- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.841
Ben burdayım canım, şu tickeri değiş artık
İçine sinmesine çok sevindim..
Şimdi son adım nişanlığın kaldı
Nasıll olmuş bakalımm uzun bir aradan sonraa yenii tickerimmmm
Elbisemi almaya gidiyoruuuuuuuum inşallah güzel olmuştur inşallah,,,, hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Güzel haberlerle döneceğim inşallah,,
Kızlarrrrrrrrrr Allahıma şükürler olsun çok begendim çok begendim çok begendim ...
Prensesler gibi oldum ya gözlerime kendime inanamadım
Birebir ona benzedimi bilmiyorum ama ben bayıldımKadına bir sürü dua ettim ,,, annem perdenin arkasında durdu bi çıktım aman Allahım bu senmisin diyor
Tü tü maşallah yapıyor tükürük manyağı oldum
Fotoğraf çektim ama net değiller telefonum çok iyi çekmiyor artık nişan fotolarımdan gösteririm size
adaşımmmm ama çok merak ettim. nişanı mı beklicez biz şimdi görmek içinnn
Canım çektim ama biz zaten başka bi ışık yaktık parıltısını görmek için bende o arada çekmişim parlamış hep çok belli değil...
Akıl edememişim diğer ışığı yaktırıpta çekmeyi zaten çok heyecanlıydım
Ama çok güzel oldum yaHiç mütevazi olamıcam
olma tabii canımmm. ama en kısa süredede merakımızzı gider bizimmm
Kızlar ben ilk gittim gördüm suratım değişti çok basit geldi gözüme giyesim bile gelmediKorktum çünkü istediğim gibi olmadı diye
Ondan sonraaaa gel bakalım giydirelim seni dedi,,,sırtım aynaya dönük giydim sagolsunlar giydirdiler tek hayatta giyemem sırtımı bagladılar ayakkabılarımı giydirdiler
Tarlatana alışık olmadıgım için epeyi zorlandım aslında öyle aman aman kabarıkta değil hafif tarlatan var ama işte herseyin ilkinde insan bocalıyor
Aynaya bi döndüm aman Allahım bu benmiyim bu fizik benim mi ben böyle güzelmiydimKadınlar bile böyle güzel olacağını hayal etmemiştik dedi
Herkes birden maşallahmaşallah diyor ben şok tabi inanamıyorum
Sonra kılıfa koydular aldım teslim geldim eve astım dolabıma
Şimdi söyleyin bakem bu 1 hafta nasıl geçecek
böyle anlattıkça daha bir meraklanıyo insan yahugeçsin hemen bizde görelim bende çok merak ettim şahsen birde bugün aysiranın önünden geçerken toz pembe nişanlık gördüm askıları senin istediğin gibi direk sen geldin aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?