- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.781
yaaaa hayırrr onuda görmedimmmmm
Teşekkür ederim Özgeee
Bu hafta geleceklerdi evlerinde tadilat var, önümüzdeki cumartesi burdalar 2 3 sonra da biz Ispartadayız
Nişanlığım dikilmeye devam ediyor, bu ay sonu teslim alacağım..Nişan tarihimiz 13 ya da 14 Ekim kızlar :)
Güzel bi cafede olacak, düğün salonları çok çok pahalı.. Cafe 100 kişi kadar alıyor o yüzden işimize geliyor :)
Imm sonracığıma işte geçen alışverişteydim geldiklerinde yemeğe gideceğiz güzel bi elbise ayakkabı aldım..
Ayrıcaaaa nişan ayakkabımıda aldım kızlar, şöyle düşündüm hem nişanlık hem gelinlik altına giyilir. Dantelli zaten gelin ayakkabbısı..
Bir daha gelinlik altına ayakkabıyla uğraşmayacağım :)
İşte ayakkabım, fotografta daha beyaz görünüyor aslında ekru
Eki Görüntüle 505459 Eki Görüntüle 505462 Eki Görüntüle 505464
Topiğimin güzel kızları hepiniz aklımdasınız bir bir.. Hepimiz yoğunuz ne güzel bu günleri istiyorduk zaten :)
işte şimdii gördümmmçok güzel canım ayakkabılarınnn çok beğendim allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin dicem zaten en mutlu günlerin olcak düğün ve nişanınn. ayrıca keşke bnde bu boy giyebilsem ayy ama malesef daha yüksek olması gerekiyoo bnmkinin
Teşekkür ederim canım nişan ve düğünümde giyeceğim kesin.
Başka uygun alanlardada giyerim artık =)
Buda 11 cm canım daha yükseğini nasıl giycen kıs
Platform topuk rahat tabi ama bundada çok rahat yürünüyor.
Ay Yasemin yüzükleri görünce aynen böyle kaldım
Çünkü ben bu yüzüğü çok istedim parmağıma taktım adeta aşık oldum, hem kalın hem taşlıydı çok sevmiştim ama yavuz bakır var diye kendininkini beğenmedi sonra alalım senin istediğin olsun dedi ama onun içine sinmedi diye alamadık..
Yani yüzüğünü çok beğendim, Rabbim mutlulukla takmayı nasip etsin inşallah..
Davetiyende çok güzel olmuş, adresi açaydın belkim süpris yapardım kıs
Günün de çok güzel geçmiş herşey harika görünüyor maşallah diyeyim nazarı da kondurayımNasıl mutlu olduğunu tahmin ediyorum bende çok mutlu oluyorum.. Şafağın çok güzel, accık kalmış nişana da az kaldı zaten, herşey hazır..
Hadi ya bende yorumunu okuyunca kaldım böyleTesadüfe bak kuzum Evet haklısın bizde ortak begendik birimiz daha fazla begendi durumu olmasın isteyerek takalım dedik. Çok sağol canım begenmene çok sevindim Mutlu oldum Amin diyoum inşallah hepimiz mutlulukla takalım :)
Davetiyeyi bizde çok begendik canım düğün davetiyesi gibi olmus diyende oldu :) Msn den atarım tatlım :) Nete koymak istemedim açık adresi :)
Hazır ve nazır nişanı bekliyoruz
Mutluyum canım Allahım agzımızın tadını bozmasın inşallah :116:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?