91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Ya ben bu sene bi hata yaptım dedim adalet okuyayım herkes çok ilgi gösteriyor ama pisman oldum

Niye pişman oldum kuzum ya kolaydır dersleri adaletin.Yani ezbere dayalıdır.

Veeeeeeee kızlar son dakika ,,

7 yıllık bir ilişki, 7 aylık nişanlılık derken sonunda 8 haziran 2013 te evleniyoruz
İnanamıyorum :127::123:

Oooo yaseminim hadi bakalım hayırlısı olsun kavuşuyorsun sevdiceğine

Veeeeeeee kızlar son dakika ,,

7 yıllık bir ilişki, 7 aylık nişanlılık derken sonunda 8 haziran 2013 te evleniyoruz
İnanamıyorum :127::123:

merhaba .. nihayet alınmış tarihler ..
ben askerimi yeni gönderdim henüz bir ay oldu bu topiğin uzaktan en hayran takipçisiyim :)
sizin paylaşımlarınız beni hep pozitif düşüncelere yöneltti bizde gönderdik nihayet.
umarım sizin ki gibi biter ve bizde düğün tarihimizi alırız..
tebrik ediyorum sizi hep mutlu olun inşallah.....

Topiğimiz bir numaradır ya En başında beri burdayız bazı arkadaşlar bırakıp gitsede,, sabret canım askerlik denen illet bitecek sende göreceksin bu günleri,,teşekkür ederim kendi adıma

Aynen Ezgim bendede bir sürü sorular var
Az kaldı ya ben çok panik oldum
Gelinlik kuaför ne bilim bir sürü şey :44:

Topik kuracağım evde kalmışlar topiği

Ama her manada,evlenememiş,işini de tutturamamış,evde pinekleyen herkes gelsin

kızlar neler yapıyorsunuz bakalım,arada girip takip ediyorum sizleri.ya siz şimdi daha tecrübelisiniz zaman zaman sizin ilişklerinizdede sorunlar,kopmalar ,uzaklaşmalar oldumu ? bunlar normal mi ? her şey görünceye kadar mı ? kfam karışık

Olur canım benim takma kafana..
Birbirinizi gerçekten seviyorsanız gelirsiniz üstesinden..
Hele askerlikte bunlar çok normal, alttan almaya bak..

Olur canım benim takma kafana..
Birbirinizi gerçekten seviyorsanız gelirsiniz üstesinden..
Hele askerlikte bunlar çok normal, alttan almaya bak..
sevgimizden şüphem yok ezgim ama sevdiğim adamdan hiç duymadığım şeyler duyduğum anlar oldu ,şaşırdım ,üzldüm ne bileyim :) bende hatalıydım onun 4 duvar arasında olduğunu hep unuttum .bana çok öfkeli kabul etmesede öfkesi beni görmedikçe geçmeyecek.normal konuşuyoruz elbet aama o yabancı sanki biryandan kıyamıyor biryandanda çok acımasız

Anlayabiliyorum canım.. Bizlerde atlattık..
O yüzden asker beklemek zor, o yüzden herkes bunun altından kalkamıyor..
Onu düşünürsen orda yalnız ve eminim günde birçok manyakla uğraşıyordur, sıkıntısını atabileceği tek insan da sensin..
Seni düşünürsem de sende onu bekliyorsun herşey güzel olsun istiyorsun.. İkinizinde kötü amacı yok yani.
Az sabret, alttan almaya bak ne derse tamam de geç.. Ama kendini de yıpratma, kendine edersin..
bu günlerin geçici olduğunu düşün hep..

Selam kızlar nikah dairesine gidip kaydımızı yaptırdık,, düğün 7 buçukta(19:30) başlayacak 8de nikahımız kıyılacak çok heyecanlıyım
Mayısın son haftası gerekli evrakları vereceğiz.

8 Haziran saat 8de artık evli bi hatun olacağım Allahım nasip eder inşallah :123:

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım İstanbula gittiğimizde bizde mi alsak acaba yaa..
Bende düğünü 19:05 te istiyorum koyu Galatasaraylı olarak

Deme öyle kuzum.. Olur işler hayırlısıyla..
Bende evlilik dışında bi iş tutturamadım ya ne okul ne iş..

Kendi kendime eğleniyorum canım ya öyle taktığım yok.

Taktığım tek nokta var oda atanmak.Elimi kolumu bağladı bu atanma mevzusu,özel de iş bakayım oylanayım diyorum cayıyorum ne bileyim öyle saçma bi hal.Evde de canım sıkılıyor

Bu sene diplomamı aldığım için sınav felan da yok oyalanacak bişe bulamıyorum

Olur canım olur,kolay süreç değil bu askerlik.
Sudan sebeblerle ne sıkıntılar yaşanıyordu.
Bu dönemde ilişki adına pek kararlar almamak zamana bırakmak en hayırlısı.İlişki üzerine de neden bu böyle,neden şu şöyle diye düşünüp kendini yorma.

Merhabalar ben yeni katılıorummm kızlar bende aasker yareniyimm

Merhaba hoşgeldin sende.Umarım zaman hızlıca akıp geçer senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…