- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 467
- 448
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.121
Selam kızlar nikah dairesine gidip kaydımızı yaptırdık,, düğün 7 buçukta(19:30) başlayacak 8de nikahımız kıyılacak çok heyecanlıyım
Mayısın son haftası gerekli evrakları vereceğiz.
8 Haziran saat 8de artık evli bi hatun olacağım Allahım nasip eder inşallah:123:
Anlayabiliyorum canım.. Bizlerde atlattık..
O yüzden asker beklemek zor, o yüzden herkes bunun altından kalkamıyor..
Onu düşünürsen orda yalnız ve eminim günde birçok manyakla uğraşıyordur, sıkıntısını atabileceği tek insan da sensin..
Seni düşünürsem de sende onu bekliyorsun herşey güzel olsun istiyorsun.. İkinizinde kötü amacı yok yani.
Az sabret, alttan almaya bak ne derse tamam de geç.. Ama kendini de yıpratma, kendine edersin..
bu günlerin geçici olduğunu düşün hep..
yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar.aslında bu dediklerinizin hepsinin bende bilincindeyim ama insan bazen okadar çaresiz kalıp ama diyor ki ,kendimi tanıyamıyorum.artık oda dayaanamadı halime :) meğer nekadar yalnz bırakmışım farkında olmadan onuOlur canım olur,kolay süreç değil bu askerlik.
Sudan sebeblerle ne sıkıntılar yaşanıyordu.
Bu dönemde ilişki adına pek kararlar almamak zamana bırakmak en hayırlısı.İlişki üzerine de neden bu böyle,neden şu şöyle diye düşünüp kendini yorma.
Merhaba hoşgeldin sende.Umarım zaman hızlıca akıp geçer senin için.
yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar.aslında bu dediklerinizin hepsinin bende bilincindeyim ama insan bazen okadar çaresiz kalıp ama diyor ki ,kendimi tanıyamıyorum.artık oda dayaanamadı halime :) meğer nekadar yalnz bırakmışım farkında olmadan onuşimdi tek korkum askerliktn sonrası asıl hayat ve zorluklkar ozaman başlayacak.hakkımızda hayırlısı.tekrar çok teşekkür ederim içimi rahatlatmaa yetti sözleriiniz.
yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tebrikk ederimm.biizm içinde dua et lütfenn,aynı mutlulukları yaşayabileleim.çok imreniyorum sevdiği adamla evlenen insanlara bence bu büyük bir şanshafife alınmayacak cinsten hemde
Uzun zamandır geçmişe bakmamıştım..
Allah'ım ne günler gördü bu topik yaaa...
Rica ederim canım.Asıl askerlik değil mevzu senin de demen gibi geldikten sonra başlıyor iş,meslek sahibi olma onu otutturma felan derken zor bi süreç.
Mesela benben işimi elime almayı bekliyorum ,yine karşımdaki insan da öyle.İşlerimizi oturtmadan herhangi bi girişimde bulunmayacağız.O yüzden bekle dur
her biten engelde yine engel çıkıyor.bunlara sabretmek hayallerinin gerçekleşmesini biran önce istemek ,kendini yok yere yıpratmak ... zor anam zor kolay olan bir şey kalmadı.çok sevsende bilsnde evren insanı yıpratıyor.sonumuz hayırlı olsun inşallah.
Selam kızlar nikah dairesine gidip kaydımızı yaptırdık,, düğün 7 buçukta(19:30) başlayacak 8de nikahımız kıyılacak çok heyecanlıyım
Mayısın son haftası gerekli evrakları vereceğiz.
8 Haziran saat 8de artık evli bi hatun olacağım Allahım nasip eder inşallah:123:
Hayırlı olsun canım İstanbula gittiğimizde bizde mi alsak acaba yaa..
Bende düğünü 19:05 te istiyorum koyu Galatasaraylı olarak
Tekrar hayırlı olsun yaseminim
yorumlarınız için çok teşekkür ederim kızlar.aslında bu dediklerinizin hepsinin bende bilincindeyim ama insan bazen okadar çaresiz kalıp ama diyor ki ,kendimi tanıyamıyorum.artık oda dayaanamadı halime :) meğer nekadar yalnz bırakmışım farkında olmadan onuşimdi tek korkum askerliktn sonrası asıl hayat ve zorluklkar ozaman başlayacak.hakkımızda hayırlısı.tekrar çok teşekkür ederim içimi rahatlatmaa yetti sözleriiniz.
yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tebrikk ederimm.biizm içinde dua et lütfenn,aynı mutlulukları yaşayabileleim.çok imreniyorum sevdiği adamla evlenen insanlara bence bu büyük bir şanshafife alınmayacak cinsten hemde
Selam kızlarrr
Ne zaman topige ugrayacak olsamm kimsecikleri bulamıyorummm
Yaseminn tebrik ediyorum senii canım darısıı topigimizin tüm bekarlarınaa
Ezgi ve sen ne mutlusunuzdurr simdiii
Dügün telaşıı apayrı bir duygu olsaa gerekkkk
Tatlımm Hayırlı olsun artık yavaş yavaş herşey belli olmaya başlamış çok sevindim
İnşallah çok mutlu olursunuz canımm Allahım herşeyi gönlünüze göre versinn
Sen niye bu kadar umutsuzsunki canım:26:
Emek vermeden olmuyor ki bişeyler zahmet çekiyoruz elbet ama zahmetsiz olmuyor
Selam kızlarrr
Ne zaman topige ugrayacak olsamm kimsecikleri bulamıyorummm
Yaseminn tebrik ediyorum senii canım darısıı topigimizin tüm bekarlarınaa
Ezgi ve sen ne mutlusunuzdurr simdiii
Dügün telaşıı apayrı bir duygu olsaa gerekkkk
Bence alın canım yerinizide tutun yeryok gerçekten Isparta İstanbul kadar kalabalık olmaz dedik ama dolmuş heryer millet yazdan almış..
Güldürdün kız beni
Gitmeyin artık eski günleri özledik
Mutluluk mu telaş mı hüzün mü artık ne ise bizimkisi.. Malum yasminimde bende gurbet gelini olcaz.. Sayılı zamanlarımız kaldı..
Öyle yapalım artık, yer konusunda sıkıntı çekeceğiz o kesin zaten..
Ah ah öyle değişik duygular içerisindeyim ki anlatamam gerçekten çok az kaldı düğün olcak bitcek ve veda anını gelcek o anı düşünürken içim acıyor çok zor olsa gerek..
Mutluyum ,, çok mutluyum sevdiğim adamla kavuşacağım ama 23 yıl yaşadığım ailemi bırakıp ellerin memleketine yerleşicem kocamla bi ömür sürerken ailemden hep uzakta olcam
Çok tuhaf,, evlenmek böyle birşey demek kii sevmek
Bende o veda anını düşünüyorum içim burkuluyor.. Ailemi, arkadaşlarımı, sokaklarını ezberlediğim şehri bırakıp gitmek..
Zor çok ağlayacağım.. Hele babamla vedalaşırken..
Kınayı fln nasıl düşünüyorsunuz kuzum İstanbulda gelinlik giyecek misin?
Hem ağlarım hem giderim hesabı olacak bizimki.Kınada normal elbise giycem canım gelinliğimi kınada giymek istemiyorum o fikir pek hoşuma gitmiyor benim..
Tertemiz düğünde giymek istiyorum..
Bende tertemiz giymek istiyorum ama bi yandan da arkadaşlarım akrabalarım dedem fln beni gelinlikle görmek çok istiyorlar, içlerinde kalmasın istiyorum.. Zaten kınayla düğün arası 4 gün var İstanbula gider gitmez iyi bir kuru temizlemeye vercez.
Gelinlik, bindallı olacak işte..
Düşündükçe hemen gelsin istiyorum ama daha 8 ay var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?