- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #12.881
Heee koçu mu yersin tabeee
Oy Hesnam oy bu evlenmek ne zor işmiş ya telaşı bitmiyor kafamda deli sorular
evet zor ama takma yaa büyüklerin düşünsün işte sen keyfine bakv
Ezgi
Perişan oldum hıçkırıklara boğuldum aman Allahım bu nasıl bir yazıdır böyle ta yüreğime dokundu,,, günlerdir sıkıyorum kendimi babama nişanlığımı gösterdim babamın gözleri doldu baktı şöyle,, nişanlık bu baba dedim gelin gibisin ama diyor gitceksin diyor
Üzerine bu yazı beni benden aldı,,, bazen babamı dalmış yakalıyorum uzaklaşıyorum yanından,, hep aynı şey dilimde henüz nişanlanıyoruz baba 5 6 ay dah evdeyim ki ben diyorum ..
Biliyorum çok canı yanıyor babamın,, çok üşüdüğümü bilir herkes bugün ellerim buz gibiydi dedi ki gitme Isparta çok soğuk olurmuşÜşürsün diyo,, of Allahım ya keşke benim kaderimde yine Mehmet ama burası olsaydı,, istediğim vakit gelebilseydim hemencil ailemin yanına,, malesef yar hasretini bi nebze olsun dindirirken aileme hasret kalacağım
Düğün günümün öyle hayalini kuramıyorum bile,, çünkü ailemden ayrılacağım uyanacağım,, ailemin olmadığı bi şehir
Allah'ım sabır ver ne olur
Bnede mahfoldum.. Her okuduğumda ağlıyorum..
Nasıl dayanırım nasıl alışırım hiç fikrim yok. Babam benim için herşey.. En çok ondan ayrı kalacağıma üzülüyorum..
Bensiz yapamaz benim gibi kimse bakamaz ona, gel diyorum İstanbula, ben yapamam orda diyor.. Haklı da..
Ama diyemiyorum babam ben sensiz nasıl yapayım buralarda..
Kuşağı bağlarken hayal ediyorum bazen, sanırım dayanamam.. Sarılmak vedalaşmak istemiyorum.. Kollarımı sararsam bidaha bırakamam ki babamı
Çok zormuş gurbete gelin gitmek..
Evet canım benimde babama çok başka düşkünlüğüm vardır,, derler ya zaten kız çocukları babaya diye ..
Bende diyorum gel Isparta'ya oda ben yapamam kızım orda diyorBende hak veriyorum sen gibi,, bazen diyor ki banada bi oda ayır geleyim oraya bunlar bana bakmaz diye takılıyor bizimkilere
Of o an gelsin istemiyorum işte kuşak bağlamak düğün bittiği zaman vedalaşmak ne bileyim ayrılacaklar sonuçta oradan düğün günü ya da ertesi ,, bilmiyorum napcaz Ezgi çok zor işimiz çok bi süre ağlama nöbetleri yaşayacağız eminim
Bugünde aşkım geldi sabahtan çantalarını bıraktı takım elbisesini falan oy yerimBakırköyde fuarda makinaları kuracaklar onun için gitti birazdan da gelir yemek yaptım kıyafetleri buruşmuş çantada kıyamam ütüledim,, üzerindeki gömleğini çıkardı yıkadım kuruyor ütülicem onuda.. Yatağını hazırladım temiz mis gibi nevresim serdim
İnanamıyorum nişana kadar bizde kalacak hayal gibi rüya gibi bir zamanlar gün gelcek bunları bunları yaşıcaz diyorduk ve yaşıyoruz Allaha şükürler olsun
Of çok özledim aşkım işim bitsede biranevvel gelsem diyor aynı şehirde özlemek çok daha başka
Yemekler hazır gelmesine yakın pilavı yapacağım,, üstümede güzel ciciler giyeyimKaptırdım işe güce
Şimdilik düşünmemeye çalışıyorum lakin kuaförümün iyi bir makyaj yapması gerek
Siz kınayı nasıl yapacaksınız kuzum hiç konuştunuz mu?
Ben kınamda gelinlik giyeceğim ilk kuşağım bağlanıp çıkcam bi süre sonra da bindallımı giycem sonra eve gelip üstümü değiştirim erkek tarafı ile yola çıkacağız.. Annemler iki üç gün sonra gelecek..
Ne güzel öyle bir anlattın ki evlenmişsiniz gibi hissettim
Nasıl mutlusundur ne güzel maşallah
Nişana kadar tadını çıkarın bakalımmmm :13:
Canım bilmiyorum ki ya nasıl yapsak tam anlamıyla düşünmedim hiç evimden gelinliğimle çıkmak isterim ama kınada giymek istemiyorum gelinliğimi,, düğüne saklamak istiyorum..Ya da bende senin gibimi yapsam,, daha güzel olur :44:
Dimi canım ya bende kendimi evli gibi hissettim evdede kimse olmayınca oturmuş kocamı bekliyormuşum gibi oldum
Ya da işten gelmişim yemek yapmışımÇok mutluyum canım arkadaşım geleceğini biliyorum ya nasıl mutlu oluyorum anlatamam bu güzel mutluluklar herkesin başına inşallah
Nişandan sonraki gece gidecek, keşke gitmese ama işte
Bende inan pek istemiyorum kirlenecek ya da bi yeri sökülecek diye korkuyorum.. Annem İstanbula gittiğinizde hemen kurutemizlemeye verirsiniz dedi. Bilmiyorum bakalım.. Burdakilerin görmesini de isterim ama..
Gidecek geri gelecek kuzucum, bayramda gelir yine.. Harçlık iste heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?