- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.801
Maşallah yaa
Ne kötü günlerden geldik biz.. Aman dağlara taşlara
Kurban gelse de bizde düğün tarihimizi alsak
Selam kızlar bugün geldim,, hemen yüzüklerin fotoğrafını koyayım daha sonra geldiğimde detayları aktarırım :)
Beyaz altın alıcaktık güya bunu çok begendik ellerimize çok yakıstırdık keza satıcılarda öyle
Bunu ilk taktıgımda ben asla böyle birşey takamam dedim sonra ne olduysa elime baka baka bayıldım yaİlginç gerçekten.. Genelde hep aynı modeller var tercih etmek istemedik biraz farklı olsun dedik ..
Bilmem begendiniz mi ? Eki Görüntüle 521480 Eki Görüntüle 521481
İşte elimde ki hali,, aşkıma sorup duruyorum aşkım iyi mi ettik kötümü bi farklılık yapalım derken yok hayır güzel biz evliyiz diye bagırıyor dio dedi deli ya
Satıcı kızda dedi ki, nişanlanıyor olsam alırdım bende çok begeniyorum ama malesef abim aldı yengemle kullanıyorlar
yüzüğüne ba-yıl-dım canım ya Allah ağız tadınızı bozmasın parmakların ince uzun çok hoş durmuş gerçektenolmayanlara da en kısa sürede nasip etsiin
Çok teşekkür ederim Melikecim..
İsteyen herkes yaşasın bu güzellikleri nasip olsun inşallah
amin canım amin innnşallaaahnişan elbiseli fotolarınıda koyabilirsen onları da görmek isteriiiz
Yaseminnn yüzüklerr harikaa canımmm
Çok güzel bir gün gecirmissin
Heyecanlı heyecanlıı okudummm
Davetiyede cok şıkkk
Bu arada Yasemin ellerine bayıldımmm
Bakımlıı hatun seniiii
Hadi hayırlısı canım hafta sonu al giy göster bana olur mu çok merak ederim :13:
Bende yıl dönümü için hediye aldım ama
ayy bu topikte ne güzel aşk rüzgarları esiooooo
herkes sevdiceğine kavuşmuşşş, nişanlar sözler yapılmış, yapılmaya da devam ediyorrr
Allah bozmasın kızlar
ezgicim hayırlı uğurlu olsun tatlım, Allah tamamına erdirsin...
Canım buraya koyamıyorum malesef kızıyor benimki =)
özel albüm yapsan ona da kızar mı :44: böyle evlenenleri nişanlananları gördükçe daha bir isteği artıyo insanın yahu
Bakıcaz artık cnm :)
Ee siz ne zaman düşünüyorsunuz :) Haklısın valla benimde canım çok çekiyordu :)
malesef bizim durumumuz belirsiz iş güç durumlarından dolayıbiz asıl sınavı şimdi veriyoruz gibi geliyo bazen, olumsuzluklar üst üste geldi hep ama vardır bunda da bir hayır diyorum yani şöyle söylim bize daha 1-2 yıl var yanyana olalım da buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?