91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

işte şimdii gördümmm çok güzel canım ayakkabılarınnn çok beğendim allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin dicem zaten en mutlu günlerin olcak düğün ve nişanınn. ayrıca keşke bnde bu boy giyebilsem ayy ama malesef daha yüksek olması gerekiyoo bnmkinin

Teşekkür ederim canım nişan ve düğünümde giyeceğim kesin.
Başka uygun alanlardada giyerim artık =)
Buda 11 cm canım daha yükseğini nasıl giycen kıs
Platform topuk rahat tabi ama bundada çok rahat yürünüyor.

Tamam canım uygun bi zamanda göstereceğim.
Şuan sende çevrimdışısın zaten , bende ev işi yapıyorum bi uğrayayım dedim =)

daha yükseğini giymem lazım canım aliş 1.84 ben 1.60 mutlaka giymeliyimmm

Todayyy is the dayyyyyyy
Halaa duruyorr oracıkta aklıma gelmişkenn degiştireyimmmm

Ispartadayııııııııııııımmm aşkımın evindeyiiiiiiiiiiiiiimmm yanımda şuanda ekrana bakıyor şeker adamım benim

Size taaa buralardan kucak dolusu sevgiler yolluyorum

Yasemiiin, acil yüzüklerin fotoğrafını istiyorum balım
Uğradığında anlat günün nasıl geçtiğini..

Selam kızlar bugün geldim,, hemen yüzüklerin fotoğrafını koyayım daha sonra geldiğimde detayları aktarırım :)

Beyaz altın alıcaktık güya bunu çok begendik ellerimize çok yakıstırdık keza satıcılarda öyle
Bunu ilk taktıgımda ben asla böyle birşey takamam dedim sonra ne olduysa elime baka baka bayıldım ya İlginç gerçekten.. Genelde hep aynı modeller var tercih etmek istemedik biraz farklı olsun dedik ..

Bilmem begendiniz mi ?

İşte elimde ki hali,, aşkıma sorup duruyorum aşkım iyi mi ettik kötümü bi farklılık yapalım derken yok hayır güzel biz evliyiz diye bagırıyor dio dedi deli ya

Satıcı kızda dedi ki, nişanlanıyor olsam alırdım bende çok begeniyorum ama malesef abim aldı yengemle kullanıyorlar

Son düzenleme:
Evet detayları anlatıyorum,, biliyorsunuz Cuma akşamı bindim sabah aşkım beni otogardan aldı otobüs otogara yanaşırken baktım oda geliyor korna çalıyor birde deli ya Çok heyecanlandım otobüsten zor indim yani Hoop indim sarıldım aşkımın boynuna öptüm kokladım Sonraaaa eve gittik müstakbel kayınvalidem kalkmış kahvaltı hazırlıyor ekmek almayı unuttuk giderken tekrar cıktık evden Gökçaya gittik yaşlı nineler teyzeler katmer yapıp satıyor sipariş verdik olmasını beklerken Gökçyı gezdik harika bi yer çok sevdim ben orayı ya.. Neyse döndük eve kahvaltı yaptık çay sohbet eşliğinde.. Ben davetiyede götürmüştüm birlikte montajını yaptık verilceklere isimlerini yazdık.. Aşkım montajını yaptı ben yazdım ..
Atladık arabaya sırayla davetiye dagıtıyoruz tabi bu sayede herkesi görmüş oldum onlarda beni konu komşu herkes oy kızımızda pek güzelmiş maşallah dediklerinde iyice eriyorum Herkes gelin bi çay bi kahve için davet ediyor,, bazı kıramadıgımız kişilere girdik 5 dk oturduk çıktık... Davetiye işini o günlük aradan çıkardıktan sonra hooop aşkım kuyumcunun önüne çekti arabayı =) Kuyumcu kuzeni oluyor, çok keyifli dakikalar geçirdik orda Sürekli takıp takıp duruyoruz bir türlü karar veremiyoruz :) Genelde hep aynı modeller var herkesin parmagında olan,, almak istemedik.. En son işte bu gösterdiğimi taktık ben görseniz ama yok yok ben böyle takmam kullanamam kız diyor ki kalsın parmagında ilerleyen dakikalarda begencen Ya baktım güzel duruyor ten tengimede çok gitti farklı olsun dedik bakırı sarı ve beyaz altını barındırıyor ckkss falan derken kararı verdik aşkımda begendi :) Öyle anlaştık, bir kaç şey daha baktık ... Oradan çıktık he davetiyemizide bıraktık tabi :)

Sonraaa gezdik işte kaçamak yaptık bi yere gittik giderkende arabayı ben kullandım Aşkım sağolsn veriyor arabayı iyice geliştim ışıklardan çok korkardım dur kalk olduguiçin onada alıştım :) 80 90 100 120 gidiyorum yani Neyse gez toz dolaş derken ilk gün bitti tabi,,, akşam eve geçtik çay demledik annesi hazırlamış birşeyler tok olmamıza ragmen kırmamak için yedik zorla Tv ye baktık sonra gece yarısı balkona geçtik oturduk aşkımla sohbet ettik .. İkimizinde çok fena uykusu geldi uyumamak için direniyoruz ama yok ben yoldan geldim oda çok yogun calısıyor

Aşkımın yatagında yattım oda yandaki yatakta yattı .. Karşılıklı yattık öyle :) Kalkıp sessizce öpüyoruz birbrimizi falan ay çok komik ya Gece uyanıyorum üstü açık kapatıyorum.. Oy paşam ya bi uyandım baktım aşkım beni izliyor Yataklardan elimizi uzatıp tutuşuyoruz Sabah oldu uyandık erken kalktık kahvaltı ettik çay içtik tv izledik ev keyfi yaptık yani .. Sevgili kaynımı fazla göremedim çalışıyordu sabah gidip akşam geliyordu çalışıtıgı yere ugradık ara ara .. Avm lere gttik aşkıma Sarardan bi takım begendik slim fit tam oldu paşama bir kaç yere daha bakcak bu hafta içi sonra alcak..Pazar günüydü diye çok yere bakamadık. Jelibon delisi olarak gördük Jeliboncuyu avmde aldık paketi doldurdukta doldurduk bakim tam 11 tl tuttu hepiciğini yedim Arada aşkımda yedi :) Sonra midem bulandı
5D ye girdik Uçan Kedi bayılıyorum bu sisteme ya çığlık çığlığa :) Aşkımın elini kolunu parçaladım o derece
Ordan da çıktık Gölcük gölü, Milas, Ayazmana gezdik durduk yorulduk yorulduk eve döndük :)

Otogardan ayrılırken yine çok ağladım Babasıyla ugurladılar beni babasıda çok şeker bi insan seviyorum kayınpederimi.
Rosenseden cilt bakım seti aldı bana sağolsun..
Neyse döndüm işte evimdeyim Aşkımı çok özledim yaaa ayın 10unda gelior Kimya fuarı var burada stand kuracaklar makina falan getirecek ..
Nişana kadar bizde kalacak
Şafak 8 yani

Böyle işte canlar

Ay Yasemin yüzükleri görünce aynen böyle kaldım
Çünkü ben bu yüzüğü çok istedim parmağıma taktım adeta aşık oldum, hem kalın hem taşlıydı çok sevmiştim ama yavuz bakır var diye kendininkini beğenmedi sonra alalım senin istediğin olsun dedi ama onun içine sinmedi diye alamadık..
Yani yüzüğünü çok beğendim, Rabbim mutlulukla takmayı nasip etsin inşallah..
Davetiyende çok güzel olmuş, adresi açaydın belkim süpris yapardım kıs
Günün de çok güzel geçmiş herşey harika görünüyor maşallah diyeyim nazarı da kondurayım Nasıl mutlu olduğunu tahmin ediyorum bende çok mutlu oluyorum.. Şafağın çok güzel, accık kalmış nişana da az kaldı zaten, herşey hazır..

Hadi ya bende yorumunu okuyunca kaldım böyle Tesadüfe bak kuzum Evet haklısın bizde ortak begendik birimiz daha fazla begendi durumu olmasın isteyerek takalım dedik. Çok sağol canım begenmene çok sevindim Mutlu oldum Amin diyoum inşallah hepimiz mutlulukla takalım :)
Davetiyeyi bizde çok begendik canım düğün davetiyesi gibi olmus diyende oldu :) Msn den atarım tatlım :) Nete koymak istemedim açık adresi :)
Hazır ve nazır nişanı bekliyoruz
Mutluyum canım Allahım agzımızın tadını bozmasın inşallah :116:

Maşallah yaa
Ne kötü günlerden geldik biz.. Aman dağlara taşlara
Kurban gelse de bizde düğün tarihimizi alsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…