91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Evet kızlar başlıyorum 14 Ekim 2012 sabahından,,, erken saatte kalktık kahvaltı ettik güya ama heyecandan hiçbirşey yiyemedik ki
Kuaföre 1de bırakacaktı Mehmet beni,,, ev çok karışıktı herkes bizde tabi biz 1i beklemeden 11 gibi çıktık evden arabaya nişanlığımı koyduk ayrıldık evden,, gittik bi yerlerde oturduk kahve içtik saat 1e kadar oyalandık..
1de kuaföre geçtim saçım makyajım yapıldı,, sonra elbisemi giydim... Sonra yarim geldi yüzüne bakamıyorum çok utanıyorum baktı kaldı bana ne kadar güzelsin sen öyle diyor Hadi gidelim dedikçe,, kuafördekiler vermiyoruz kızı dedi Mehmet kız zaten benim diyo
Neyse utanarak bindirdiler beni arabaya biri eteklerimi tutuyor biri kapıyı tutuyor
Öyle direk çekime gittik saat 3 civarları ayrıldım kuaförden,, Beykoz korusuna gittik çok eğlendik güzel karelerimiz oldu kardeşim aykut sağolsun ..
3müz akşama kadar güzelce vakit geçirdik,, trafiktede kaldık tabi dönerken ve giderken neyse yarım saat 45 dk geciktik kız evi naz evi misali
Ama millet yeni yeni toplanmıştı zaten =)
Neyse geldik cafenin önüne ohoo herkes orada gelenler görüyor ben utanıyorum çocuklar diyor gelin geldi gelin geldi size heyecanımı anlatamam kızlar,, neyse kardesim hemen fırladı dans müziğimizi koydu Nilüfer / Ta Uzak Yollardan aman Allahım bu şarkı bi girdi biz ölüyoruz Mehmetle bacaklarımız titriyo kalbimiz çıkcak elimi sıkıyor kas katı kesildik öyle çıktık merdivenleri girdik içeri herkes alkışlıyor ama ben herkesi bi surat görüyorum o kadar heyecanlıyız ki ağlayacaktım nerdeyse sahneye cıkarken yürüüğümüz yol sanki hiç geçmedi dudaklarım tittiyor mutlululktan aglıycam ama sıkıyorum kendimi,,, neyse geldik piste başladı dansımız ışıklarıda kıstılar biraz rahatladık
Şarkı ilerledikçe iyice çözüldük sarılarak dans ettik,, müzik bitiminde alkışladı herkes öyle işte yüzükler takıldı oyunlar horonlar başladı...Kemençeçci vardı canlı müzik olarak org eşlik etti ,, şarkı söylendi çok güzeldi yani..
İnanırmısınız hiç oturmadık Mehmette bende arada o horonun temposuna dayanamayıp 3 5 dk oturdu geldi Adamıma horonda öğrettim herkes maşallah dedi =)
Nişan başladı bitene kadar sahnedeydim sürekli oynadık her havadan çok güzeldi çok çok mutluyum kızlar
Öyle öyle derken nişanın sonuna dogru geldik herkes yanımıza geliyor fotograf çekelim diye =)
Ama çok yoruldum kendime zor geldim bi kere heyecan çok sarstı beni ya ,, neyseki güzelce atlattık oldu bitti artık NİŞANLIYIM & MUTLUYUM
Darısı isteyenlerin başına =)

Şunu söyleyebilirim ki hayatımda hiç bu kadar heyecanlanmamıştım Mehmetle herkesin önünde dans ederken :=)
Anlatmakla olmaz yaşayan bilir

Böyle işte kızlar =)

Son düzenleme:
her şey bir yana anlatış tarzına hayranım ınsana kendi heyecanıını ve mutluluğunu geçiriyorsun yasemin.özendirmek cabası zaten ALLAH tamamını erdirsin.her seyşn sıorunsuz geçmesine çok sevindim ,darısı düğününe ve başımıza inşallah.resimleride deli gibi merak etmiyor deiliz hanii

Sanırım yazarken ki heyecanımdan kaynaklanıyor canım benim ya yoksa devrik cümlelerle dolu Ne geliyorsa aklıma döküyorum buraya
Teşekkür ederim canım amin inşallah..

Sanırım yazarken ki heyecanımdan kaynaklanıyor canım benim ya yoksa devrik cümlelerle dolu Ne geliyorsa aklıma döküyorum buraya
Teşekkür ederim canım amin inşallah..

o heyecan ve mutluluk bize fazlasıyla geçiyor.ee resimleri ne zaman atıyorsun ?

Balım benim ne güzel anlatmışsın öyle..
Gözümde canlandırdım her halini, heyecanını bile hisettimm..
Oldu olacak derken seni de aldık nişanlılar kategorisine, hayırlı olur inşallahhh..
Çok isterdim seni öyle görmeyi ama nasip olmadı, birazdan fotoğraflarını göreceğim belki
Şimdi sıra düğün telaşlarımızda

Canım benim hayırlı uğurlu olsun bir yastıkta kocayın inşallahh
Okurken o kadar heyecanlandımki hep dudaklarımda bir tebessüm vardı..
Çok güzell anlatmışsın resmen heyecanını ben burdan hissettim..

Dilerim Çookk mutlu olursunuzz tatlımm benimm..

Çok teşekkür ederim kızlar çok sağolun dualarınıza amin diyorum

yasminimmmm ne güzel anlatmışsın kız öyle birden yaşayıverdim sanki seninle o günü. darısı düğünün başına artıkkk kocaman maşallah sizeee

not: resimler için sabırsızlanıyorum vee hemen msne geliyorummm

Yasiminim çok çok tebrik ederim.. çok güzel duygular bunlar. Allah tamamına erdirsin inşallah :123:
ben de foto görmek istiyorum ama

Kızlar msn adreslerinizi özelden gönderirseniz konuşabiliriz gösterebilirim ama benimki tembihledi yüzünü falan kapatıp koyma diye
Daha öncede söylemiştim çok kıskanç

canım benim ya okurken sanki benmişim gibi heyecan yaptım biran güzel geçmesine çok sevindim inan bende birkaç gündür annemin rahatsızlığından vakit bulupda doğru düzgn giremedim buraya ama her girişimde baktım gelişme var mı yok mu diye bir iki net fotoğrafını bende görmek istiyorummm böyle nişanlananları gördükçe hem mutlu oluyo hem hüzünleniyo insan darısı olmayanlara başda da bana

Haydi bakalım sırada Ezgimin düğün tarihi var

Evet kuzum ya bekliyorum heyecanla.. Bugün büyük temizliğe giriştik bayrama kadar da üstünden geçeriz 2 günde bir ohh miis..
Bayramın son günü gelmeyi düşünüyorlar bakalım..

Çok yakınımızın düğününden geliyoruz taa İzmitten nişanlı olarak ilk davetimize katıldık =) Çok güzel geçti,,, fakat hayat ne tuhaf eskiden nişanlananları görünce sıra bize gelsin diye deliriyordum şuan nişanlıyım ve artık gelinliğimi giymek istiyorum,, gelinliğide geçtim kavuşmak istiyorum artık sevdiğim adama onunla uyanmak istiyorum

Neysem gideyim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…