırlıyorum nişanımı, doyamamıştım

Evet bu hali daha çok beğenildi. Tadını çıkarmaya çalışıyorum ama ne bileyim her şeyi kafama takan biriyim nasıl olacak ney olacak gibi.
Umarım herşey güzel olur çok eğleniriz nişanımızda =)

Ezgide gitti
Kimse yok
Yanlız kaldım
Arkadaşlarım gitti
Ühhüüüüü

topiğinize ilk kez geliyorum yasmin tepsin şık olmuş, renkler çok hoş

Hoşgeldin canım, teşekkür ederim. O bana aşkımın istemeye geldikleri zaman getirdiği çikolata hepsisi, tül ve çiçekte ona ait
Böyle birşey çıktı ortaya =) Tepsimi çok seviyorum evlenince kahvemizi koyar içeriz inşallah :116:

Ben burdayım canım giriyorum bakıyorum birşey yok bişey yazmadan çıkıyorum..
Ben senin yanındayım, bunca zaman olduk vesselam..

Oy kuzum benim çok sağol özlüyorum seni göremeyince

Nasılsın bakalım Ezgim, bugün saç provasına gittim ben

İyiyim balım, sen nasılsın ?
Nasıl oldu bakalım, içine sindi mi ?

Bende iyiyim canım koştumaca devam ediyor böylede gider nişan gününe kadar..
Evet canım sindi herşeyde hayır vardır derler o kuaför yerinde yıllardır varmış ben yeni görüyorum güzele benziyodu dışardan bi gireyim dedim prova aldım işte, dünde gittim gayet iyi geçti saç bile kestik değişik yaptık Herkes diyor maşallah cesaretine
Prova olmasına ragmen güzeldi inşallah o günde çok güzel olacak :116:

İçine sinmesine çok sevindim..
Şimdi son adım nişanlığın kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…