91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Ahh canım bugün pek iyi değilim sanırım

Sen nasılsın ?

İyiyim Canım
Az önce okudum Askerin çarsıya cıkamayacağı icin mi üzgünsün...
Canım belli olmaz cıkar belki üzülme
Benimkide cıkamam belki diyordu ama hep cıktı
Üzme canını

İyiyim Canım
Az önce okudum Askerin çarsıya cıkamayacağı icin mi üzgünsün...
Canım belli olmaz cıkar belki üzülme
Benimkide cıkamam belki diyordu ama hep cıktı
Üzme canını

Evet canım ona moralim bozuk.. :85:
Usta birliğinde ki ilk çarşımız olacaktı :2:
Umarım dediğin gibi olur çıkabilir görebilirim prensimi.........

Şırnak'ın Silopi ilçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı'ndan 3'ü kadın toplam 14 terörist teslim olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Silopi ilçesinde terör örgütünden kaçan 3'ü kadın 14 terörist Habur Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yaparak güvenlik güçlerine teslim oldu.

Teslim olan S.A (20), D.D (23), A.K (25), Y.Y (27), F.P (21), H.K (23), İ.T (30), M.E (23), M.İ (33), A.Ö (22), S.Ç (18), S.K (17), Ç.K (20) ve Z.Y (18) adlı teröristler sorgulanmak üzere Silopi ilçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

!...................................

Hiç iyi değilim iki günden bu yana...
Neşeli sesini duymak istiyorum sevgilim, her şeye rağmen gülümsemeli konuşmalarımızı...
Yarın o gün gelecek canım benim..
Özleminden, üzüntümden, tükenmişliğimden sarıyorum herkese her şeye...
Dayanamıyorum demiyorum dayanmama lüksüm yok! Bu süreç geçecek ve biz kavuşacağız.
Zormuş canım sevgilim zamanla hiç bu kadar haşır neşir olmamış gibiyim, kavgalıyım adeta.
Mutsuzum çoğu zaman...Sen yoksun ve tek dayanağım o 3 - 5 dakikalık konuşmalarımız..
Onlar eksik olduğunda her şey eksik inan bana!
Üzerimdeki bu ağırlık izin vermiyor silkelenmeye kendime gelmeye..

Bu kadar lafın arkasında duran tek şey var tek kelime var
ÖZLEDİM!

Bugün de İzmir'de çiğli 2. ana jet üs komutanlığından kalkan eğitim uçağı Güzelbahçe de denize düşmüş,
içinde iki asker pilot varmış ve uçakla birlikte denize gömülmüşler arama çalışmaları yapılıyormuş umarım sağ sağlim bulunurlar...:2:

ve kötü haber

İZMİR’deki Çiğli 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan bugün öğle saatlerinde eğitim uçuşu için havalanan T-37 tipi askeri eğitim uçağı, Güzelbahçe İlçesi’nde denize düştü. Pilotlar uçağı son anda evlerin üzerinden denize döndürerek muhtemel bir faciayı önledi. İzmir Valisi Cahit Kıraç, uçakta bulunan Yüzbaşı Hasan Öztürk ile Teğmen Erol Er'in enkaz içerisindeki cesetlerine ulaşıldığını bildirildi.

Allah rahmet eylesin..Yakınlarına sabır ihsan eylesin demekten başka birşey kalmıyor geriye :85:
Çok üzüldüm yaa

Evet canım benım allah rahmet eylesin...Uçağı son ana kadar kurtarmaya çalıştıklarından fırlatma sistemini kullanamamışlar Ah yaa...Ne denilir ki....

O anda bile verdikleri mücadeleye bak..büyük bi faciayı önlerken kendi canlarından oldular..:85: bunu yapabilmeleri bile ne kadar vicdanlı olduklarını gösteriyor...ah yazık kıyamam çok canım yanıyor böyle haberlere..
Onların sevdiklerini bekleyenlerini düşündükçe içime bi yük çöküyor..

Allah'ım sen büyüksün..alan da seeen veren de seeen...
Nur içinde yatsınlar..

diyarbakır'dan acı haber

13 askerimiz şehit olmuş..:85:ah allahım nasıl dayanılır ya
yine kudurdu pislikler..yatacak yeriniz yok ..taş olursunuz inşallah

allah rahmet eylesin
ooofff ooofff asker beklemek çok zor ya rabbim allah'ım sen koru hepsini
yüreğim kan ağlıyor...dayanılmaz ki..ah kıyamam onların bekleyenleri sevenleri ..oof of ateş düştüğü yeri yakar da kavurur :85::85::85:

Son düzenleme:
sesin kulaklarımda olduğu an herşey mükemmel...hiç kapatmayacakmışız gibi..ama ya kapanınca:85::85: boşluğa sürükleniyorum

çok seviyorum be sevgili...
iyi ki varsınrabbime emanetsin​

Son düzenleme:
yüreğim korlar altında ..çok üzücü haberler aldık bugün...:85::85:

allah'ım ne zor şeymiş asker beklemek
gel hadi sevdiğine...

Kızlar kötü haberler aldık. Tüm Türkiye'nin başı sağolsun...
Şehitlerin ailelerinin halini düşünmek bile istemiyorum.
Allah sabırlar versin. O dağdakilere de tez zamanda Allah cezalarını versin.
Berat kandiline 2 gün var. Dua edelim kızlar.
Elimizden başka hiçbir şey gelmiyor

Uykular kaçar...
Ne yapılacağı bilinmez..
Müzik dinlenmek istenir hani birlikte radyo dinlerdik ya ondan işte...Özgür olan radyodan.
Gelinir açılır, kederli müziklerle özlem hat safaya çıkartılır adeta burnunun direği sızlar özlemekten hemde ne sızı!
Yaşlar süzülür gözlerden tek sığınak onun yanıdır bilinir gecenin bir saatinde işte tam da bu saatinde, seni dinleyecek tek insan yoktur yanında veya telefonun ucunda...
Başka şehirde başka yerde başka zamanlarda yaşamak gibi hissedilen şey kahreder bünyeyi.
İsyan etmek bir ...oka yaramaz! Çözüm üretmeye çalışmak çabalamak ise saçmalık!
Beklemeyi öğretir hayat sabretmeyi öğretir hayat olabildiğince hüzünlü şekilde."Ben zaten biliyorum" deme lüksüne sahip değilsin!
öğ-re-ne-cek-sin...
İçinden bir ses fısıldar;
"Geçeceğin yol uzun, geçeceğin yol dikenli, geçeceğin yol zor ama varacağın yer tüm bunlara değer!"

Gözler kapatılır, önüne gelen gülümseme var ya...O gülümseme ıspatıdır değeceğinin.
Gülümsersin sen de görecekmiş gibi...Kapatırsın gözlerini.

İşte bitti bir gün daha.

İyi geceler huzurum...

ö&b

Son düzenleme:
Berat Kandiliniz Mübarek Olsun...

Hayırlara Vesile Olur İnşallah..

yeni bir gün daha, yeni bir gün daha ,,,,,,o gün gelsin artık
gün geçtikçe biraz daha teselli olurken,,daha fazla özlemin büyüyor bende,,,,baş edemiyorum yokluğunla,,ne kadar konuşsakta sesini duysam da ,,
gözlerine bakmaya,,,o kurban olduğum,yıllar önce bakıpta aşık olduğum o güzel gözlerine öyle ihtiyacım var ki,,,rabbim korusun seni,,
bir saç teline bile zarar gelmesin,,parmağına kıymık bile batmasın,,yanmasın canın,,dayanamam ki....dayanamam,,rabbim senin acını yaşatmasın bana,,sana bişi olur sa eğer tek duam rabbim o an canımı alsın...sensiz bir hayata günaydın demek istemiyorum..........

çok özledim prensimm manyakça tartışmalarımızı bile...ardından güzel bi öpücükle sarılmayla barışmalarımızı,,,çok şeyi özledim sende bu 2 ay ayda....
tesellim gelecek olman..sen gelirsin bebeğine...ben bekliyorum beklicem yeter ki sağlıklı ve iyi ol..hep gülümse..

Seni çok seven miniğin.............

oooohhh bir gün daha bitti...
allah'ım çarçabuk bitsin geçsin gitsin bu günler...aşkımı sağ salim almak istiyorum askeriyeden..
rabbim yaşat bize de o duyguyu ve

bekleyen tüm herkese.......

oooyy ben dayanamıyorum askerim sesini duymayınca geçiyorum kendimden ağlıyorum ağlıyorum ne oluyor hiçbirşey...mecburuz işte mecburuz buna 15 aylık iğrenç bi hayata mahkumuz ..........

gündemde hep şehit haberleri zaten içim yanıyor...çok kötüyüm ben çoooookkk

yahu çok özledim yarın çarşımız da yok kafayı yemek üzereyim yok aşkım yok sensiz ben hiçbir işe yaramıyorum....

ben sensiz yetim kaldım ..................................

Son düzenleme:

Seven bir başka bakar sevgilinin tavırlarına...

Seven sevgilisinin kusurlarını görmez.Görmek istemek değil,görmez.Göremez bile..Her şeyiyle seven bir insan, sevgilinin kusurunda bile bir erdem güzellik arar.
Çünkü o kusur, o harika bütünün bir parçasıdır.Öyle düşünür seven.Sevgilinin hoşa gitmeyen bir tavrı, olabilecek en olumlu yönüyle değerlendirilir.
Sevgilinin küçük kaprislerini, ilişkinin renklenmesine bir katkı olarak görür seven...Onun nazını ilişkinin bir parçası olarak değerlendirir..
Sevgilinin ilişkiye dair ilkelerini, onun kişiliğinin bir parçası olarak düşünür ve saygı gösterir,anlamaya çalışır.Onun gözlerine bir başka bakar.O gözler özeldir.Çok güzeldir gözleri sevgilinin. Ten kokusu baş döndürücüdür.Dokunuşları haz doludur.Yaptığı minik jestler bile ruhunu okşar sevenin.Sevgilinin değer verdiğine varsa değerlidir seven için de.Hataları kolay affedilir sevgilinin.Ve çoğu zaman da zaman durur sanki.Hiç yaşlanmıyormuş gibi durur sevgili sevenin karşısında...ama gerçek sevenin !!! gerçek sevginin !!! gerçek aşkın !!!

Seven bir başka bakar sevgiliye çünkü....

(arkadaşlar çok beğeniyorum bu yazıyı paylaşmak istedim )

ve ben sevgilimi çok özledim...çok ama çooookkkk...
:97:

gün boyunca konuşacagımız ana kilitleniyorum ve o anı bekliyorum. o anın hayallerini kuruyorum.. derken o an geçip gidiyor ve ben hiç bişi anlamıyorum. uzun uzun duymak istiyorum sesini. çok özlüyorum. içimdekileri söylemek istiyorum sana ama konuştugumuz an çok çabuk bitiyo. o an dakikalar hızlı akıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…