- 9 Mayıs 2011
- 3.667
- 60
- 78
- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #13.101
Veeeeeeee kızlar son dakika ,,
7 yıllık bir ilişki, 7 aylık nişanlılık derken sonunda 8 haziran 2013 te evleniyoruz
İnanamıyorum :127::123:
Tebrik ederim Yasminim topiğimizin 2. gelini sensin..
Sayalım şimdi mutluluk şafağımızı..
Ya ben bu sene bi hata yaptım dedim adalet okuyayım herkes çok ilgi gösteriyor ama pisman oldum
7 yıllık bir ilişki, 7 aylık nişanlılık derken sonunda 8 haziran 2013 te evleniyoruz
merhaba .. nihayet alınmış tarihler ..
ben askerimi yeni gönderdim henüz bir ay oldu bu topiğin uzaktan en hayran takipçisiyim :)
sizin paylaşımlarınız beni hep pozitif düşüncelere yöneltti bizde gönderdik nihayet.
umarım sizin ki gibi biter ve bizde düğün tarihimizi alırız..
tebrik ediyorum sizi hep mutlu olun inşallah.....
Topiğimiz bir numaradır yaEn başında beri burdayız bazı arkadaşlar bırakıp gitsede,, sabret canım askerlik denen illet bitecek sende göreceksin bu günleri,,teşekkür ederim kendi adıma
Topik kuracağım evde kalmışlar topiği
Ama her manada,evlenememiş,işini de tutturamamış,evde pinekleyen herkes gelsin
kızlar neler yapıyorsunuz bakalım,arada girip takip ediyorum sizleri.ya siz şimdi daha tecrübelisiniz zaman zaman sizin ilişklerinizdede sorunlar,kopmalar ,uzaklaşmalar oldumu ? bunlar normal mi ? her şey görünceye kadar mı ? kfam karışık
sevgimizden şüphem yok ezgim ama sevdiğim adamdan hiç duymadığım şeyler duyduğum anlar oldu ,şaşırdım ,üzldüm ne bileyim :) bende hatalıydım onun 4 duvar arasında olduğunu hep unuttum .bana çok öfkeli kabul etmesede öfkesi beni görmedikçe geçmeyecek.normal konuşuyoruz elbet aama o yabancı sanki biryandan kıyamıyor biryandanda çok acımasız
Olur canım benim takma kafana..
Birbirinizi gerçekten seviyorsanız gelirsiniz üstesinden..
Hele askerlikte bunlar çok normal, alttan almaya bak..
sevgimizden şüphem yok ezgim ama sevdiğim adamdan hiç duymadığım şeyler duyduğum anlar oldu ,şaşırdım ,üzldüm ne bileyim :) bende hatalıydım onun 4 duvar arasında olduğunu hep unuttum .bana çok öfkeli kabul etmesede öfkesi beni görmedikçe geçmeyecek.normal konuşuyoruz elbet aama o yabancı sanki biryandan kıyamıyor biryandanda çok acımasız
Selam kızlar nikah dairesine gidip kaydımızı yaptırdık,, düğün 7 buçukta(19:30) başlayacak 8de nikahımız kıyılacak çok heyecanlıyım
Mayısın son haftası gerekli evrakları vereceğiz.
8 Haziran saat 8de artık evli bi hatun olacağım Allahım nasip eder inşallah:123:
Deme öyle kuzum.. Olur işler hayırlısıyla..
Bende evlilik dışında bi iş tutturamadım ya ne okul ne iş..
kızlar neler yapıyorsunuz bakalım,arada girip takip ediyorum sizleri.ya siz şimdi daha tecrübelisiniz zaman zaman sizin ilişklerinizdede sorunlar,kopmalar ,uzaklaşmalar oldumu ? bunlar normal mi ? her şey görünceye kadar mı ? kfam karışık
Merhabalar ben yeni katılıorummm kızlar bende aasker yareniyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?