91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Maşallah yaa
Ne kötü günlerden geldik biz.. Aman dağlara taşlara
Kurban gelse de bizde düğün tarihimizi alsak

Dimi canım ya artık güzel şeyler yaşıyoruz Tü tü tü maşallah =)
Bizde 2 ay kadar sonra alırız canım tahminim düğün tarihini.
Ev durumuna göre hareket edecek bizim tarih süreci. Mehmete takılıyorum önce ev sonra tarih

Son düzenleme:

yüzüğüne ba-yıl-dım canım ya Allah ağız tadınızı bozmasın parmakların ince uzun çok hoş durmuş gerçekten olmayanlara da en kısa sürede nasip etsiin

yüzüğüne ba-yıl-dım canım ya Allah ağız tadınızı bozmasın parmakların ince uzun çok hoş durmuş gerçekten olmayanlara da en kısa sürede nasip etsiin

Çok teşekkür ederim Melikecim..

İsteyen herkes yaşasın bu güzellikleri nasip olsun inşallah

Yaseminnn yüzüklerr harikaa canımmm
Çok güzel bir gün gecirmissin
Heyecanlı heyecanlıı okudummm
Davetiyede cok şıkkk
Bu arada Yasemin ellerine bayıldımmm
Bakımlıı hatun seniiii

Yaseminnn yüzüklerr harikaa canımmm
Çok güzel bir gün gecirmissin
Heyecanlı heyecanlıı okudummm
Davetiyede cok şıkkk
Bu arada Yasemin ellerine bayıldımmm
Bakımlıı hatun seniiii

Teşekkür ederim canım bizde çok begenerek aldık :) Ömür boyu takmak nasip olur inşallah.
Davetiyemizide begenmene sevindim =)

Ellerim Kendimi övmek gibi olmasın ama bende çok begenirim aşkımda cok begenir çok yakısıyor sana yüzük der.
Bakımını ihmal etmem

Son düzenleme:
Merhabaaaaa :80:
İkinci provadan geliyorum. Etek boyunu yakayı kolu ayarladık ney nasıl olacak hesabı. Sanırım haftasonu teslim alacağım öyle söylediler =)
Henüz çok birşeye benzemiyor heryeri iğne dolu
Sürekli soru sordum burası böylemi olacak falan filan niye tam oturmadı diyorum prova bu kızım daha dur istediğin gibi olacak merak etme diyor kadın
Bende ne bileyim hergün diktirmiyorum ya elbise Benim tarlatanım gelmemişti zaten başka tarlatan üzerinden denedik. Daha kabarıktı bu sevmedim merak etme seninki daha düz inecek dedi falan filan bakalım işte nasıl olacak..

Fotoğraflarım var ama Mehmet izin vermiyor cins ya yüzümü kapatayım diyorum yok diyor

Hadi hayırlısı canım hafta sonu al giy göster bana olur mu çok merak ederim :13:
Bende yıl dönümü için hediye aldım ama

ayy bu topikte ne güzel aşk rüzgarları esiooooo
herkes sevdiceğine kavuşmuşşş, nişanlar sözler yapılmış, yapılmaya da devam ediyorrr
Allah bozmasın kızlar
ezgicim hayırlı uğurlu olsun tatlım, Allah tamamına erdirsin...

Evet Deryacım güzel şeyler yaşıyoruz Allah bozmasın.
Ben senin o tickerını yerim çiçeği burnunda gelin

Bizede nasip olur inşallah, bizim topiğinde ilk gelini Mercem oldu

Teşekkür ederim Deryacım.. Sende evlenmişsindir sanıyorum nasıl gidiyor evlilik ?

Evlendi evlendi hatun
Adettendir soralım bebiş ne zaman
Şaka tabi

özel albüm yapsan ona da kızar mı :44: böyle evlenenleri nişanlananları gördükçe daha bir isteği artıyo insanın yahu

Bakıcaz artık cnm :)
Ee siz ne zaman düşünüyorsunuz :) Haklısın valla benimde canım çok çekiyordu :)

Bakıcaz artık cnm :)
Ee siz ne zaman düşünüyorsunuz :) Haklısın valla benimde canım çok çekiyordu :)

malesef bizim durumumuz belirsiz iş güç durumlarından dolayı biz asıl sınavı şimdi veriyoruz gibi geliyo bazen, olumsuzluklar üst üste geldi hep ama vardır bunda da bir hayır diyorum yani şöyle söylim bize daha 1-2 yıl var yanyana olalım da buna da şükür

Anladım canım hayırlısı olsun sıkma canını inşallah herşey güzel olur adınıza ...Geç olsun ama çok güzel olsun

İşte kızlar yüzük tepsimiz,,, tepsi ve tülleri süsü istemeye geldiklerinde çikolata bundaydı tabi ben hepsini yidim Tepsiyi süsletmiş annem işyerinde ...
O gri çiçek çikolataya takılıydı zaten,, soldaki dore çiçeğide çikolataya baglanan kurdeladan yapmışlar ... Tek gri çiçek yeterdi sanırım ama neysem olmuş işte bozmayalım dedik :)
Yüzükleri takalım yeter :)

Eki Görüntüle 522661 Eki Görüntüle 522662

Sanırım kenardaki dore çiçeği kaldırcaz begenmedik çok fazla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…